Saadet
Sır saatte ilim bilene
İmam Muhammed diyene
Motor var bakır sevene
her şey şeftali diyene
anahtarjack...
Saadet
Sır saatte ilim bilene
İmam Muhammed diyene
Motor var bakır sevene
her şey şeftali diyene
anahtarjack...
Tiksiniyorum kendisinden, kayıp trilyon davasından hırsızlığı tescilli biridir bu gaspçı vatan haini, memleketi soyup ev hapsi cezası ile yırttı yaşından dolayı, barolar seçiminde kendini odaya kilitlemişti yanılmıyorsam yenilmeyi hazmedemiyor. Bu Erbakan domuzu yüzünden memlekette en az 2 kere darbe oldu, postmodern ve Tarık adlı bir komutanın denemelerinden bahsetmiyorum bile. Yüzlerce insan öldü bu yobaz şeriatçının propagandaları halkı ayaklandırma girişimleri yüzünden. Bazı yolsuz siyasetçileri hayatımıza sokan yine bu, çocukları bile devasa miras yüzünden birbirine davalar açtılar öyle çalıp çırpmış, böyle namusu şerefi ahlakı sorgulanacak tipler siyasete girmemeli.
Necmettin Erbakan’ı seven baya insan var aslında, özellikle muhafazakâr ve milli görüş çizgisindeki kitlede ✨ Onu genelde siyasete getirdiği “ahlak ve maneviyat” vurgusu, ağır sanayi hamlesi ve dik duruşu için seviyorlar.
Senin hislerin ne tarafta peki, seviyor musun yoksa daha mesafeli misin, neden merak ettin bu konuyu? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Necmettin Erbakan hocayı seviyorum ama her düşüncesine katılmıyorum
Erdoğan'dan bin kat iyi en azından
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?