İlişkide öncelik değilsem ve hep yalnız hissediyorsam bu adam beni gerçekten seviyor mu, evlenirsem de böyle mi devam eder?

Ben motor kazası geçirdim 3 gün önce ve ayağım 300 derece ile yandı sevgilime bunu söylediğimde bana pansumanın parasını attı ve o günden itibaren annesinin bilmem ne sorunu o yok bilmem ne sorunları..

Ben o gelecek diye izin alacağım diye iş yeri sen sadece bir gün izin aldım enfeksiyon kapma ihtimaline rağmen işte çok izin almayayım dedim çalışıyorum çalışma esasında çocukla konuşuyorum ama çocuk bana annesinin işte şu sorunu babasına şu sorunu söylüyor sonunda dayanamadım patladım.

Bugün de arkadaşının nişanlısı kaza yapmış diye hiç düşünmeden telefonumu kapatıp gidiyor arkadaşının nişanlısına trafik kazasında yani ben buna bir şey demiyorum gidebilir ama bana böyle davranıp millete bu kadar değer vermesi benim zoruma gitti ben hamile olduğunda askere gidecek bedelli yapacak. Şehir dışında arkadaşımın yanına gideceğim dedim şehir dışında ailemin yanına gideceksin sen iste x ailesinin gelinisin bekar evine gidemezsin dedi vardiyalarda sürekli yalnız bırakacak beni, çalışıyor bana ben işten gelene kadar bir yere gitme diyor sürekli ilişkide yalnızlaşan bir kadın ilişkide öncelik olmazsa bu erkek sevmiyor mudur?

Ya da ben bu ilişkide evlendiğinde hep yalnız mı kalacağım?

Sesimi çıkarmıyorum çıkarsam da görmüyor zaten.

İlişki esnasında annesi aradı telefonu açıp annesiyle tartışıp her şeyi de mahvetti bir ara..

Eğer şimdiden böyle hep böyle mi devam edecek diye ha ben şunu da belirteyim şehir dışında uzaktayım gelmemesi normal karşılarım başkasına koşmasaydı, telefonumu kapatıp hemen gitmesi beni biraz kıskandırdı benim ayağım yanarken bu kadar değer vermedi bunu da söylemiştim özür dilemişti ama ben çaba görmedim ya da hissetmedim bilmiyorum haksız mıyım bu konuda siz olsanız neler düşünüyorsunuz? Nişanımıza az kaldı yüzükleri bile sen orada seç al ben taksitle ödeyeceğim deyince almıyorum yüzük falan istemiyorum dedim ben mi alınıyorum çok fazla ya da önemsenmiyor muyum bilmiyorum arkadaşlarıma söylersen beni destekleyecekler çünkü arkadaşlarım diye onun için beni tanımayan insanların görüşlerini almak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.

İlişkide öncelik değilsem ve hep yalnız hissediyorsam bu adam beni gerçekten seviyor mu, evlenirsem de böyle mi devam eder?