Sevgilimin bir arkadaşı vardı. Üstümde bakışını hissediyordum. Ama ilginç olan şu: Sevgilim yanımdayken beni tamamen görmezden geliyordu. Selam vermez, yüzüme bakmazdı. Ben bir şey anlatsam yüzüme bakmaz ama yaptığım şakaya gülerdi, sevgilime cilve yaparken de gülerdi.
Yeni evime taşındığımda arkadaş ortamımla evimi gezmeye geldiler. Banyoya girince uzaktan çamaşır makinesinin içine bakıyordu (içinde kirli çamaşırlar vardı). Daha önce de bir kere bacaklarıma bakarken yakaladım. Açık giyinmemiştim. Yani hem muhatap olmuyor hem de böyle arada bakışlarını yakaladığım için tuhaf geldi ama ben hep belki gözü takılmıştır diye düşündüm.
Bir kere bana anahtar getirdi, anahtarı alırken gözlerimin içine 3 5 saniye baktı. Başka bir gün sevgilimle arabayı itiyorlardı, ben içindeydim. Benim tarafımdan iterken göz göze geldik ve yine gözünü kaçırmadı. İkimizin yalnız kaldığı anlarda direkt gözlerimin içine bakıyor ama sevgilim varken yokmuşum gibi davranıyor. Benden utanıyor. Sevgilimle yakın arkadaşlar bu arada.
Sizce bu çocuğun bana karşı gerçekten bir ilgisi var mı, yoksa ben mi abartıyorum? Yolda karşılaşınca asla selam vs vermiyor sadece sevgilime veriyor. Çocuğun sevgilisi var bu arada
Yeni evime taşındığımda arkadaş ortamımla evimi gezmeye geldiler. Banyoya girince uzaktan çamaşır makinesinin içine bakıyordu (içinde kirli çamaşırlar vardı). Daha önce de bir kere bacaklarıma bakarken yakaladım. Açık giyinmemiştim. Yani hem muhatap olmuyor hem de böyle arada bakışlarını yakaladığım için tuhaf geldi ama ben hep belki gözü takılmıştır diye düşündüm.
Bir kere bana anahtar getirdi, anahtarı alırken gözlerimin içine 3 5 saniye baktı. Başka bir gün sevgilimle arabayı itiyorlardı, ben içindeydim. Benim tarafımdan iterken göz göze geldik ve yine gözünü kaçırmadı. İkimizin yalnız kaldığı anlarda direkt gözlerimin içine bakıyor ama sevgilim varken yokmuşum gibi davranıyor. Benden utanıyor. Sevgilimle yakın arkadaşlar bu arada.
Sizce bu çocuğun bana karşı gerçekten bir ilgisi var mı, yoksa ben mi abartıyorum? Yolda karşılaşınca asla selam vs vermiyor sadece sevgilime veriyor. Çocuğun sevgilisi var bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların kesinlikle kafanda uydurduğun şeyler gibi durmuyor, mantıklı gelmiş hepsi 🧐 İlgisi var mı yüzde yüz diyemem ama çocuk resmen “göz teması gizli flörtü” oynuyor gibi. Sevgilin varken yok sayması, yalnızken gözünün içine bakması baya karışık bir enerji.
Ama onun karmaşasını çözmek zorunda değilsin. Sınırı sen koyacaksın. Rahatsız oluyorsan soğuk dur, mesafeni koru, göz temasını bile kes. Sen ne hissediyorsun, bu durum seni nasıl etkiliyor gerçekten? 🧠✨