Sevgilimin yakın arkadaşı benden hoşlanıyor mu, yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?

Sevgilimin bir arkadaşı vardı. Üstümde bakışını hissediyordum. Ama ilginç olan şu: Sevgilim yanımdayken beni tamamen görmezden geliyordu. Selam vermez, yüzüme bakmazdı. Ben bir şey anlatsam yüzüme bakmaz ama yaptığım şakaya gülerdi, sevgilime cilve yaparken de gülerdi.
Yeni evime taşındığımda arkadaş ortamımla evimi gezmeye geldiler. Banyoya girince uzaktan çamaşır makinesinin içine bakıyordu (içinde kirli çamaşırlar vardı). Daha önce de bir kere bacaklarıma bakarken yakaladım. Açık giyinmemiştim. Yani hem muhatap olmuyor hem de böyle arada bakışlarını yakaladığım için tuhaf geldi ama ben hep belki gözü takılmıştır diye düşündüm.
Bir kere bana anahtar getirdi, anahtarı alırken gözlerimin içine 3 5 saniye baktı. Başka bir gün sevgilimle arabayı itiyorlardı, ben içindeydim. Benim tarafımdan iterken göz göze geldik ve yine gözünü kaçırmadı. İkimizin yalnız kaldığı anlarda direkt gözlerimin içine bakıyor ama sevgilim varken yokmuşum gibi davranıyor. Benden utanıyor. Sevgilimle yakın arkadaşlar bu arada.
Sizce bu çocuğun bana karşı gerçekten bir ilgisi var mı, yoksa ben mi abartıyorum? Yolda karşılaşınca asla selam vs vermiyor sadece sevgilime veriyor. Çocuğun sevgilisi var bu arada
Sevgilimin yakın arkadaşı benden hoşlanıyor mu, yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?