Erkekler durduk yere hafif bir şey olduğunda ah diye inleyen kıza zarar mısınız, hoşunuza gider mi
2 ay
Erkekler durduk yere hafif bir şey olduğunda ah diye inleyen kıza zarar mısınız, hoşunuza gider mi
Kız durduk yere niye inliyor yahu. Çekici gelecek erkek çoktur ama benim için kırmızı bayraktır bu. O ne öyle neon pembe montu da var mı? Kafasına ışıldak takalım bir de deniz feneri gibi olsun. Millet kafayı kırmış.
Ne alaka hafif bir şey mesela diyelim kızın yanağını sıktın hafifçe ıhmm yapto
ben sana orada örnek verdim mesela elini hafif çarpmıştır ama abartı inlemiştir öyle çok sesli değil normal ses düzeyinin biraz altında Ahh demesi
Bunu milletin ortasında yapıyorsa vay ailesinin haline. Neden ahlayan bir kız var ve neden böyle garip şeylere inleyerek tepki veriyor? Bak şimdi, şamar yersin ve 'Ah!' dersin bu normaldir. Ama kolun cimciklenince '~Aağğğğğğhhhh' yapmazsın. Burada niyet önemli, dediğin kadar 'inleme' tarzında bir şeyse burada kızın niyeti pek normal değildir ve tamamen kırmızı bayraktır. Bunu baş başayken sadece sevgilisine özel yapıyorsa belki ilgi çekici olabilir ama herkesin ortasında yapıyorsa... Sinek çeken ampül misali maalesef.
peki snaa bir şey daha sorucam ben yapmadım yanlış anlama en yakın arkadaşım bu ahlayan kişi bu arada bu kız bir çocukla felaket flörtleşiyor çocuk bunu elliyor göpğspopo yerlerini işte kızı kucağına oturtmuş falan o çocuk mesela kızı erkekler kucaklarına alıp birbirlerine atıyorlar ya da asker eğlencesi varya koza onu yapıyorlar bu kız hakkında ne düşünürdün bu adada sormamın nedeni haklı konuşman yorumunu duymak istiyorum şimdiden teşekkürler 🙏
Özür dilerim ama arkadaşınızın durumu pek normal değil. Kendi değerini bir pinpon topuna kadar indirgemiş, karakter erimesi yaşıyor anlaşılan. Bazen kızlar, bedenleriyle yeterince ilgi çekebilecekleri yanılgısına kapılır ve çevrelerindekilerin onları kullanmalarına izin verirler. Bu normal bir durum değildir. İnsan flörtünün kucağına oturmaz. Kucaktan kucağa da oturmaz. Başkasına el sürdürmemelidir bir kız. Hele bahsettiğiniz koza muhabbeti vs bunların hepsi, aşırı büyük kırmızı bayraktır. Tanıdığım biri olsaydı annesini zorla ikna eder, sorumluluğunu alır ve bu ortamların hepsinden soyutlardım kızı. Acilen, hayatında ona gerçekten bir dal olabilecek bir 'şeye' ihtiyacı var ve bunun ince elenip sık dokunması, ona zarar vermeyecek bir yöntemle çözülmesi gerekiyor. Hem kendini hem karakterini yok ediyor bu şekilde. Ayıptır, ayıptan da öte hem iğrençtir hem de bundan sonrası ezikliktir. Öyledir ki, 'Ben kendimi birine sevdiremiyorum, hadi beni herkes sevsin!' demektir bu. Zorlama var ise durumda, yani erkekler kızı buna mahkum ediyorsa daha da fazla yardıma ihtiyaç vardır ama en azından çözmesi kolaylaşır bu sefer. Ne diyeyim bilemedim.
Çok vahim bir durumda gelen geçen kıçını elliyor ben annesi olsam direkt sokağa atarım valla ve bu kız lisede böyleydi yani 14-15 yaşında bunları yapıyordu bu daha vahim
15 yaş nedir ya gerçekten abisi yok babasıda sorumsuz
Asla
Bence olay tamamen dozunda ve bağlamında 😌 Hafif, refleks gibi çıkan bir inleme bazen tatlı bile gelebilir, erkeklerin çoğu bunu çekici bile bulabiliyor 🙈 Ama sürekli, abartılı ve yapay duruyorsa itici gelir büyük ihtimalle. Yani doğal olursa sorun yok gibi. Sen kendinde bunu fark edip rahatsız oluyor musun, yoksa çevrenden tepki mi aldın? 🧐💕
Cevap
31Cevap
Olur, beni daha çok hırslandırır daha fazla inletmem için
Kesinlikle itici hatta o an ki libido düşmesine bile sebep olacağını bil, ve asla böyle bişey yapmayın anlıyoruz bunu
Nası yani
Bunu ancak tüm varlığıyla gerçek bir kadın yapar :D bu tür tamamen hizmet için vardır nadirdir bulunca ilgilenmeli
Allah Allah insanlar durduk yere inlemez ki. insanlar ya acıdan inler ya da zevkten dört köşe olmuştur ondan inler.
Zevkle inliyosa daha fazla bağırtmaya bayılırım
eğer beni azdırmak için yapıyorsa hoşuma gider
Neden kızalım ya böyle bir şeye kızılır mı
Kızmak değil o @zmak
Yok ya ortamda olmaz sakin bir yerde inlersin jdjdk
Çekici gelir çok severim
Evine kadar takip ederim
Çüş 😂
Kızın başına bişey gelmesin diye ya
aajjaajja
Bence yeri ortamı önemli
Herkesin içinde
Çok hoşlanmam öyleyse
Niyeki
Benim olan özeldir güzeldir. Herkesin olan benim olamaz
inleme değil de yüz ifadesi çok önemli
Soğurum ilgi bağımlısı kızlardan tiksinirim
Azar becerrim hemen
Cekici olur tabi
M*l galiba derim
Durduk yere itici gelir
Kızarım
@zarmısınız demek istemiştim malum uygulama
Hayır sen oylemisn
Bir söz vardı da neyse söylemeyeyim
Ortam müsaitse..
Değil insan içi
Yok o zaman tepki bile vermeyiz
Zarar
@zarmısınız demek istemiştim malum uygulama
Hmm
Durup dururken değil elini hafif çarpmıştır çok acıtmayacak şekilde normal ses düzeyinin bir altı ahh demesi örnek mesela
gider
Evett harika
Dikkat çeker illa
Niye inliyo
Hem de çok
yaşın kaç ki?
Çekici gelir tabi
itici gelir
O ne m k öyle ya
Neeeyu
Gel sana bir vurayım, güzel bir yalayayım inlemeyi o zaman gör
Kes