Aynı yapıda birini bulmak, seni anlayan, dinleyen, seven birini bulmak neden böyle zor
1 ay
Anlatıyorum dinleyin :D Cidden yazacağım, hatta belki bence bile açarım.
Kimse, kimse gerçekten ne istediğini bilmiyor. İnsanlar hayatın akışını paraya, zevklere ve dalgalanmalara bağlamış. Sosyal medyasını kim dolduracaksa, onu daha çok kim 'doyuracaksa' ona gidiyor. Erkekler kendilerine asla yüz vermeyecek, ego patlaması yaşayan kızların önüne halı oluyor, kadınlar da iki gram heyecan uğruna itin köpeğin ardından saçını süpürge ediyor. Herkes 'en iyisini' istiyor ama kimse en iyisine ulaşmak için 'iyi biri' olmak gerektiğinin farkında varmıyor. Aşk mı istiyorlar? Para mı istiyorlar? İyi bir hayat mı istiyorlar? Ya da belki sadece eli yüzü düzgün biri? Pardon, sanırım popstar demeliydim. İnce belli kızlar, kat yığını erkekler. Sonra kız 35 iq erkek de kas kafa çıkınca oturup ağlıyorlar! Yok öyle yağma, hepsi olur mu bir arada? Kimde bunların hepsi aynı anda var ki? Olanın eksiği yok mu?
Bir süredir insanlarla içli dışlıyım. Son 200 seansımdan 190 tanesinde çiftlerin hali çoook vahimdi. Ya ayrılmışlardı, ya da kavga etmekten ciğerleri solmuştu. Artık öyle bir haldeyiz ki korkuyoruz birbirimizden. Bir kahve daveti yalan oldu reddedilme korkusu yüzünden! Ne olacaktı ki? Hayır deseydi de bitseydi! Kim takar kimin sevgilisi daha güzel ya da daha yakışıklı! Umursanmamalıydı! Arkadaşının, sevgilini çalabileceği korkusuyla yaşanmamalıydı! Ama öyle bir durumdayız ki seveni dikiyor, dikeni seviyoruz. Bir aksiyondur peşinde koşuyoruz. Çünkü peşinde koşmayı, koşturmayı seviyoruz. Halbuki zor mu, nazik iki insan karşılıklı, korkmadan tanışsa da konuşsa kaynaşsa. Eve gitmek yerine sahilde iki kahve içse? Parayı çarçur etmek yerine gidip sağlam bir gelecek inşa etse! Zor arkadaş, çünkü herkes kendini kral kraliçe sanıyor. Halbuki yoktur hilkat garibelerinden farkı, yüzü güzel olsa yerde kalır aklı :)
En güzeli, iki zor insanın karşılaşması, birbirine zaman tanıyıp çözmeye çalışması. Puzzle gibi, her anı zaten ayrı heyecanlı olmaz mı böyle? Sayacaksın, söveceksin ama geri geleceksin. Saygı duyacaksın, saygı duyulacaksın, sevecek ve sevileceksin. O senin ilk önceliğin olacak, sen onun kıymetlisi olacaksın. Bunu yapmak zor değil :) Sevmek düşündüğümüz kadar zor değil çünkü. Önce saygı gelir, sonra gerisi şekillenir.
zor değil
insanların öncelikleri bu durumu zorlaştırıyor
bir erkek sırf yakışıklı diye ona aşık oluyorsunuz ama karakteri umurunuzda değil
elbette dış görünümde önemlidir ama karaketrini öğrenince ondan vazgeçmiyorsunuz yani bile bile kendinizi ateşe atıyorsunuz
böylelikle aşkı gerçek manada yaşayamıyorsunuz
gidipte çirkin sev elbette diyemem
demek istediğim bir insan kötüyse karaktersizse ondan vazgeçin
Sevgili yapmak aslında zor değil, ama kaliteli sevgili yapmak zor 😅 Çünkü herkesin kalbi dolu ama çoğunun kafası karışık 🧠💔 Aynı frekansı tutturmak zaman istiyor, insan tanımak sabır istiyor.
Sen ne tarz birini arıyorsun mesela, en önem verdiğin şey ne: iletişim mi, sadakat mi, aynı mizah mı? Belki de zor olan bulmak değil, elemek… 🙃💫
Cevap
28Cevap
Ben de bilmiyorum giderek zorlaşıyor insanlar çok kötü niyetli bak erkekler var ya aklına gelmeyecek şekilde düşünüyorlar
Neymiş o
Kanka kötü niyetliler 30 yaş üzeri kadına demedikleri yok
sevgililik zorunluluk değildir ona bu gözle ve arayarak bulunacak bir şey gibi baktığın sürece olmaz.
Fiziksel , karakteristik , maddi kriterlerinizi yaşadığınız ülkenin mantık çerçevesinde tutmuyorsunuz da ondan.
Ablacım hadi bir değişiklik yapın sizi anlayanı aramayın dinleyeni aramayın seveni aramayın belkide tersini ararsanız iyisine kavuşacaksınız olamaz mı hiç denediniz mi?
İnsanlar artık anlama dinleme sevme evresinde değil, odak noktaları tek birsey
Kızlar sevgili bulamadığından şikayetçi oldukları zaman içimin yağları eriyip gidiyor
Ben de arıyorum düzgün birisini ciddi ilişki düzeyinde işi gücü mesleği olan birisi ama yok
sen peki? neler yapıyorsun ne mezunusun acaba?
Benim için de çok zor 37 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Fikirler uyşsa bile fiziksel çekim hissetmek zor
bazen her şey tamam oluyor yaş farkı sorun oluyor
Vlla çok haklısın bak sevgili yapsam seçenek çok ama istemiyorum dediğin gibi beni anlayacak kafa dengi olacak sevecek
Ok kişiliğini merak ettim burcu, n, nedir
her şey zıttıyla değer bulur aynı karakterler uyum sağlamıyor
En iyisi görücü usulü bence.
Doğru yerde aramadığın için 👍
Kişiliğini merak ettim burcun, nedir
Bu devirde erkeklerin çok büyük bir kısmı çürük
Ruhların frekansların uyuşması lazım çünkü
İmkansıza doğru gidiyor
Yapmak kolay, sürdürmek zor.
Çok zor ya
bin çeşit insan var. bulamazsın tabi
Nasip