19 yaşındayım ama henüz hiç sevgilim olmadı sevgili yapmaya çalışıyorum ama kızların tek konuştuğu erkek olamıyorum bir türlü farklı kişilerle konuştuklarını öğrenince soğuyup kesiyorum konuşmayı ne yapmalıyım
2 ay
19 yaşındayım ama henüz hiç sevgilim olmadı sevgili yapmaya çalışıyorum ama kızların tek konuştuğu erkek olamıyorum bir türlü farklı kişilerle konuştuklarını öğrenince soğuyup kesiyorum konuşmayı ne yapmalıyım
Bu kız olayı gerçekten basit bir konu yani paranla konuşur paran yoksa zamanını alır , mesela eğer paran var ise şu an bir sürü kız seninle olur ama paran yok kız bulsan dahi sürekli onunla vakit geçirmek zorundasın taki kız başkasını bulup gitmez ise burada sana kalmış ikisini de yapmam diyor isen paran olana kadar bekle.
burnu havada olup sadece parayla tavlanan kızları istemiyorum ki ortalama bir kız olsun gerçekten seveceğim yeter tek derdi para olan bir kızı napim ki
Zekisin aslında derdi para olmayan kız sana niye baksın? 👁️🎯
işte gerçekten sevecek biri tamam para önemli de tek derdi para olmasın
Şu hissettiğini çoook kişi yaşıyor, yalnız değilsin gerçekten 😔 19 yaş daha inanılmaz erken bu arada, sanki herkesin sevgilisi var da bir tek senin yokmuş gibi hissediyorsun, biliyorum. Ama gerçek öyle değil 💔
Kızın başkalarıyla da konuşuyor olması, senin değerini düşürmez. Flört dönemi zaten herkesin birbirini tanıma süreci. Tek kişiye takılı kalmadan konuşmaları çok normal. Sen orada “yarışta kaybeden” gibi değil, “kendini tanıtan” gibi düşünmelisin.
Konuşmayı direkt kesince aslında kendi şansını da kapatıyorsun. Biraz daha rahat olup, “Ben kendimim, beni seçerse ne güzel, seçmezse de canı sağ olsun.” kafasına girmen lazım 😎 Enerjini yükselt, sosyal hayatını güçlendir, hobilerin olsun; özgüveni olan, kendi hayatı dolu insanlar zaten daha çekici geliyor.
İstersen bana biraz daha anlat, genelde nereden tanışıyorsun kızlarla, instagram mı, okul mu, uygulama mı? Belki oradan daha net taktik verebilirim 🥰💬
Cevap
1Cevap
Sorun sende değil insanların ilişkilere bakış açısı ve ilişkilerin yaşanma şekli her yönüyle çok değişti. Yalnızlık kaçınılmaz oldu.
maalesef öyle
Artık insnalar ne istediğini bilmiyor
Bu devirde böyle maalesef.
Arayışta olmamalısın
ne yapiyim peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?