Arkadaşlar bir kızla konuşsam, iyi anlaşsam bile ileriye götürmekten uzak duruyorum, yürütemem kafasına giriyorum. Siz de aynı şekilde hissediyor musunuz
1 ay
Cevap
0Cevap
Bendee yaaa
Ben iş ciddiye biner diye uzak duruyorum valla değişik bir kafadayım
Benim altta yatan sebepler farklı ailem baskıcı ya mesela annem duygusal tarafımı bu konuda yok sayıyor. Takılmalık seviyorsun sanırım sende.
Sen yazacaktım sende olmuş kusura bakma
Yok takılmıyorum da kimseyi kullanmak istemediğimden. sadece niyeti gönül eğlendirelim olan olursa öyle zaman geçirebilirim çünkü ciddiye gitmeyeceğini biliyor oluyorum
Anlıyorum
Sen ilişkin olsun istiyorsun ama ailenden mi çekiniyorsun
Biraz karışık ya kendimi gerçekleştirmeden hayatıma birini almak istemiyorum ama bazen insan ilgiye de aç oluyor djdndndn
Kendini gerçekleştirmek derken kariyer mi diyorsun
Evet
Okuyor musun çalişıyor musun yoksa
Okuyorum
Ne okuyorsun peki
Ataması zor bölüm okuyorum ama çeşitli kurslara gidip kendimi geliştiriyorum
Haaa öğretmenlik falan mı ya
Aynen
Böte falan mı en sıkıntılı öğretmenlik bölümlerinden
Değil ya sosyal bilgiler öğretmenliği
Anladım okulda olmuyor mu hiç senden hoşlanan veya senin hoşlandığın şu ana kadar
Günlük hayattan olmuyor bi ınstadan yazanlar filan var sadece, üni okuyorum ama çevrem çok geniş değil
Sosyal değilsin içine kapanık birisin o zaman ki kimse yanaşamıyor
Ya internetten olsun istemiyorum herkese yazan birine şans vermek istemiyorum. Arkadaşlık dışında sosyal medyaya olumlu bakmıyorum. Aslında sosyalım ama real hayatta
İnternetten biriyle tanışmak kötü mü ki sonuçta reelde tanıştığın kişiler de sosyal medya kulanıyor
Doğru da alışamadım ya hdhdhdb
Sonumuz hayr olsun ne diyeyim :D
Sonum sosyal medya gibi Ndndnd
Ben bir sakınca görmüyorum ya tanışıp uzun süre arkadaş olduğum kız da oldu bak sevgililik falan da demiyorum arkadaşlık yani
Ya bilmiyorum bir kaç kişiyle tanıştım ama pişman oldum artık aynı ünimdeki insanları ekliyorum ortaklık var ya biraz ondan öyle yapıyorum
En sağliklısı reelde iş hayatında okulda yüz yüze zaman geçirdiğin kişiler tabii çünkü sosyal medya da sapığı da var her şeyi var bir kız olarak endişelenmen çok normal. Sosyal medyada da ilgi alanındaki gruplara takılabilirsin belki direkt arkadaşlık uygulamalarından çok
Katılıyorum kendin gibi birini bulmak zor bende bunu istiyorum dhdhdhdb sosyal medya da grupları duymadım senden duyuyorum dediğim ayni ünimden insanları ekliyorum mantıklı değil mi ama maksadım arkadaşlık ilişki düşünmüyorum
Mesela telegramda falan sosyal bilgiler öğretmenleri grupları olabilir bilgi etkinlik paylaşımı yapılan o tarz grupları kast ettim. Aynı üniden arkadaş eklemen en mantıklısı önceliğin yakın çevre olur. Bende mesela arkadaşlık uygulamalarına sıcak bakmıyorum arayışta olan kişiler olunca sanki evlilik programı gibi geliyor
Kesinlikle öyle ama takipçi konusunda da az takipçili kişileri ekliyorum ama genelde çok bulunmuyor bana çok zor geliyor ama yapmam gerektiğini düşünüyorum ve içimden sosyalleşme isteği geliyor kız erkek fark etmeden
İster istemez yeni insanlar ile tanışmak istiyorsun. Ben sosyal medyayı kullanmadığım için öyle bir adımda atmıyorum nasıl denk gelecekse artık :D
Ciddisin yani 😅 sadece burası mı var
En azından hesabım var diyeyim burada soru sorarım diye açtım duruyor :D
He bende ya Instagram filan kullanmıyor musun?
Kişisel hesabım yok ama sadece zamanında iş için açtığım sayfanın hesabı var onu kullanıyorum
Nerden konuştun mesela 😅 Dhhdhddb başka bi yer kalmıyor çünkü
Buradan konuştuğum oldu sonra reelde görüştüğüm de oldu, wpden konuşmaya devam ettiğimizde. Ama sadece denk geldi yani :D
Reell çok büyük bir şansttır bana denk gelmiyor ya dhdhdhjddj
Sen nerede yaşıyorsun küçük bir şehir mi acaba
Onu söylemem Dhhdhd küçük şehir değil Anadolu bölgesindeyim
Yani onu söyleyince nokta atışı bulunma ihtimalin kaç yüz bin seçenekte bir artık tahmin edemiyorum ama sen bilirsin tabii :D köy gibi bir yerde değilsen çevren olabilir ama demek ki iyi kullanamıyorsun sen
Off bilmiyorum bazen kendimi de sorguluyorum ya köyde değilim şehirdeyim köydekiler bile buluyor artık hahaahhah sesiz bir insanım ama yakın çevreme karşı çok iyiyimdir Dndndn bilmiyorum artık çoğu şey sanal oldu kimse kimsenin yüzüne bakmıyor
Öyle gerçekten reelde de kimse kimseye yaklaşamıyor korkudan çekinmekten. Buradan da konuşmak istersen konuşabiliriz mesaj da, bu postta çok uzun konuştuk ama
Bilmem dhdhdh post cevap mı
Yok buranın chatinden
He anladım teşekkür ederim ama Gelmiyim
Nasıl istersen teşekkür ederim yine bayağı konuşmuşuz :D
Cidden shdhdhdbs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sende sorumluluktan çok “yanlış yaparım” korkusu var gibi duruyor 🥺💭 Böyle düşününce de ilişkiye başlamadan kendi kendini sabote ediyorsun resmen. Çoook normal bu arada, yalnız değilsin 😌
Şu an hayatının neresinde ilişkiye yer var, önce onu kendine sor. Gerçekten istemiyorsan da bu çok ok, kimse illaki sevgili yapıştıramaz sana 😅 Sence kökünde korku mu var, özgürlük isteği mi? 🤔💕