SEVGİLİM VAR AMA BAŞKASINI DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM?

2 yıllık bir sevgilim var bu sıralar aramız kötü daha doğrusu berbat beni anlamadığını düşünüyorum ve beni önemli hissettirmiyor. Ben onun için onca şey yaparken o benim için hiçbirşey yapmıyor evet biliyorum karşılık beklmeden yapmam lazım ama benimde bir sabrım var ve tükendi ne zaman onunla bu konu hakkında konuşsak sende benim için yapmıyosun diyor ve ben kafayı yiyorum. Yani böyle bir ilişkim var geçen günlerde zafer parkta gitar çalan biri vardı kuzenimle gidip yanına oturduk 3 erkeklerdi bizde iki kızız gitar çalan oğlan çok yakışıklıydı bir de üstüne gitar çalıyodu ve etkilendim biraz flört ettik gibi oldu daha çok flört değilde etkileşime geçmek diyelim. daha sonrasında bir baktım ben yürüyorum çocuk hiç pas vermiyo bende içimden öylesine bişeydir unuturum etkileşim sonuçta ama iki gün oldu halla aklımdan çıkmıyor ve sürekli karşımA çıkıyo arkadaşımın en yakın arkadaşı çıktı nerdeyse bir aydır dicordda aynı sunucudaymışız farkında bile değildim instasını bulunca mesaj attım hani yoktu gibisinden bana ilk önce hesap verdi işte bu geçici felan diye sonra bende dalga geçtim diyince mesajımı beğendi felan anlamıyorum büyük ihtimalle çocuk öylesine beni yemledi erkek milleti işte ama kafamadan çıkmaması hiç normal değil napıcağımı bilmiyorum bi fikir verin lütfennnnnnn :(
SEVGİLİM VAR AMA BAŞKASINI DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM?