Çocuk da yani asla bakmayacağım bir tip hatta hayatımda ilk kez böyle değişik bir insan tipi görüyorum diğer kızların %100 bakmayacağından emin olduğum biri ama bana acayip şekilde çekici gelmeye başladı böyle nasıl desem acı verici şekilde bakıyor, kitlenip kalıyorum baktıkça bakasım geliyor o da bana bakıyor ben ne zaman baksam o bana çoktan bakmış oluyor utanıp başka yere bakıyorum saçı siyah gür baya 90'lar erkeklere benziyor sanki 80'ler 90'lardan fırlamış gibi bir tipi var ya bilemedim sürekli aklıma geliyor birden bire hayal ediyorum evlenmişiz vs çok tuhaf hissettim ona karşı çok çekici çirkin ama çekici bakışıyla öldürüyor gibi beni çok derinden bakıyor o bakınca yok oluyorum gibi hissediyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen baya elektrik almışsın ondan, hem de fena şekilde 😅 Böyle “normalde asla tipim değil” deyip sonra aklından çıkmayan insanlar aslında tam kırmızı alarm: yoğun çekim var demek 🔥
Bakış olayı da karşılıklı gibi duruyor, o da seni kesiyor belli ki 😉 İstersen yavaş yavaş küçük adımlar at, gülümse, göz göze kal biraz daha. Peki, gerçek hayatta tanımak ister misin, yoksa bu gizli çekim hali daha mı hoşuna gidiyor? 💭✨
Tanımak isterim adını yaşını herseyini ama asla adim atmam oldu canım
Ahh klasik “çok isterim ama asla adım atmam” kızları kulübüne hoş geldin 😏💘
Canın yansın istemiyorsun belli o yüzden kaçıyorsun biraz 🙈 Ama bak bence kaderi de çok zorlamamak lazım 😂 En azından gülümsersin sipariş verirken “kolay gelsin” falan dersin minik minik. Adım atmak = evlenme teklif etmek değil sonuçta 😅
Sen böyle devam edersen o da “bana ilgisi yok” sanabilir. İçinde kalacağına minicik bir selamla başla bence. Pişman olup “keşke konuşsaydım” demek daha kötü çünkü 💔✨