Buradan ciddi ilişki yaşayıp evlenmek isteyen, düzgün ve aklı başında takılan var mı merak ettim?
1 ay
Buradan ciddi ilişki yaşayıp evlenmek isteyen, düzgün ve aklı başında takılan var mı merak ettim?
Var ben hatta şunları istiyorum bunlardan sana uygun olmayan var mı? ;
Tahsilî olmalı kesinlikle, benimle aynı statüde veya daha üstte de olabilir.
Çalışmalı çünkü tek kişinin geliriyle o evde çocuk bile bakılamaz. (Kendi kazancı kendisinin, istediği gibi harcayabilir buna asla bir sözüm yok)
Kapalı kızlardan hoşlanmıyorum çünkü ben sekülerim, benim gibi bir modern görüşü olmalı.
Eski ilişkileri olmuş olabilir gayet normal karşılarım.
Geleneksel hayat tarzından uzak, düğünlerden, sesi çok çıkan, hadi bir göbek atalım derdinde olanlardan uzağım kesinlikle. (Naif, mütevazı, uygar olunmalı)
Çocuk isterse yaparız, istemezse yapmayız benim için her ikisi de uygun.
Çok fazla seven ve kıskanan birisiyim, eğer erkek arkadaşı da varsa veya giyimi özgürse bunu da kabul ederim, bu kıskançlığımı belli etmem içimde yaşarım.
Ailesine çok aşırı düşkün insanların bağlanma sorunu olduğunu düşünüyorum, ailesini her anlamda evliliğinden önce tutacak psikolojideki insanlardan kesinlikle nefret ederim (ben de asla tutmam çünkü)
Fiziksel olarak ise; kilolu olmamalı kesinlikle çünkü insan kilosunu kendisi belirleyebilir ve iradesiz bir insanın hayatımda olmasını istemem, gözlerine baktığımda derinliği hissetmeliyim, aşkı görüp onun gözleriyle bile benimle konuştuğunu görebilmeliyim. Bakımlı olunmalı elbette erkek de kadın da.
Ne kadar iğrenç bir ağzın var senin, sen bu kafayla evlenemezsin evde kalırsın pislik ağza bak Diyarbakır kürdü seni
Sen demek ki uymuyorsun bunlarin hiç birisine ondan kudurmuşsun hadi yallah 90 kilo işsiz seni ahaha
İyi de burada sana dokunan ne tam olarak? Siz boy zenginlik olsun derken sorun yok da biz isterken mi sorun oluyor?
İyi de sen akli selim isen neden aenin gibi bir tane daha fazlası olmasin?
Burada takılmak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı çok şükür, yanaşanlar da oldu ama reddettim. Buraya esasında biriyle tanışıp evlenmek amacıyla da üye olmadım; soru sormak içindi, sonrasında da keyifli olduğunu görünce daha da farklı sorular sorarak fenomen oldum. Yalnız, buranın zannettiğimden çok evlenilmeyecek bir kitlesi olduğunu ve Türkiye'nin ortalaması düzeyinde bulunduğunu gözlemledim...
Burada ciddi ilişki arayan çok kişi var aslında, sadece cinsellik kafasında olanlar daha çok göze batıyor 😅 Ciddi düşünenler genelde daha sakin, daha seçici ve sessiz takılıyor diyebilirim 💫 Sabırlı olup iyi filtre yaparsan neden olmasın, buradan evlenen de çok duydum ben 💍 Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, kafandaki tablo ne? 💕
Cevap
27Cevap
Çoğunun ne için kullandığı belli akli olan ciddi iliski yolunu burada aramaz
Arayan bir erkekle tanıştım
Bende evlilik düşündüm bir ara. Bende baya merak ettim iyi birileri var mı diye. Ama pekte güvenli tiplerle karşılaşmadım.
Zerre kimse yok burada öyle olan varsa zaman kaybı yaşar
Öyle bir erkek tanıyorum
Tanıyorsan iyi
Var da kolay değil ki hiçbir şey. İnsanlara güven olmuyor.
Genel olarak evlilik düşünmüyorum, cinsel amaçla da burada değilim boş vaktimde 2 goygoy yapıp kafa dağıtmak için buradayım.
Bi tane biri vardi konustugum da ne kadar dogru bilmoyorum
Cinsel amaç için burada değilim ama sevgilide aramıyorum dost olsa kafi
var da siz nerdesiniz mk
Var zaten yıllardır sürüyor
Var ama bize gelmez, bir keko bulur mutlaka
Pek sanmıyorum kimseye güven olmuyor
Denk gelirse neden olmasın
Ben dalga geçmek için buradayım.
Sohbet muhabbet için varım
burası ile instagramın farkı ne mesela?
Bir sürü farkı var
mesela?
Burada insanlar anonim. Instagramda ad soyad ve çevresindeki kişilerin hesaplarına ulaşabiliyorsun. Bu instagramı daha güvenilir yapıyor aslında. Instagram daha avantajlı tabi
Ciddi kız arkadaş edindiğim oldu burada
Evet geçmişte bir süre bunu istemiştim...
Buralara kadar düşmezler bence
Evet var ben evlilik kafasındayım ciddi biriyim
Ben de 98liyim
Tanışma şansımız var mı
Öyle biri misin
Değilim
O zaman neden tanışayım
Doğru bakıs acımız farklı demekkı saygı duyarım
Ben cinsel cı değilim cıddı düşünenlerdenım
Ben de öyle dedim. Sen cinselciyim dedin sandım
Yok be yanlış anlaşıldık
Umuttur ama buradan çıkmaz