Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevaplarken ciddi olun. Bu benim için önemli bir konu.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke anket yapsaydım böyle bir şey anlaşılmıyor. Sizce Instagram'dan tamamiyle takipten çıkartıp engelliyim mi? Çünkü onun o kızlara baktığını düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Ona olan güvenim azalıyor madem bana değer veriyorsun başka kadınları neden takip altına alıyorsun? Aklıma gelen tek şey beni cepte tuttuğudur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilmem, erkeklere sormak lazım erkolar hangisi daha ilginizi çekiyor?🙄😂
Nedir bu erkolardan çektiğimiz?🥺
Ahh bir bilsem.😂
O profildeki kızlar sadece bakmak için, onlara değer vermiyor sadece vücutlarını beğeniyor. Sana daha çok değer veriyordur.
Dostum erkeklerden bahsediyoruz hadi ama 😂 erkekler bedene daha çok değer veriyor😒
@onlyteenage öyle mi dersin?🥺
Değer vermekten kastın nedir? Güzel vücutlu bir kadına yükselmek değer vermek anlamına gelmiyor, erkeğin fırsatı olsa o kadını kullanır sonra atar. Erkeği kadına bağlayan kadının vücudu değildir.
Vücudu çok iyi olup uzun süreli ilişki sahibi olamayan bir çok kadın var. Erkekler kısa süreliğine eğlenip sonra ayrılıyorlar, çünkü kadının vücudu dışında sunabileceği bir şeyi yok, erkek de bir süre sonra onun vücudundan sıkılıyor.
Dostum erkekler ulaşabildikleri her bedeni kullanır zaten. Bir kızın kalbinin güzelliği bunları yapmaktan alı koymaz.
Soruda kime daha çok değer veriyordur diye sorulmuş, ben ona cevap verdim. Erkek bir kadını sadece kullanılacak bir beden olarak görüyorsa, bu erkeğin o kadına değer vermediğini gösteriyor. Eğer erkek uzun süreli ilişki, evlilik vs. düşünüyorsa o zaman değer veriyordur.
Bu zamanda evlilik düşünen erkek yok.
Evlilik düşünen erkek var elbette, ben varım mesela.
Ama sen benim hoşlandığım çocuk değilsin.😭
E yani kız haklı, boş ver be ponçik zaten yakışıklı erkeklerin hepsi g*tü kalkmış durumda sevme onu git kendine daha iyi birisini bul. Ben hiç yakışıklı erkek nazıyla uğraşamam. İlişki de kızlardan daha nazlı olacak insanlardan uzak dur inan bana daha mutlu olursun☺️🙃❤️
Yakışıklı erkek peşinde koşmayın zaten. Peşinde 10 tane kızın olduğu bir erkek kızlara değer vermez.
Koşmuyoruz zaten 😂
Sevince uzak duramıyorsun.
Bence tanıştıktan sonra özel olarak fotoğraf atmak daha mantıklı biz de biliyoruz foto koymayı yani
Yani o kızların bir ayrıcalığı yok mu sizin gözünüzde?
Olduğu için zaten özel olarak diyorum kafalar uymuşsa her türlü anlaşılır
Of yani o kızların daha çok ayrıcalığı var sizin gözünüzde 🥺
Tabiki var belki de yeni bir yol o kız bilemezsin :))
Valla insandan insana değişiyor o ya
Haklısın🥲
Birazda insan elindekiyle yetinemediği için disariya bakıyor ya
Hep böyle mi insanlar
Kimisi aç gözlü kimisi yetinmeyi bilir ama her zaman yetinmeyi bilen insanlar inciniyor
Gerçekten öyle 🥺
Acı gerçekler 😇
öyle erkekten hayır gelmez
Haklısın
Bu soru bana birini hatırlatıyor.
Kim gıı çabuk söyle 😂
Yok artık😃
@onlyteenage kim bende merak ettim 😅
Ne yok artık söylesene kim tanıyacak ki zaten🙄