Ergenlik çağında âşık olmak istememiz bence tamamen bulunduğumuz ortam, çevre, okul ve evle alakalı, orada sevgi, normal ortam görmediysek, itilip kakıldıysak biriyle bir ilişki yapıp kendimize güvenli alan yapmaya çalışıyoruz, hayatımızın her noktasında mutsuz, başarısız olduğumuz için bir bari burada mutlu olayım, sevildiğimi, onaylandığımı hissedeyim diyoruz ve dünyayla bağlantımızı kesip bize ilk ilgi verene gidiyoruz ama hikâye değişmiyor, bu sefer aynı şeyleri tek bir insanda yaşıyoruz, yani nereye gidersek gidelim biz kendimizi değiştirmediğimiz sürece kaderimiz de değişmiyor, bence hayattaki en önemli tutkumuz kendimize harika bir hayat vermek olmalı o yüzden
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu 27 yaşında senin gibi biri yazınca daha da etkileyici geliyor, baya farkındalıklı konuşmuşsun 👏✨ Ergenlikte aşk isteme sebebimiz tam da dediğin gibi çoğu zaman sevgi açlığı, onay ihtiyacı, kaçış yolu… hormonlar da cabası tabii 😂 Ama en vurucu yer şu: kendimizi değiştirmeden sahneyi değiştirince senaryo hep aynı kalıyor. Şu “önce kendime harika bir hayat kurayım” fikrine bayıldım 💖 Sen şu an bu konuda neredesin, kendine nasıl bir hayat kurmak istiyorsun?