Gizli Üye(30-35)3 aySöyle ;
Tahsilî olmalı kesinlikle, benimle aynı statüde veya daha üstte de olabilir.
Çalışmalı çünkü tek kişinin geliriyle o evde çocuk bile bakılamaz. (Kendi kazancı kendisinin, istediği gibi harcayabilir buna asla bir sözüm yok)
Kapalı kızlardan hoşlanmıyorum çünkü ben sekülerim, benim gibi bir modern görüşü olmalı.
Eski ilişkileri olmuş olabilir gayet normal karşılarım.
Geleneksel hayat tarzından uzak, düğünlerden, sesi çok çıkan, hadi bir göbek atalım derdinde olanlardan uzağım kesinlikle. (Naif, mütevazı, uygar olunmalı)
Çocuk isterse yaparız, istemezse yapmayız benim için her ikisi de uygun.
Çok fazla seven ve kıskanan birisiyim, eğer erkek arkadaşı da varsa veya giyimi özgürse bunu da kabul ederim, bu kıskançlığımı belli etmem içimde yaşarım.
Ailesine çok aşırı düşkün insanların bağlanma sorunu olduğunu düşünüyorum, ailesini her anlamda evliliğinden önce tutacak psikolojideki insanlardan kesinlikle nefret ederim (ben de asla tutmam çünkü)
Fiziksel olarak ise; kilolu olmamalı kesinlikle çünkü insan kilosunu kendisi belirleyebilir ve iradesiz bir insanın hayatımda olmasını istemem, gözlerine baktığımda derinliği hissetmeliyim, aşkı görüp onun gözleriyle bile benimle konuştuğunu görebilmeliyim. Bakımlı olunmalı elbette erkek de kadın da.02 Yorumla
Soran3 ayAnladım🤝
Cevap sahibi3 ayNe dersin uyar mi sana?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)3 ayBirkaç hafta yeterli. Hatta çok fazla insan tanıyan birisi için 1 hafta bile fazla. Zaten ilk mesajlardan nasıl biri olduğu ortalaması çıkıyor. Genelde flörtöz olanlara karşı bakış açım direkt değişiyor. Direkt red flag oluyor benim için. İyi flört edince yatakta bitecek çünkü onun şeyi.
018 Yorumla
Soran3 ayMesaj lar nasıl olsa redflag
Nasıl olsa iyi tam anlayamadım
Cevap sahibi3 ayŞimdi biriyle flört etmeye başlayınca attığı mesajlardan az çok ne kadar flörtöz olduğu belli oluyor. Çok belli ediyorlar kendilerini. Genelde denk geldiğim bu tipteki kadınlar, 12 saat geçmeden * meme atıyor. cinsellik konuşuluyor falan. Ve çok hızlı akıyor sohbet.
Soran3 ayYa ciddi ilişki diyorum ben ne fotoğraf
Cevap sahibi3 ayHeh bende ciddi ilişki ararken bunlara denk geliyorum işte. Bu yüzden neden redflag diye açıkladım. Ve ne kadar süre yeterli anlattım.
Soran3 ayTamam peki saf oldugunu? Nereden anlarsın
Cevap sahibi3 aySaf olduğu da yine iletişiminden anlarım. O hissiyatı verir mutlaka. İlla saf olmasın ya temiz dürüst olsun yeter de o belli eder kendini. Böyle tiplere denk gelmişsindir bunların erkek versiyonu* çok hızlı akar çok iyi konuşur ve günün sonunda cinsellik isteyip kapanış yapar.
Soran3 ayPeki soğuksa? Yüzüne bakmıyorsa, gözleri kaçıyorsa
Cevap sahibi3 aySorunu tam anlayamadım biraz daha açar mısın
Soran3 ayKız soğuk davranıyo, gözlerine bakmıyor, konuşmuyo,
Cevap sahibi3 ayBu durumda ben uzaklaşmayı tercih ederdim. Bunun saflıkla çok alakası olduğunu düşünmüyorum. Veya kurtarmak istersem de sebebini mutlaka sorarım tatmin edici cevap gelmezse yine uzaklaşıırm.
Soran3 ayBiri vardı 30 yaşında ben 20 ben ona öyle yapıyordum ama devam ediyordu buluşmaya, ilk ilişkimdi soğuk davranıyordum birinden hişlanıyordum da ondan neyse 20 gün konuştuk,4,5 kere bukuştuk sonra sahilde aşağı inelimmi dedi bana bende evet dedim, gidellimi dedi evet dedim, sonra orada beni gıdıklamaya çalıştı güldüm sonra 20 saniye falan öptü anlamadım bişey
Cevap sahibi3 ayHmm yani o soğukluk hissedilir de bilemedim. belki alternatifin yoktur diye devam etmek istedi ya da takıntılı da olabilir.
Soran3 ayYaptığı haraket de saçmaydı ama
Soran3 aySaf bi kıza mı yapılır sokak kızına mı
Cevap sahibi3 ayAslında yaptığı hareket saf/sokak farketmiyor elbette doğru/yanlış tartışılır. Fırsatını bulmuşken yapmış yani sen onun umrunda değilsin ki.
Soran3 ayZaten ayrıldım
Cevap sahibi3 ayİyi yaptın o zaman. Umarım kalbinde ona ait hislerin yoktur en azından canını yakmaz.
Soran3 ayAsla yok , tamam sağ ol
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ailesi, akrabaları, yakın arkadaşları ve hizmet sektöründe çalışan insanlara yaklaşımı, kurduğu iletişimin sağlıklı olma düzeyi kendini en başta belli eder.
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl biraz detay
- 3 ay
İnsan gözünü ailesinde açar ve ebeveynlerinde gördüğü davranış biçimlerini istemsiz kodlar. Bu davranış biçimleri çevresine insanlara nasıl yaklaştığını gösterir aslında. Başka bir açıdan bakalım annesi babasına nasıl bir yaklaşım sergiliyorsa evlilik içinde kadın farkında olmadan annesine dönüşecek bir zamandan sonra. Hani bir atasözü vardır ya anasına bak kızını al diye tam olarak öyle de diyebilirim. Daha çok çok fazla uzun yazarım ancak ben den bu kadar 🤷♂️
Soran3 ayTeşekkür ederim🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayBunu niye erkeklere sunuyoruz , az çok görüslere baktım , böyle ön yargılar yapan sanki yanindaymis gibi atıp tutan at farelerin neresinden öğüt alıp bizleri esir tutmalaeini isteriz, ben bile dış görüsumden linç yiyorum ama , sadece bununla kalıyor sınırlarım ve tutumlarım var benimde. Evlenmeden ben cinselligi hiç olumlu yönde bakmıyorum misal. Yani insanların davranışi yok kıyafeti yok enerjisi bırakın ya , böyle yapanların asil arkada neler yaptığından daha çok şüphe edici bir şey olmaz.)
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl yani tabii ki biz de bakiyoruz, seçim yapiyoruz ama fikirleri önemli bu konuda erkeklerin benim için.
Ben de evlənmədən cinsellik olmaz diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Denizkenarında, çok güzel soru sormuşsun 💘 Bence erkeklerin çoğu “evliliğe uygun mu?” fikrini ilk 3-6 ayda kafasında kuruyor ama gerçekten anlamak için en az bir kış, bir yaz görmen lazım diyebilirim 😄 Birlikte kriz anlarını, para muhabbetini, ailesiyle iletişimini, sinirliyken tavrını görmeden tam anlaşılmıyor. Senin şu an aklında biri var mı, onu mu tartıyorsun böyle? 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBazen doğru insan olduğu bir haftada anlaşılır bazen bir sene de anlaşılmaz. Önemli olan buradan karşı taraftan almış olduğun enerjidir
214 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlarsın peki nelere dikkat edersin?
- 3 ay
Bana verdiği enerjiye dikkat ederim, birlikte güzel vakit geçiriyor muyuz birlikte eğleniyor muyuz birbirimize yetiyor muyuz ona dikkat ederim. Bunlar evlilik için gerçekten çok önemli. Sonuç olarak bir insanla ömür boyu aynı evde yaşayacaksın aynı evde yaşayacaksın
Soran3 ayAnladım
- 3 ay
Hani dediğim gibi en önemlisi gerçekten baş başa kaldığınız zaman birbirinize gidiyor musunuz. Şöyle düşün bazı çiftler vardır yalnız kaldıkları zaman anında arkadaşlarını çağırırlar Çünkü konuşacak bir şey bulamazlar
Soran3 ayAnladım peki ciddi düşündüğü kıza 20 günde dokunurmu etkilemek için falan kız safsa eğer
- 3 ay
Yok onu çok yapmaz Eğer kız safsa gerçekten amaç burada onu kullanmak olabilir. Zaten karşındaki insandan hissedersin bunu kadınların içgüdüsü her zaman doğru çalışır. Sen ne hissediyorsun
Soran3 ayAdam 30 yaşındaydı ben 20 ,25 günde 3 kere buluştuk,4 cü de sahile inelimmi dedi evet dedim sonra beni öp nolur dedi öyle 10 saniye falan yaklaştı ı bana çok bir şey yapmadı ben de iyi bi ailedenim saftım biraz niye yaptı anlamadım
- 3 ay
Yani anlattığın kadarıyla biraz sana cinsellik için yaklaşmış olabilir. Şu anda kesinlikle kendini yargılama ama anlattığın kadarıyla bana böyle çok masum gibi gelmedi adam
Soran3 ayBelki etkilemek evliliği hızlandırmak, manipule için yapmış çünkü ailesinden falan bahsediyordu ama bi anda da buluşmayı son anda iptal ediyordu
- 3 ay
Hiç sanmıyorum o şekilde yapmak için olduğunu da sen yine de dikkat et lütfen
Soran3 ayTamam🤝
- 3 ay
Yine kafana takılan bir şey olursa ben buralardayım sorabilirsin. Dediğim gibi dikkat et
Soran3 ayTeşekkür ederim
- 3 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Anlamaya gerek yok. Oturması-kalkması, giyimi-kuşamı, gülmesi-ağlaması, yürümesi -koşması belli eder zaten. "Benle evlen" ya da "evlenme" diye bağırır adeta.
045 Yorumla
Soran3 ayPeki saf bir oldugunu nasıl anlarsın
Soran3 ayAçıklarmısın
Soran3 ayLütfen bilmek istiyorum ama yani espiriye gülerse safmı
Soran3 ayMesela
Soran3 ay🥲🥲sokak şakası gibimi tam anlayamadım
Soran3 ayAa baktlm bune ya
O kız saf değil başka bişi
Soran3 ayİzledim
Soran3 ayBiri vardı 30 yaşında ben 20 ben ona öyle yapıyordum ama devam ediyordu buluşmaya, ilk ilişkimdi soğuk davranıyordum birinden hişlanıyordum da ondan neyse 20 gün konuştuk,4,5 kere bukuştuk sonra sahilde aşağı inelimmi dedi bana bende evet dedim, gidellimi dedi evet dedim, sonra orada beni gıdıklamaya çalıştı güldüm sonra 20 saniye falan öptü anlamadım bişey
Yorumla
Soran3 ayBen güldüm o değil gidikliyo adam
Soran3 ayBuarada niye yaptı anlamadım ben ona soğuk davrandım başkasındaydı aklım
Soran3 ayHayır da ciddi düşünülen bi kıza 20 günde dokunmak doğu değilki
Soran3 ayDokunmaz değilmi?
Soran3 ayOf ya
Soran3 ayBana dindar oldugunu söyledi, kuran okuduğunu namaz kıldığını , suyu oturarak içiyordu falan
Soran3 ayÖnce elimi tutdu sora yanağımdan öpdü vallahi ilk diye bir şey yapamıyordum, daha sonra sahildeə işte
Ben ne düşünüyorum biliyormusun belki garantilemek için yaptl yani benim olsun diye
Soran3 ayYani dokuniyim kəndini bana ait hiss etsin filan
Soran3 ayBilmiyorum maksat neydi anlamadım ya aileler biliyordu buarada sende erkeksin ne anladın bundan
Soran3 ayYo aileler tanıştırdı bizi
Soran3 ayGörücü üsul gibi
Soran3 ayŞimdi ayrıldık da
Soran3 aySence hakkımda ne düşündü de öyle yaptı
Soran3 ayGarip garip bakıyordu benden önce sevgilisi olmus 2 yıl
Soran3 ayTamam ya inşAllah başkasının dokunduğu kızlar evlenir
Soran3 ayEvet
3 ayBence birkaç buluşmada karakterini anlayıp uygun olup olmadığına karar verirler.
01 Yorumla
Soran3 ayTam olarak nasıl anlarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
3 ayAKP'li ve MHP'li olduğunu söylüyor ya da muhafazakar olduğunu belli ediyorsa o saniye sonrası vakit harcamaya gerek duymuyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Genel de 1 2 haftada az çok anlaşılır bir durum olur
05 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlarsın
Soran3 ayBurdan evet
Lütfen
Soran3 ayAnladım, saol
Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. 25 sene geçse anlayamazsın evlenmediğin sürece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBu zamanda bir kızı elli kişi yiyor sonra kendini bi kişiye hanimefendiyim diye yamaliyor sistem böyle isliyor
03 Yorumla
Soran3 ayAnladım işte bunu nasıl anlıyorsun kızın hangi haraketlerinden
Cevap sahibi3 aySöylememm
Soran3 ayNiye ya
Gizli Üye(36-45)3 ayErkeklere sormuş yorumlarda kızlar kudurmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler mi karar veriyor anlamadım
14 Yorumla
Soran3 ay50/50
Soran3 ayDurumlar kötü evet ama genel konuşma
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
3 ayhemen hemen ilk gürüşte
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl , nesinden anlıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayDeğişir kimisi erken kimisi geç belli eder kendini
03 Yorumla
Soran3 ayEn çok neden anlarsın
- 3 ay
Yapmacık mı samimi mi
Soran3 ayHmm
3 ayBen direkt ilk haftalarda anlıyorum
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl? Nelere dikkat edersinsiniZ
- 3 ay
Genel olarak davranışlarından, düşünce tarzından, karakterinden, yaklaşımından vs vs her şey çok belli ediyor
Soran3 ayAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ay1 haftada anlasilir ya
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlıyorsun
- 3 ay
Kendini hemen belli ederki
Soran3 ayNasıl işte anlatırmısın lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zamanın akışına bırakın
00 Yorumla
3 ayBeraber yaşayacak isem 1 sene.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayÇok iyi rol yapiyorlar anlasilmaz qdhshh
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlamaya gerek yok. Evlenmek isteyen yok çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayHareketleri konuşması bakışları belli eder
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl daha detallı
Cevap sahibi3 ayBen saniyesinde anlarım çok insan gördüm çok yer gezdim feleğin çemberinden geçtim
Soran3 ayBakışları nasılsa kötü nasılsa iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
3 ay1-2 ay
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl nereden anlarsın en çok
- 3 ay
Halinden tavrından davranışlarından
Soran3 ayMesela.. dokunmaya izn veriyorsa heyecanlanmıyorsa
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
3 ay10 dk
01 Yorumla
Soran3 ayOo nasıl?
3 ay2 ay da.
03 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlarsın en çok neyinden anlaraın
- 3 ay
Ya bunu boş ver. Var herkesin bi süzgeci.
Soran3 ay😔tamam
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Bir kaç ay
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlarsın
3 ay1 ay
015 Yorumla
Soran3 ayNasıl?
- 3 ay
Kaşar olmaması gerekli öncelikle bu önemli etrafındaki insanlara nasıl davranır başarısı var mı nasıl yaşar neler yapar aile kızı mı yoksa ortam kızı mı bunları 1 ay da öğrenir sonrasında yürürüz sohbetimizi baslatırız sq cekerler genelde erkeklere soğuk olurlar ama durum bundan ibaret bu kızdan olur dersin bir sekilde kendini sevdirmek icin ugrasırsın 100 kere sq dicek hali yok sonucta
Soran3 ayAnladım soğuk olurlar
- 3 ay
evet
Soran3 ayİyi bişeymi sence bu
- 3 ay
ayran gönüllü mü olsaydı tabiki iyi bir sey kimse ilerdeki esinin onla bunla gevsekce konustugunu ve sakalaştığını istemez
Soran3 ayŞakalaşmak kötümü
- 3 ay
anana babana sor istersen onlar sana daha iyi anlatır egitimsizmisin mk elin adamıyla sakalasmak iyi mi genislik ve kşrlık mı var sende seviyeni bil mk
Soran3 ayPeki 20 günde bir kıza saf olduğu için dokunup niye etkilemek ister buierkek
- 3 ay
ne diyon kardes dokunmak felan skiişiyormu anlamında
Soran3 ayNasıl konuşuyorsun ya
Ufacık dokunma- 3 ay
etkilemek icin dokunmak mı gerekiyor agzıyla yapamıyormu
Soran3 ayYaptı işte bide sende erkeksin ya
Bi erkek niye buluşmayı bilerek son anda iptal eder- 3 ay
bilemem orası karısık
Soran3 ayAnladım🤝
3 ayEvliliğe uygunluk ne
10 Yorumla2-3 yıl
00 YorumlaEvlenmeyecegim
00 Yorumla
3 aySosyal medyasina bakmam yeterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ay1 sene yeter.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Kesin bisey diyemem
00 Yorumla1 yıl
05 Yorumla
Soran3 ayNasıl anlarsınız
Soran3 ayEv içindeki alışkanlık?
Soran3 ayTamam🤝
Zamanla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?