erkekler ciddi olduğu kızla çok yakınlaşmayı düşünür mü?
2 ay
Bazısı erteler, bazısı ertelemez. Bu tek başına ciddiyet ölçüsü değil. Gerçekten ciddi düşünen erkek önce güven verir, sınırına saygı duyar, baskı kurmaz. Fiziksel yakınlaşmayı evliliğe bırakmak da bir tercihtir, daha erken yaşamak da. Asıl mesele niyetin temiz olması ve karşı tarafı sadece beden olarak görmemektir. Ciddiyet beklemekten çok tavırda belli olur.
Bir kızla ciddi olabilmem için fiziksel yakınlıktan ziyade sevgisinden emin olmam gerekir. Fiziksel yakınlık amaca ulaşılmışlık hissi verdiğinden ve kadın açısından da elde görülme durumları yarattığından bi şımarıklık hali içinde ilişkinin a.. na koyuyor genelde. He aynı ev paylaşılıyordur, çok bilinçli insanlarsınızdır, chill takılmak mümkün oluyordur falan olabilitesi var ama Türkiye koşullarında o kalite b.. k yakalanır. Gerçekçi olalım.
Eig için teşekkürler <3
Düşünmez ister ama olmasa da olur der bekler sevmiyorsa sallamaz başka kadın bulur
Aynen ben bi kere aşık oldum öpmeyi bile düşünmedim yani ilk planda cinsellik gelmedi hiç aklıma ama sevmediklerime karşı hep düşündüm takılmalık gözle baktığım için 😁
Bencede artık cinsellik ilk planda geçmiş için söyledim ben de şimdi aşık olsam belki değişir işler ama sanmıyorum aşık falan da olmam ben sıkıntılı işler
Ölmüşüz biz
Bu durum tamamen karşılıklı değer yargılarıyla ilgili. Eğer iki taraf da bu konuda hassassa ertelenir. Ama ciddi düşünen erkek dokunmaz algısı biraz eskide kaldı. Seven erkek sevdiğine yakın olmak ister; önemli olan bu süreci zorlamadan, karşısındakinin sınırlarına saygı duyarak yaşamasıdır.
Bazı erkekler evet, ciddi düşündüğü kızla fiziksel yakınlaşmayı yavaşlatabiliyor hatta evliliğe kadar erteleyebiliyor 🌸 Ama hepsi böyle değil, karaktere, yetiştirilme tarzına, değerlerine göre çok değişiyor. Ciddiyet = uzak durmak değil, daha çok saygı, dürüstlük ve sınırlarına özen göstermek aslında 💫 Senin bu konudaki sınırların ne, nasıl hissediyorsun mesela?
Cevap
49Cevap
Bu karakterden karaktere değişkenlik gösterir ama seven erkek hemen fiziksel eyleme geçmez sabırla zamanla tanıya tanıya olmasını hedefler
evlenmeden yakınlaşmam.
Düşünmez emin ol ciddi olduğun kıza dokunamıyorsun takılmalığı parçalıyorsun 🤣 kesin bilği hiç bir erkek de söylemez
Sen öyle san düşğnmeyen sevmiyordur
Sevişmeden evlenilmez. Ne bilicem belki ağzı kokuyor belki vajinası kokuyor belki ten uyumum olmayacak bir daha heyecanlandırmayacak ya da yatakta çok pasif … evliliğin sürekliliğinin en önemli unsuru mutlu cinsel hayattır. Bunu kimse art niyet olarak algılamasın belki de karşı taraf için bende bir sorun ortaya çıkacak
Böyle şeyler genelde ortak bir kararla alınır, iki tarafında rızası olur, her şey zamanında olur.
Bana mantıksız geliyo boyle bisey yani evlenmeden önce fiziksel yakınlık neden bu kadar sorun oluyo sizin icin ne zarari var tam olarak
Evlenene kadar beklesin bi zahmet
Sonra ömürlük yanında olacak zaten
Evliliğe kadar ciddi biriyle yatmam
O sabit durur
Başkasıyla sevişirim ama
fantezi ayrı bir şey
Sevdiğim kıza neden dokunmayım ya var mı böyle saçma bir şey
Hayır, erkeklerin beyni libido yükselmesinde aşağı indiği için o saatten sonra zor
Düşünebilir ama zorlamaz hatta zora sokmamak için erteler. Yani seni önemser düşünür.
nnce beğeni icin
ve sonradan pişmanlık olmaması icin
yakınlık olmalı
Eskiden öyle düşünüyordum sen benim helalimsin Sana ancak evlenince dokunurum derdim ama yanlışmış sonra boynuzlandım falan işte
Evet saflık derecem çünkü ben her şeyin zamanında olmasına isteyen bir yapıya sahibim
Ciddi düşündüğüm kızla arkadan önden yaparım beni daha çok çeker
aşırı dinine bağlı biri değilse yakınlaşmaması için hiçbir sebep yok seven dokunur
Herkes ertelemiyor
Böyle yapan erkekler mal oluyor genelde
herkesin altında yatmış kız gidip kendini bi saftriğe kakalıyor genelde
herkes temiz zaten
Tamam
Eğer ciddiysem ertelemem ama ona da saygı duyarım
Karşılıklı istenirse olur tek tarfli olmaz
Demekki hem fikiriz 🥰
Eee kim bu şanslı aday nasıl biri
Düşünebilir ama kız istemese diretmez
kullanmaya devam eder gittiği yere kadar
Kızı düşünüyorsa evet