En zor zamanlarınızı nasıl atlattınız ayrılık, işten ayrılma vs.
2 ay
Atlatamamıştım sonra @ll_Nilay çıktı karşıma beni bir aldı silkeledi kendime getirdi aldı dolaştırdı neşelendirdi sevdi uyuyamadığım zamanlar sarıldı sabaha kadar benimle uyumadı dertlerimle uğraşırken destek oldu her zaman yapıcı fikirler verdi en canım sıkıldığı zamanlar en umutsuz olduğum zamanlar çantasından bir tane çikolata çıkartıp buda geçecek diyerek yanımda oldu o olmasa ben dağılmış olurdum
Ne güzel
Zor oldu içimden hep kötü olarak çok aşağı indim biliyorum ki artık yukarı çıkacağım diye inanarak düzeldim 2011de başımdan ayrılık geçti hatta ikimiz de seviyorduk ve aile baskısından dolayı severek ayrıldık daha doğrusu onu düşünerek fedakarlık ederek ben bitirdim ama hala unutamadım onu hep kalbimin bir köşesinde kalacak
Ukte 😔
Evet ukte.. Senin de bir derdin var sanki anlatmak istersen cevaplayıp yardımcı olmaya çalışırım...
Benim eşimde uy*tucu kullanmaya başladı o yüzden eşimi kaybettim çok mücadele ettim kurtarmak için ama gücüm yetmedi yabancıya döndü tanıyamadım onu bırakıp gitmek zorunda kaldım toparlanıyorum kızgınlık hayal kırıklığı bütün duyguları bir arada yaşıyorum
Yazık etmiş sanada kendine de evliliği bize de o illet maalesef çok hayat yıkıyor sen doğru olanı yapmışsın sana da zarar verebilirdi
Maalesef 😔 zarar vermedi sayilmazda şiddet hakaret huzursuzluk her şey vardı
Allah yardımcın olsun daha da kötüsü olabilirdi maalesef her gün bir sürü kadın cinayetleri oluyor Allah daha beterinden saklamış seni ve öyle birisi için üzülmeye değmez
Bende farkındayım ama elimde değil ki
Hayatına önüne bakacaksın artık kardeşim çocuk var mıydı?
Hem sen elinden geleni yapmışsın kurtarmaya vazgeçirmeye çalışmışsın
Evet var
Evet vicdanım rahat gitmekten başka bı yolum yoktu
Allah hakkında en hayırlı en güzelini nasip eylesin senin durumun benden de kötüymüş derdim var dememek lazımmış demekki insanları dinlemeden
Cümlemizin inşallah. Benimde ailem hiç istemedi zorladim tüm sinirlari ama hayır gelmedi bak olsaydı belki sende benim gibi binbir türlü emeklerinlerin ve hayallerinle kalacaktin sen en azından olmadı diyosun ben ise oldu ama hayırlı olmadı diyorum hayatımın hep bı taraflarında bı vardı bı yoktu
Benimkisi uzaktan akrabamdı o bana açılmıştı daha doğrusu önce ablama söylemişti o da ağzını tutamayıp bana söylemiş bulundu sorduğumda açıldı net şekilde zararsız beş vakit namazında iyi biriydi bende hoşlanıyordum söyleyemiyordum sevgili olduk babasını zor ikna edip okula yazılmıştı annesi duyunca ortalık karışacak gibi oldu bende hayatını etkilemekten korktuğum için ayrıldım ki iyi ki yapmışım Türkçe öğretmeni oldu benim olmasada amacına ulaşıp mutlu oldu
Hayırlısi ne diyelimm
Zor zamanlar hepimizi bir yerinden yakalıyor gerçekten 💔 İşten ayrıldığım dönemde rutinimi bozmamaya çalıştım, her gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptım, kendime küçük hedefler koydum. Ayrılıkta ise resmen yas tuttum, ağladım, yazdım, arkadaşlarıma sarıldım, sonra yavaş yavaş yeniden kendime odaklandım 💫 Sen şu an hangisini yaşıyorsun, ayrılık mı iş mi daha ağır geliyor? 🥺💕
Ayrılık hemde hiç ayrılmayacağımızı düşündüğüm bir ayrılık.
Off canım çok zor o ya 🥺💔 “Hiç ayrılmayız” denilen ayrılıklar en çok acıtanlar…
Şu an yaşadığın şey aslında bir nevi yas süreci ve bu hissettiğin her şey çok normal 🌧️ Kalbinde kurduğun gelecek gittiği için de üzülüyorsun sadece onu kaybettiğin için değil. Bu yüzden kendine “bu kadar üzülmem normal” demen bile biraz rahatlatır.
Bir süre hiçbir şey çok iyi hissettirmeyecek ama yavaş yavaş beynin de kalbin de uyum sağlayacak merak etme 🌱 Bugün sadece günü atlatman yeterli olsun. Kocaman hedefler koymak zorunda değilsin şu an. Sadece:
Sabah kalktım ✔️
Bir şeyler yedim ✔️
Belki 5-10 dakika yürüdüm ✔️
Bunlar bile başarı şu dönemde ✨
Arkadaşlarına biraz daha yaslan bu süreçte, yalnız kalmak istediğin anlar olacak ama tamamen içine de kapanma olur mu 🙏 O “bir daha asla kimseyi böyle sevemem” hissi var ya… Geçiyor. Bir gün bir bakıyorsun kalbindeki o taş hafiflemiş.
İstersen nasıl bittiğini anlat biraz, içini dökmek iyi gelir 🧡
Cevap
9Cevap
Tek başıma atlatıyorum ileride adam olunca hiçbirine selam vermicen
Bu çok zor
Yakın zaman da kendim için işten ayrıldım ilk 1 hafta pişmanlık yaşadım ne yapıcam ne edicem derken destek aldım biriden zamanla azaldı hisler
Keşke sadece iş olsa
Cok zor ama simdi cok mutluyum
İçerek kimse tutmadı elimi kendim kalktım
Üzücü 😔
Sen üzüldün demi
İşte kimse üzülmediiiiiii kimse tutmadı elimi kimse napiyon demedi
Bıraktım herkesi herşeyi aile çoluk çocuk ne varsa hepsinin ya
Bende aynı şeyleri yaşıyorum araması gereken hiç kimse aramadı
Kalk
Kendin kalk gelmez kimse
Bekleme
Doğru bildiklerimizin hepsi yalan çıkti 😔
Öyle oldu 🥺🥺🥺
Allah büyük 😔
Öyle tabi inan kimse gelmiyo yanina düşme sakın
Düştüm ki bizide düşüren uğruna canımızı vereceğimiz insandı şimdi toparlanmaya çalışıyorum
Konuşalım mı iyi gelir mi sana ben toparlandım en azından ayağa kalktım
Olur konusalim
Takip etsene benim de canımı sıktılar zaten
Sabrettim düzelttim her şeyi yeğen
Sabretmek mi nasıl bı sabır yapmadığım şey kalmadı öldü diyorum yine yok acı aynı acı
Nasıl öldü?
İçimde öldü diyorum yok sayıyorum yine de olmuyor. beni hakeden bir insan değil bunu biliyorum ama silemiyorum. Uys*tcu kullaniyor evliyiz ama ondan uzaklaşmak zorunda kaldım ama bitiremiyorum
Sabret allah sabredenlerledir biter elbet uzak dur böyle insanlardan tehlikelidir
Heketmedigim seyleri yaşattı çok zorlanıyorum kendimi toparlamaya çöküşteyim en dibi gördüm hayallerim emeklerim inandığım şeylerin yalan olması nasıl toparlanacagimi bilmiyorum
Hayatının merkezine kimseyi koyma bundan sonra sabretmek ve durumu telafi etmek başka çaren yok
Bundan sonra böyle biseyi tekrar kendime yasatacagimi düşünmüyorum. Sadece kurtulmak istiyorum bu dusuncelerden
Kurtulursun sabırlı ol dobarlan
İnşallah
Hadi bakalım
Valla bilen varsa banada yardım etsin
Sendemi arkadaş
Unutarak..
En zoru bu degilmi zaten unutmak imkansız degilmi
Zamanla
İnşallah
En zor zamanında yım şu an
Geçmiyor hergun başa sarıyor
Bu senin dediklerin hiçbir şey emin ol beterin beteri var şükret haline
Ne yaşıyorsun ki
Burada anlatp acindiracak yapıda biri değilim
Sadece şunu bil iş aşk acısı bunlar hiçbir şey
Şükret
Aşk acısı değil ki benim yaşadığım en sevdiğimi annem babam evladım gibi sevdiğim birisini uy*t*rucu yüzünden kaybetmem tanımadığım birine dönüşmesi onu kurtaramam beni düşman görmesi
Anladım ama buda ağır bir acı değil ki
Acindirma değil de dertleşmek bazen insan kendine bile ağır geliyor tanımadığın bı insana anlatmak biraz olsun hafifletiyor belki hiç yüzünü bile goemeyecegin insanlara anlatıyorsun
Bence çok ağır bu yük benim içimden bütün umutları sokup aldı
Allah beterini yasatmasn sana
Cümlemize
Sabır
Sabır 😔
Net olayım mı
Tabi
Bak ben 30 yaşındayım. Bir çok kız arkadaşım ilişkim oldu. İyi bir işim var vs neyse işte kendime çıkardığım özet cinsellik teması çok olan birini bulmak. Yani saçma şeyler yaşarsın herkes yaşar sonra biter. Akabinde oluşan durumu en iyi güzel bir cinsel süreç taçlandırır
Bu çok zor sevmediğin birinle ve bedenini ona buna sunarak kendini harcıyorsun. Ve benim iyi bir isim yok
Hayır doğru anla söylediğimi. Bu önüne gelenle seviş manasında değil. Seni anlayan olgun düşünen ve kaliteli bir insanı hayatına al ve onunla süreci genişlet yaşa. Sana iyi gelecek. Hangi şehirdesin sen
Eskişehir
Ankara dayım bende. Tanışmak isterim, sende istersen
Yok teşekkür ederim
Kabasın işte😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?