Benden önce hayatında olan iki kişiye sadece arkadaşım arkadaşım demişti ama birine özel resim atmış, diğeriyle evde resmini gördüm. Yüzleştirme yapıp sonra ayrılsam mı ne yapmalıyım
Not : Resimleri silmiş ama ben buldum, bir yıl öncenin olayları
Benden önce hayatında olan iki kişiye sadece arkadaşım arkadaşım demişti ama birine özel resim atmış, diğeriyle evde resmini gördüm. Yüzleştirme yapıp sonra ayrılsam mı ne yapmalıyım
Not : Resimleri silmiş ama ben buldum, bir yıl öncenin olayları
Neden ülkede erkek evlnmiyor özeti gibi esc gibi böyle kızlar dolu 🤣 boşanma davaların da ifşaları çıkan kadınlar daha çok olması şaşırtmıyor ucuz kadın kümeleri dolu ülkede bazen aklım almıyor bir kadın neden ucuz pacoz gibi yaşamak ister hayret etmişim dir hep hayatların yalan dolan
Yaşadığın şey baya güven sarsıcı, kalbinin sıkışması çok normal güzelim 💔 Telefon karıştırman da ayrı dert, onda buldukların da… İki tarafta da sorun var aslında.
Bence önce sakinleş, sonra onunla dürüstçe konuş. “Geçmişini değil, bana yalan söylemeni kaldıramadım” diye net ol. Konuşmadaki tavrı sana kararını gösterecek. Sence o güveni yeniden kurabileceğini hissediyor musun, için ne diyor? 🥺✨
Cevap
4Cevap
Yüzleştirme yap tabiki sana yalanlar söylemiş sonra ayrıl
Ay nasıl buldun bilgi versene bende erkek arkadaşımdan şüphe duyuyorum 👀
Telefonu ne iPhone mu android mi
Android
Samsung Galaxy 23fe kullanıyor
Android > media > com. whatsapp > WhatsApp > Media buraya bak telefonun klasör unde
Temizler ya daha farklı bir şey sandım bende 😌
Yokk temizlenmiyor ora klasörün içinde kalıyor
Emin misin telrfonu sıfırlasa miss
Onu geçtim klasör temizliği illaki yapar bu kadar saf erkek mi olur?
neyse birseybdeirm de burasinyeri değil
ayrıl direkt ne uğraşıcan.
Hiç uğraşma direkt ayrıl zaman kaybı
ayrıl
Git dolaş
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?