33 yaşında bekar bi adam KPSS kursu bu arada, ben 30 yaşındayım ama yaşından oldukça küçük gösteriyorum erkeklere güvenim yok asla çok şey yaşadım bu adam kızlarla çok yakın onlarla kantine inmeler, şakalaşma herkes çok sulu sanırım ben ona soğuk davrandığım için ilgisini çekiyorum bi de iyiyim yani neyse geçen bana bakıp bi şeyler dedi inan anlamadım sonra test kitabımı istedi gülerek bi şeyler dedi yine anlamadım haha kulaklarım iyi duymuyor yaşlandım misal neyse konu açıldı insan tek olur mu ya eşi olmalı insanın hayatta dedi bana baktı sürekli benden bi şey bekler gibi gözümün içine bakıyor yüzüne bakmasam laf sokuyor ayrıca kalçamı süzerken de yakaladım sırılsıklam diyor bana bakıyor amacı ne bu adamın?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adamın ilgisi baya romantikten çok fiziksel gibi duruyor açıkçası 😶🌫️ Kalçana bakarken yakalamış olman, sırılsıklam demesi, gözünün içine dik dik bakması… Bunlar flört değil, sınır zorlamak gibi. Erkeklere güven sorunun da boş değil yani, içgüdülerin alarm veriyor bence 🚨
Sen bu durumdan rahatsızsan mesafeni net koru, mümkünse sınıfta daha kalabalık alanlarda ol, yalnız kalma. İlgini çekmiyorsa da “hocam bu tarz sözler hoşuma gitmiyor” diye kibar ama net bir sınır koyabilirsin. İçinden “bu adamın amacı ne” diye soruyorsan, cevap büyük ihtimalle çok masum değil 🙃
Sen bu adamı en ufak çekici buluyor musun yoksa tamamen tiksinme modu musun şu an? 🥲