Unutmalı mıyım? Sizce ne yapmalıyım ? Profesör olan gelsin :( -Aşk profesörü .

Uzun bir olay bu . İsimler sahte olacak .s Mert'le iyi bi arkadaşlığımız vardı , kavga etmez hatta tartışmazdık tatlı atışmalarımız olurdu . Sanal üzerinden arkadaştık ama çok iyi arkadaş tahmin edemezsiniz . Mert ona aşık olduğumu biliyordu ve davranışlarını değiştirmiyordu yani her şey aynıydı bana platonik aşk şarkıları atıyordu dinliyorduk ailesiyle tanıştırıyordu her şeyde ben her yerde ben sonra bunun kankası ile tanışıp kanka oldum işte Hüseyin Mert ben iyi bir 3lüydük hayaller felan kuruyoduk sonra Hüseyin de benden hoşlandı ama vazgeçti işte bir arkadaşları daha ile tanıştım Uğur'la konuşuyorduk dertleşiyorduk Mert'e olan aşkımı anlatıyordum bu 3ü aynı okula gidiyolardı işte Mert benle ilgilenmedi ve gecemi gündüzümü Uğur'la geçirmeye başladım . Ona bağlandım ve aşık olduğumu sandım salaklık ! Ve bu onu farkedince kullandı .s konuları başka yöne çekmeye başladı felan her şey iyi gidiyordu konuşuyorduk msnde ama sonra bu resmetmiş konuşmaları ve ben bitirmek istediğimde bir gün tehdit edip resim istedi ailene ulaştırırım dedi . Başta umursamadım ama Mert'e anlatırım dedi .s tamam dedim istediğini yaptım . sonra tekrar istedi baya bi resim atmam bu sefer dedim . At gidicem hayatından Erkek sözü ! dedi tamam dedim . Sonra yapma dedi istemiyorum bir şeyi hep benle kal dedi . Hayır ! dedim . Mert'i seviyordum ve istemiyordum . Sonra bunu çıkardım hayatımdan . Ve Mert'e biriyle çıkacağımı söyledim . Yapma ! demesini beklerken mutluluklar diledi ve bende Görkem'le çıkmaya başladım . Sonra Mert'e bak seni seviyorum biliyosun ! istersen çıkmam ayrılırım , dedim . İstemedi .. Sonra Uğur gitmiş Mert'e bir şeyler anlatmış .s bi gece Mert geldi bitirdi ve gitti . Tamam işte bitti dedim . Uğur hâlâ peşimde tabi . Buna sinirlendim bağırdım . Sevgilim olduğunu öğrendi ve onuda ayıracağını söylüyor ve ben sildim şimdide maillerime şiirler felan atıyor . Neyse arkadaşım mesaj at Mert'e dedi . Gittim attım . Hemen cevap verdi . Çok yoğun biridir . Günde 50 kişi mesaj atar konuşmaz . Hatta küs olduklarını ben barıştırmaya çalışırım konuşmaz . 2 Cümle yazdı sadece . Benim iğrençliklerimi anlatamazmış ve ben her şeyi anlamışım by ! Ve ben ona bu işin içinde yalan olabileceğini söyledim . Kimseye biz küstük demiyo . Engellemiyo da . Ve benim olduğum ortamlara girip çıkıyor . Sanki arkadaşız gibi hiç tepki vermiyo . Ve Uğur'un ne söylediğini bilmiyorum ! Ona sorsam yalanlar söyler , Mert zaten yüzüme bakmıyor :/ Hüseyin'le de konuşmuyoruz . 3 yılı bitirdi . Ve bizim yaptığımız bir şeyi bana bırakmak istedi istemedim . Unutmalımıyım ? Yoksa Beklemelimiyim ? Haa birde sevdiği varmış ama kim olduğunu demedi ısrarlarıma rağmen .s 3 yıl boyunca ilk defa benim sevdiğim var kimseyle çıkmıcam merak etme :) dedi .

Burçlarla ilgileniyorsanız .

Uğur -> Yengeç

Mert -> Terazi

Unutmalı mıyım? Sizce ne yapmalıyım ? Profesör olan gelsin :( -Aşk profesörü .