(Başka şehirlerdeyiz adamla) Geçen sene benden hoşlanan bir erkek vardı. Buluşmak istedi 4-5 kere çay, kahve içelim dedi, buluşalım, sohbet edelim dedi. En son bir konsere bilet aldığını söyledi ve ben gelemeyeceğimi söyledim ona. O aralar hayatımda baya sorun vardı, onları halletmeye çalışıyordum. Karşı tarafa tam söylemedim sorun ne ama olmuyor ben sorunlarımı halledeyim, zamana ihtiyacım var sonra buluşuruz. Ama adam kendi bildiğini söylüyordu hep. Sonra konsere gelemiyorum yazdım adam 2 gün yazmadı sonra olmayacak bir şeye umut ediyorum dedi mesafe istedi kararımı sordu ben de sen zaten karar vermişsin dedim kabul ettim. Birkaç kez konuşmamız bitti tekrar başladı ya o ya ben yazıyorduk işte. 2 kez baya uzun süre konuşmadık sonra bir kere o en son ben yazdım. Şimdi konuşuyoruz. Okuduğum kitap vardı sordu nasıl gidiyor kitap ben yanıma almayı unuttum, başka şehirde kaldı dedim o da sana kitap verebilirim yazdı tamam dedim. Buluşalım dedi. Başka şehirdeyim yazdım 1 ay sonra geliyorum dedim sen olduğun şehre. Tamam, buluşuruz dedi. O zamandan sonra hiç yazmadı. Ne plan yapılmadı, buluşma yeri yok.
Güncellemeler
1 ay
Teşekkür ederim size
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar