1 aydır ekliyiz hikayelerimi anında görüyor ama hiç yanıt veya mesaj atmıyor sizce neden ne yapmam gerekiyor yazması için
2 ay
Cevap
6Cevap
Kadınlar anî tepki vermeleri bizde aynı düşünce olur hep ya engeller ise en azından durum giriyorum bu yeter der
Yaaaa acaba ben yazsam olur mu
Olur yani sorun yok
İyide istese bu zamana kadar bi bahanesini bulur yazardı öyle değil mi
ya da bir bayram mesajı atın video başlangıç için
Mantıksız olur neden ben der sonuç olarak bi sohbetimiz olmadı şimdiye kadar der
Galiba siz bilirsiniz ama bizim oldu bak. Uykun yoksa burdn yaz neden demm valla 🤭🤭
Ne alaka
Muhabbet olsun diye
Boş muhabbet sevmiyorum
Boş olacağı ne malum denemeden bilemezsin yaz bence sen bana olmadı sutlarsin
Yok seni şimdi sutluyorum 😂😂
Yapma beee ciddi misin
Radarında başkası var
Sanmıyorum öyle olsa beni eklemez bile
Senin yaptığın şeyler çok önemli değil
Nasıl yani
Ya tanıdık diye çekiniyor, birde hiç muhabbetimiz olmadı tepki göstermemden çekiniyor bence , biraz daha bekleyeceğim.
Sen bişey yapma istiyorsa o yazsin
Tamam çekingen veya tepki almaktan çekiniyor olabilir ama yazmak istese illa bir yolunu bulur bence
Cekingense gitsin a kucağına
Senin yazman gerekiyor olabilir
Neden ki zor kızlardan hoşlanıyor bey efendi benim yazmam onun hoşuna gitmez yani paylaşım yapayım da bari cesaret etsin diyorum bi bahanesi olucak şeyler oaylwsiyrkim bazen anlamıyor kut kafa
Öyleyse kendine son derece mal bir erkek seçmişsin ve sana yazması için dua ediyorsun. İnsan neden mal insan ister ki? Sen mal mısın da mal birini istiyorsun?
Mal değil bence ya beğenmedi ya da çekiniyor ama hikayermi anında görüyor
İki senaryoda da mal bence
Son koz yeğenimi paylaştım benden çekiniyorsa ona bi bahane bulur artık , Buda olmazsa tamamen ümidimi keserim 😂
Kes boş ver 😅
Utanıyor mu
Bencede tepki vermemden korkuyor
Enerjiler nasıl ilgi çekelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam “göz var, söz yok” durumu 😂 Hikayelerini anında görmesi ilgisi olduğuna işaret olabilir ama çekingen, özgüvensiz ya da “ilk adımı o atsın” kafasında da olabilir 🙃
Eğer merakın çok fazlaysa, hafif bir hikaye cevabıyla sohbet başlatabilirsin, mesela esprili bir şey sorup topu ortaya at. Böylece nabzını yoklarsın 😉 Peki sen ona en ufak bir reaksiyon verdin mi, mesela hikayesine cevap falan? 💬✨