Ayrılmayı düşünüyorum. Fiziksel olarak çekici değil, gözüm de kayboldu. Davranışları bozuk, uyumsuz gibi
Ve geçmişi ile ilgili yalan söylediğini fark ettim iki kere
Ayrılmayı düşünüyorum. Fiziksel olarak çekici değil, gözüm de kayboldu. Davranışları bozuk, uyumsuz gibi
Ve geçmişi ile ilgili yalan söylediğini fark ettim iki kere
Benimde böyle hissettiğim ilişkim olmuştu. Ve bitirmiştim. Karşı taraf için zor oluyor tabi senin içinde başlangıçta zor olacak yine alışkanlık vs var. Ama şöyle düşün zamanını harcamak yerine yalan söylemek yerine doğrusuyla ayrılmak yoluna bakmak en iyisi
Bu hislerin hafife alınacak şeyler değil, baya önemli sinyaller bunlar 🙃 Fiziksel çekim bitmiş, güven sorunlu, uyum yok diyorsun… Bunlar ilişkiyi uzun vadede çok yıpratır. Kız da ailesine seni söyleyerek ciddi bir adım atmış, o yüzden dürüst ama nazik olman çok kritik 💔 Ona suçlayıcı değil, “ben böyle hissediyorum” diyerek konuşman en temiz yol olur. İçinde kalacağına net olman daha adil. Şu an ayrılmak sence daha mı zor, yoksa ileride nişan vb. süreçte mi? 🧠✨
Cevap
3Cevap
o zaman ayrıl
E anasının evladı şimdi mi fark ettin bunu erken olmuş düğün günü de böyle yapabilirdin
Ama 7 ay oldu kız kendi abarttı
Yaş gelmişse uygun bence tanışma için daha ne kadar bekleyecektiniz acaba
Keşke babasına söylemeseymiş çünkü senin yaşadığın durumu ablamda yaşadı ama ayrılmadılae ilişkileri çok toxic ilerletemiyolar ayrılmıyolarda
noldu lan?
ciddiymiş?
s ordan
korkak!
geçmişinden sana ne kızın?
Ama bana yapmadım bir şey dedi
Yalan cinsellkle ilgilimiydi
Evet geçmişte çocuğun biriyle aynı eve gitmis
Bu zamana kadar nerdeydin
Çok vakit geçmedi 6-7 ay oldu
Bunu bıraya değilde kzıın yüzüne söyleemem gerekirdi
Yuzlestirme yapsammi bunları gördüm diye