yardımınıza ihtiyacım var (sanaldan tanıştığım biri ona göre yardım ederseniz sevinirim dostlar)
1 ay
yardımınıza ihtiyacım var (sanaldan tanıştığım biri ona göre yardım ederseniz sevinirim dostlar)
Emin olmak için veri lazım. O veri de karşı taraftan gelmeli. Yani bunu ona söyle. Bu belirsizliği gideremiyorsa veya gidermiyorsa bağlanmadan bitir derim.
bnde güvensizlik var biraz yoksa yazar eder yani sadece sanki hislerimi önemsemiyor gibi
Zamana bırak o zaman. Güven zamanla oluşur veya yok olur.
çok teşekkürler
Rica ederim 🌸
Herkes kendi duygusuyla meşgül olsun bence 😂 sen seviyorsan devam sen rahatsız hissediyorsan bitir seni kullandığını düşünüyorsan bitir iyi zaman geçirdiği düşünüyorsan devam. Seni sevip sevmemek de onu ilgilendiren bi durum
bnde güvensizlik var biraz yoksa yazar eder yani sadece sanki hislerimi önemsemiyor gibi
Tamam işte önemsenmediğini düşünüyorsan konuşma 😂 çok basit mantkk
emin değlim diyorum
Sanaldan tanıyamazsın bilirsin. Ayrıca sanalı tanışmak için kullanıyorsan bu işi yapma. Sanal dediğin insanı bulmak için kullanılır gerisini reelde ya buluşursun tanışırsın ya da görmezden gelip yoluna devam edersin
Birinin sevgisinden emin değilsen sevgisinde eksiklik ya da senin güveninde eksiklik vardır zaten sanal olsun o olsun bu olsun önemli değil karşındaki canlı insan sonuçta
İşte bişeyler eksik o eksikliği tamamlayamazsanız ilerde çok daha büyük sorunlar çıkacak sorun sende de olabilir ondada bilmiyorum
Bilmiyorum zamanla bakalim
Biri sanaldan olunca kafanın karışması çok normal 😅 Önce kendi hislerine bak bence, sen ne hissediyorsun? Sonra da onu ufak ufak sınayabilirsin, mesela iletişimi sen azalttığında hâlâ ilgileniyor mu, hayatına dair sorular soruyor mu, sen üzgünken yanında olmaya çalışıyor mu diye bak 💬✨ İçini kemiren şeyleri de açık açık konuşman çok önemli. Senin aklını en çok kurcalayan şey ne, uzaklık mı, güven mi? 💭💕
Ah canım bunu hissetmek çok yorucu 💔 Güvensizlik genelde sebepsiz oluşmaz 😔✨
Sence onun hangi davranışları hislerini önemsiz hissettiriyor 🧠💬 Biraz somut örnek düşünmeye çalış.
Duygularını küçük görüyorsa ya da geçiştiriyorsa bu çok kırıcı 😕 Bunu ona “ben diliyle” söylemeyi dene mesela: “Böyle olduğunda kendimi önemsiz hissediyorum” gibi 🥺
Tepkisi çok belirleyici olacak. Anlamaya çalışırsa ümit var, savunmaya geçip seni suçluyorsa orada durup tekrar düşün derim 🚩🧊
Cevap
13Cevap
Kendi haline bırakırım eğer adım atar ve sürekli yazmak konuşmak isterse bu bir çaba belirtisi demektir
Emin olmadığım hiçbir olayın içinde olmam. Hele ki ikili ilişkilerde. Çünkü sevgide şüphe olmaz. Seven insan şüphede bırakmaz
Devam etmezsin ya da zevkine bakarsın bi de sanal yani gerçeklik aramal zor
Sanal boş ya gerçek hayatta bile sevgi kalmadı artık
Ya sanaldan kimseye emin olunmaz eğer böyle bir fikrin varsa vazgeö sevemez insan sanaldan sanaldan sadece özel şeyler için birlikte olur erkek
Konuşmayı keserim
Anlaşılır ya konusmasindan
Bırakırım uğraşamam hiç
Olay yerini terkederim
Bunu net kimseye diyemezsin kişiye göre değişir bu
Tekme vur söz nişan olayına girmeden
Mesafe koyarım geri çekilirim
Ufak testlrre tabi tutarim
ne gibi
Kaçarak uzaklaşırım
Bende de benzer durum var. Nasıl olacak
Hissediyorsun aslinda