Ama emin değilim, nasıl emin olabilirim gerçek değer verip vermediğine yardımcı olursanız sevinirim
1 ay
Ama emin değilim, nasıl emin olabilirim gerçek değer verip vermediğine yardımcı olursanız sevinirim
Yeni bir arkadaşın oldu ve emin değilsin gerçek dost olup olmadığına sana destek olmuyorsa en önemlisi iyi gününde kötü gününde yanında olmuyorsa gerçek arkadaş değildir... Bunlara bakarak emin olabilirsin.
Yeni biri girince hayatımıza kafanın karışması çok normal 🫶🏼 Birine değer verip vermediğini anlamanın en net yolu, zor anlarında ve keyifli anlarında yanında olup olmadığına bakmak aslında.
Canın sıkkınken sormuyorsa, belki de senin güçlü durduğunu düşünüyor olabilir, fark etmiyordur. Küçük bir deney yapabilirsin, “Bugün pek iyi hissetmiyorum.” diye açık açık söyle, tepkisini gözlemle. Sence şu an ona güvenebiliyor musun, içinde ne hissediyorsun? 💭💬
Cevap
2Cevap
Üzüldüğünde seni dinliyorsa, yanında olmaya çalışıyorsa.. Sadece kendi dertleri icin yanında durmuyorsa
Bende şu sorun var üzülünce anlatmıyorum iste dkjdkd
O zaman anlayamazsın dkfj
Taktik verebilir misin ya nabsam
Bir gün ufak da olsa kafana takılan derdini aç gerçekten dinleyip yardımcı olmak istiyor mu bak
Haklısın denicemm burada ol geri bildirim için 😅
Ricalar gerçi ölçüt bu olmaz yani saçma da olabilir ama ben böyle düşündüm
Bilmiyorim normalde ilgili birisi hemen yazar eder bak beni de önemser ama bu konuda aklım takıldı
Bilmiyorum djdjdjf sen karar ver tanımıyorum sonucta
Dogru haklısınız
Size iş te k atm kafa dengi birine benziyorsun
Sormuyorsa anlatma.
Bazen diyor biz tartıştık diye ondan sormadim iste emin olamıyorum
Evet bi taktik verebilir misiniz deneyeyim
Taktik değil ki benimki
Peki neyin vaar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?