Arkadaş tartışmasız. Okadar hayal kırıklığına uğradım ki. Haksız mıyım?

En iyi arkadaşım. Uzun yıllardır tanışıyoruz. Bugün onunla buluşacaktık. Ben iptal etmek zorunda kaldım ailemle bir şeyler yapcaz diye. O da sorun etmedi iptali ailesiyle oturuyorlarmış. Bir saat sonra öğrendim ki 3 den sonra ailemle dağılcaz ve arkadaşıma yazdım 3 de buluşabiliriz diye. Bana yazdı ki başka bir arkadaşıyla plan yapmış sinemaya gidiyorlarmış sonra. Bir saat sonra ben yazdım ki bende gelebilirmiyim gelmek isterim falan. Bu arada onun bütün arkadaşlarını tanıyorum. O ben bu mesajı atarken online dı ama görüldü atmadı. Bana 2 saat sonra mesaj atıyor şimdi hazırlanmış çıkıyormuş sinemaya gidiyormuş bile. Okadar çok üzüldüm ki. Bunun üzerine ben tabi dalga mı geçiyorsun filan dedim. Okadar iyi arkadaşım. Birlikte tatile gideriz. Ailelerimiz birbirini tanır. Bana böyle yapması çok üzdü. Mesajı iki saat okumaması mümkün değil. Yoldaydım falan yazdı okuyamamış. İstemiyorsa bana söyleyebilirdi terbiyesizliğin lüzumu yok. Ayrica ben birde onun bütün arkadaşlarını bara çağıracaktım doğum günü sürpizi diye bana yaptığı şeye bak. Şeytan diyor ki git sürprizi boz.

Arkadaş tartışmasız. Okadar hayal kırıklığına uğradım ki. Haksız mıyım?