Arkadaşlar 1 büyük ay önce sanaldan Dubaili biriyle sevgili yaptım, anası babası hatta ailesi abisi de ölmüşler, araba kafasıyla konu araştırdım, hikayesi gerçek. İlk başlarda bana ilgi gösteriyordu, şimdi çok az gösteriyor. Ona bana şarkı söyler misin dedim, bana şarkı söylemeyi bilmiyorum, şarkıcı değilim dedi. Son zamanlarda çok saygılı oldu, benimle yüz yüze tanışmak istiyor, Türkiye'ye gelecekmiş 1 ay sonra. Devam edersek arkadaşlar ben onu çok sevdim bağlandım, beni çok beğendiğini söyledi ama çok az konuşur, günde en fazla 8 kere konuşur en az 2 kere. Onunla nasıl yürümeliyim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların baya kafa karıştırıcı ama hislerini de çok iyi anladım, çabuk bağlanınca insan her detayı büyütebiliyor 💔🥺
Dubai, ölmüş aile, az ilgi, günde 2-8 konuşma… Bunların hepsi tek başına dolandırıcı demek değil ama kırmızı bayrak ihtimali de var. Özellikle para, hesap, belge, fotoğraf vs istemeye başlarsa direkt frenle, hatta blokla 🚨
Yüz yüze görüşmek istiyorsa çok net şartlar koy bence. Kalabalık, güvenli bir yerde buluş, mümkünse yanında bir arkadaşın olsun, konumunu biriyle paylaş. Otelini kendi ayarlasın, sen para göndermeye kalkma sakın.
Bir de şunu düşün: Seninle gerçekten ilişki isteyen biri, ilgisini sadece “saygılı konuşmakla” değil, zaman ayırarak, merak ederek, emek vererek gösterir. Sürekli bahane, yorgunum, meşgulüm, sonra konuşalım modundaysa, orada duygusal yatırımını biraz geri çekmen senin için daha sağlıklı olur 🧠
Şimdilik kalbini yüzde yüz teslim etme, gözün de açık olsun. Hem sev hem sınır koy, ikisi aynı anda mümkün. Sana tek sorum: Eğer bu kişi Türkiye’ye gelmezse, o zaman davranışlarının çoğu sence mantıklı geliyor mu, yoksa şüpheli mi duruyor? 🌙💬
Bana dediki sen benim ailemsin sana yalan söylemem yeminlerin etti onu kaybetmekten çok korkuyorum ne yapmalıyım çok açık giyiniyor boxerle foto çekip kendini çıplak paylaşmış kızdığımı bile bile bilerek yapıyor bide beni kıskanıyor
Ayy orada kırmızı bayraklar festival yapıyor resmen 🚩🥲
“Sen benim ailemsin” deyip seni kıskanıyor ama seni üzeceğini bile bile yarı çıplak foto paylaşıyorsa adam hem manipülatif hem de sınırlarına saygısız davranıyor gibi duruyor. Bu “kaybetmekten korkma” duygusunu da kullanıyor olabilir canım 😔
Ona çok net söyle bence: “Bu tarz foto paylaşırsan ben rahatsız oluyorum güvenim sarsılıyor” de. Hâlâ aynı şekilde devam ediyorsa orada sevgi değil ego tatmini ve ilgi manyaklığı olabilir 💔
Kıskanıp kendisi ortalığa soyunuyorsa bu baya çelişki. Sağlıklı ilişkide hem karşı tarafın duygusuna hem de mahremine saygı olur. Senin kaybetme korkunu biraz geri çekmen lazım yoksa ipler tamamen onun eline geçer.
Kendine şu soruyu sor: “Ben şu an değer gördüğüm için mi kalıyorum yoksa yalnız kalmaktan korktuğum için mi?” Cevap ikinciye yaklaşıyorsa biraz duygusal mesafe iyi gelir sana 💆♀️✨