Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bak güzel kardeşim. Bende sevgilimin çokça yalanlarını yakaladım. Vaktinde ayrılmadım sonrasında pişman oldum. Yalan söyleyen hep söylüyor. Mesele nerede oturduğu falan değil. Yalancı adamlarla hep mutsuz olursun. Ben en güzel örneğiyim. Keşke ilk yalanda çekip gitseydim. Emin ol bir tane değildir yalanı. Sebeplerine de kanma. Her yalancının kendine göre milyon tane bahanesi oluyor. Onlar illaki bir bahane bulurlar.
36 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum isterse çadırda otursun bana bunu söyleyebilir ben bu yüzden ayrılırsam bu benim kansızlığım olur fakat ortada direk yalan var
Soran+1 yılÖyle dedim ama çok yalvarıyor
Soran+1 yılAffetmek istemiyorum bende çünkü genel olarak hep kendini farklı gösterme çabasında
- +1 yıl
Heh işte aynen öyle. Bak sevgilim bir keresinde bana dedi ki bir erkek arkadaşı ilk buluşmaya giderken tavsiye vermiş kendini olduğundan farklı gösterme diye. Bana da diyor ki erkekler genelde hep kendini başta olduğundan farklı gösterir ama ben yapmadım. Halbuki öyle yaptı ki. Başta neydi sonra ne oldu bir bilsen.
En İyi Cevaplar
Yalanın küçüğü, büyüğü, beyazı, siyahı, masumu olmaz. Sana karşı dürüst olmalıydı. Böyle yaparak güvenini sarstı. Bu şekilde kimse ilişkisini sürdürmek istemez. Şahsen ben istemezdim. Yalan konusunda fazlasıyla hassas biriyim. İyiliğim için dahi olsa söylenen yalanı kabul edemem. Çünkü tekrar güvenemem, her söylediğinin altında bir yalan ararım. Bu da beni rahatsız eder. Bir ilişkide güven çok önemlidir, asla sarsılmaması gerekir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYanii neden böyle basit bir konu için yalan söyledi ki. Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış. Ben ayrılır mıydım bilmiyorum. Bence bi sebep yok ortada. Ama bi araştırırdım başka hangi konularda yalanları ortaya çıkacak acaba diye. Yalanların ardı arkası kesilmiyorsa, yol verirdim. Ama bir tek bu konuda yalan söylediyse, sebebini sorardım. Çoğu kadın mala mülke paraya çok önem veriyor. Belki gözümde küçük düşmek istemedi
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığı yerden utanıp yalan söylemek karakter bozukluğudur, özgüven eksikliğidir, ailesine ve kendine saygısızlıktır.
Yalanın bir özelliği vardır, mutlaka açığa çıkar ve rezil olursun. Yalan söylememek ise erdemdir.
Bence o konuda yalan söyleyen başka konularda da yalan söyler. Ayrılman daha doğru olur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bir ilişkinin içine yalan giriyorsa ve o yalan senin çabanla ortaya çıkıyorsa o ilişkiden çokta hayır gelmez.
Bunu kendi söylemiş olsaydı çok farklı olurdu.
Amacı kendiğini olduğundan farklı göstermek.
Ne niyetle yaptı bunu, önemli olan bu.
Ayrılıp, ayrılmamak sana kalmış.
Senin ona olan güvenin ne durumda?
Eğer içine huzursuzluk geldiyse bir daha o şüpheyi atamazsın içinden.
Karar sana kalmış.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Hiç sevmem böyle insanları bugün bu yalanı söyleyen kim bilir neler söyler ileride. Sevgilini sert bir dille uyar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ayrıl, hiçbir sözüne güven olmaz..
00 Yorumla
+1 yılNerede oturduğu önemli değil de söylediği yalan çok absürt. Hiç sağlıklı değil. Muhtemelen aşağılanma korkusu var ve bu yüzden de bu konuda en ufak detaylarda bile yalana başvuruyor. Bence de iletişimi kes. Sürekli her sözünü sorgularsın ister istemez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güncellemede yanlış anlaşıldığını söylemişsin. Ben doğru anladığımı düşünerek cevap yazıyorum. Evin değerinin yüksek olması, evin güzel veya kötü olması sorun değil. Ortada olduğu gibi görünmeyen veya göründüğü gibi olmayan bir tip var. Bu gün bu sorun olmasa da yarın seni üzebilir.
10 YorumlaLüks bir sitenin aksine tokide oturduğu için değil ama sana yalan söylediği için ayrılmalısın evet. Seni etkilemek için yalana başvurması doğru değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılAsla bu yüzden ayrılmam zaten bende normal bir apartmanda oturuyorum sorun bana yalan söylemesi
- +1 yıl
En iyi görüş bence ✨✨😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana direk olarak ayrıl demek istemiyorum. Bundan sonraki halini tavrını iyice ölç tart. Sorun Sevgilinin zengin olmaması değil yalan söylemesi. Yalanla kurulan evlilikde yalan olur zamanı gelince. Hayatta en önemli şey dürüstlük, sadakat ve saygıdır. Bu üçlü yoksa bir ilişkide boşa çaba harcamamak gerekir. Yinede her şey gönlünce olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Oturduğu yerden utanmış sanırım
Yalan söylemesi hoş bir şey değil
Ayrılmak ayrılmamak senin kararın
Ama önce bir konuş neden böyle bir yalan söyleme gereği duymuş.00 Yorumla
+1 yılAmacı neydi yalan söylerken? Yani ha toki ha lüks villa eninde sonunda öğrenecektin zaten acaba sende lüks düşkünlüğü sezip seni kaybetmekten korktuğu için mi yalan söyledi her ne olursa olsun her zaman insani ilişkilerde dürüst olmak önemli bugün böyle yalan söyleyen yarın başa bir şey de yalan söyler.
00 YorumlaSorunun cevabını sen kendin vermiştim zaten 😒 7 aydır yalan söylüyor gönlün rahatsa, sindirebiliyorsan devam et.
"Yalan söyler anlarsın telafisi olmayacak bir yalanın mantıklı bir açıklaması olmazsa kapıyı da açmaya kalkmam, kapının yerini biliyorsun... tir git kapıyı da kapat derim. Açarım müziğimi yaparım kahvemi içerim sigaramı."00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYalan yalandır. Neden böyle bir gereksınım duymus anlamadım bu kadar basit bir şey için yalan söyleyen ınsana yalan alışkanlık yapmıştır ben olsam devam etmem. Burada mevzu nerede oturdugu değil isterse gecekonduda otursun kime ne için yalan söylıyor oldugu gibi olmak varken
00 Yorumla
+1 yılSaçma yani ayrilman saçma olur. Onunla konuşup para pul peşinde değilim oturduğun yer cevinde ki para senin toplumsal kriterini belirlemez ben seni seviyorum de.
Çocuk senin gözüne girmek için tekrar yalan soylemesin.
Tabi sen bunları. Zittinda düşünüyorsan ayrıl zengin sevgili bul hem çocuğu hem kendini memnun etmiş olursun.00 Yorumla
+1 yılEger lüks bir semtte/ sitede oturdugu icin onunla birlikteysen bu durum seni sasirtmasin senin böyle birisi oldugunu bildigi icin seni tavlayabilmek adina böyle bir yalana basvurmus olabir dikkatini cekebilmek icin. Önce cuvaldizi kendimize batirmaliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılTOKİ olarak sizi kınıyor gelecek projelerimizden nah yararlanırsınız artık diyoruz
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir asagilik kompleksi var 2 yalanci bu sahisdan. hic birsey olmaz insan. nerede oturursa otursun utanmaz yalan soylemez
20 Yorumla parası için sevgili isen durma ayrıl.. yalan söylediği için huzursuz isen nedenini sor mutlaka bir sebep vardır baktın elle tutulur bi açıklama yaptı o zaman tatsızlığa neden olma daha fazla unut gitsin
11 Yorumla
+1 yılYaşadığı oturduğu eve göre kimse yargılanmaz fakat yalan söyleyecek kadar da ezik olmamalı bir insan.
10 Yorumla
+1 yılYalan ama neden olduğunu öğrenmek gere. Fakirlik insanı yalana iter. Belki seni kaybetmemek için kendini varlıklı göstermeye çalışmıştır. Bu iyi olan senaryo.
Belkide sırf seni kandırıp, senden zevklenmek için söylediği bir yalanda olabilir. Dediğim gibi niyetini öğrenmek gerek.20 Yorumla
+1 yılBir yalan yüzünden ilişkiyi komple bitirmek doğru bir davranış değil. Tokideki evlerde kötü değil yani bilgin olsun isterim. Sürekli yalan söylüyor deseydin işler değişir ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka isterse gecekonduda otursun sorun o değil ki burada tokinin güzelliği kötülüğü mesele değil
- +1 yıl
Sadece bir yalan dememde doğru olmaz senin ilişkiyi bitirmek istemende doğru olmaz. Eğer sürekli yalan söylüyorsa ayrıl ama bu şartlarda ayrılman iyi değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirincisi o şapşal ikincisi sen.
Bir insan oturduğu yeri daha lüks gostermeye çalışmasındaki amacı ne.
Bunu böyle dedi diye ayrılmak ne.
Konuş sebebini sor. yalan sevginin yalan plâstik fihuranlari işte böyle.11 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylediği için ayrılmak suç yani kendi görüşünle çelişiyosun boş yapıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen aklınız ayrılmakta
Kendisine bi sorsana neden böyle bir yalan söyleme gerehi duymus? belli ki senden cekinmis peki neden? bu yalanı söylemesine zemini hazirlayan sen misin mesela?211 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir zemin hazırlamış olabilirim kendim padişah kızımıyım normal gelirli bir insanım yalanın hiç bir bahanesi olamaz özellikle böyle bir yalanın
Cevap sahibi+1 yılOlur illaki vardır.
Ayrılmak işin en kolayı
Soran+1 yılKusura bakma ben kimseyi affetmek zorunda değilim sana göre böyle yalanlar normalse o senin sorunun sen affetmeye devam et
Cevap sahibi+1 yılYa sen affetsen bana ne etmesen bana ne be 😂😂
İlişkisini yorumlatan sensin o yüzden bana akıl vermek haddin değil. burada konumuz sensin. Konumuzu sen yapan da sensin soru sorarak.
Soran+1 yılTatlım ben seni tanımıyorum ilişkin olup olmadığını dahi bilmiyorum “Senin bağnaz ve saçma aklına ihtiyacım yok kendine sakla” anlamında yaptım ben yorumu 😂 neden görüşünü kabul etmedim diye yırtınıyosun burada?
- +1 yıl
Kendisi de aynı yalanı söylemiş belli 😁
Cevap sahibi+1 yıl@sarayyvargas benim öyle ya da böyle hiçbir yalana ihtiyacım yok ben gerceklerimle yeterince değerli ve özelim ama insanları anlamaya calisirim empati kurmak benim icin onemli empati kurarak cevap vermeye calistim ama kıt insanlara denk gelmişim bilemedim önce kendimden sonra sizlerden özür diliyorum kendimi sizlerle muhattap ettiğim için iyi akşamlr.
Soran+1 yılEgoya bakarmısın ya
- +1 yıl
Bu kadar dürüst olsaydın yalana asla empati kurulmayacağını bilirdin :)) kimi kandırıyorsun ahaha
Cevap sahibi+1 yıl@sarayyvargas öğrenirsin yaşın ilerledikçe neyin olur neyin olmaz olduğunu henüz ergenlik küllerin üstünde.
- +1 yıl
Yalanı affetmek acizliktir. Olgun yaşta bir kadın bunu bilirdi. Komiksin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ahahahaahaksdnaslkcaslkcsc...
var böyle insanlar biliyorum. benim mesleğim şu, şu araba benim şurası benim falan diyorlar. bu kadar yüzsüzlük olmaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide en önemli şeylerden biri yalan olması bence bu konuyu onunla konuşup hall etmelisin. Çünki bir kez yalan geldiyse demekki yine gelecekdir malasef
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunun cevabını kendinde aradın mı hiç sebebi seni memnun etmek de olabilir istek ve arzuların yaşam standartın beklentilerin olabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılAy siz şakamısınız bende sarayda oturmuyorum yani normal bir yaşantım varx
Soran+1 yılKonuştum, gayet güzel konuştum neden yaptığını sordum utandım dedi sen o siteyi çok beğenmiştin o yüzden söyledim dedi
Soran+1 yılKendini genel olarak çok zengin gösterme çabasında
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan buna yalan söylemiş her şeyi yalan bunun demek devamlı kolayca yalan söylüyor ondan ayrıl yalancılar İle işin olmasın
10 Yorumla
+1 yılDemek seni kandırmış gerçeği utanmış söyleyecek cesareti bulamamış kolay yol yalan tabi bir şans ver baktın devam ediyor yapanlara yolları ayır.
10 Yorumla
+1 yılEvi var sonuçta bu zamanda ev alabilmek bir hayal oldu yalan söylemesi olmamış tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle yaşıyor
- +1 yıl
Ozaman pek seni bağlayan bir şey yok ailesinin eviymis sonuçta 😄
Soran+1 yılSorun zaten yalan söylemesi
- +1 yıl
O konuda çok ayıp etmiş
kesinlikle ilişkiyi bitirmelisin bu hiç normal değil ve yalana asla tahammül etme hep devamı gelir çünkü
00 Yorumla
+1 yılHava atmakla eline ne geçmiş? Kendini zengin gösteriyor ki bu çok yanlış. Demek ki senle ciddi düşünmüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ona yalan söylediğini sor sebep makul ise eğer onu affedebilirsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen o siteye arabayla geçerken güzel demişim oda öyle bir yalan gerği duymuş sonrasındanda düzeltememiş
- +1 yıl
Başka yalanlarına denk geldin mi?(bana yalan gibi gelmedi bazı insanlar ciddi şaka yapabilirler )
Soran+1 yılSaçmalamaaa ben kendim öğrendim orada oturmadığını iki üç kere sordum biriyle sitenin adını söyledi ikincisinde eliyle gösterdi….
- +1 yıl
O zaman o kişiden ayrılın. zira aynı durumu farklı olaylar karşısında sormanıza rağmen hep aynı cevabı vermeyi seçmiş. doğru olanı söylemeyi tercih etmemiş bu size saygısızlık ve zekanızı küçümsemektir.
Hahaha seni kandırmış resmen galiba güzel kızsın ve temiz kalplisin seni kaçırmak istemedi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm ya sevmiştim bide
Anlaşılan sende lüks dediği için parası olduğunu sandığın için onunlaydın senin değil onun seni terk etmesi lazım
01 Yorumla- +1 yıl
😂🤣
+1 yılOda degilde sana yalan söylemiß bu bi sorun ama 7 aydir bide
10 Yorumla
+1 yılTüm ilişkiler yalan dolan boş ver takılma ayrılmayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yaptım. Ayrılırım kesinlikle. Her dediğinden şüphe duyarım artık
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Detayı okumadım kusura bakma fazlada gerek yok kararım belli 'ayrıl' yalan söyleyenin sahte bı amacı vardır. Gerek yok
00 YorumlaKarar senin
lakin me olursa olsun bir ilişkiyi yalan üzerine kurma
üzülen sen olursun00 Yorumla7 ay öncesinden şimdiye tokiler bile lüks oldu çocuk geleceği görmüş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Soruyu okurken çok güldüm 😅✋
Ayrilma ama ayır biraz, adam da stresini atsın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onu. Bile yalan soylemıs se Kim bilir kac kıza aynı yalanı söylemıs
00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım net yani. Senin gözünü boyamak için yalan söylemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun kötü evde oturması değil ilginç çelişkili cümle
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın ya neyse onu söylemeli insan. Bu kadar yalana dolana ne gerek var ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet yalan tek seferlik olmalı bi söyleyen bidaha daha büyük yalan söyler
00 Yorumla
+1 yıleger gururuna yenik dusmemek icin yaptiysa ayrilmamali, ona boyle seylerden cekinmemesi gerektigini tatli ve ona onun yaninda oldugunu belli eden bir dille anlatmalisin.
ha sov icin yaptiysa bas tekmeyi :)))00 Yorumla
+1 yılTokide oturuyor diye yalan söylemesi onun imkanlarından utanması çok yanlış bir davranış. Ayrılmayı gerektirecek bir duurm değil konusarak çözebilirsiniz ama siz tokide oturan birini istemem derseniz ayrılabilirsiniz tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılZaten toki lüx oldu sen takibe bir daire almanın ne kadar zor olduğunu biliyormusun
00 Yorumla
+1 yılKarar vermeden önce yalan söylemesindeki nedene bak derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyo bu :D
https://www.youtube.com/embed/cpt18q6_V7U00 YorumlaSaçma bir durum. Kendini neden böyle duruma düşürür ki insan..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. baştan yalan söyleyen biri yarın öbürgün ne ler yapar
00 Yorumla
+1 yılYalan varsa beş dakika durma hayatım sikildi o yüzden
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatırmsın
- +1 yıl
Ooo çok uzun yaa ama yalan herşeyi maffediyor benim hayatımı maffetti
- +1 yıl
Şuanda hiç mutlu değilim ve kötüyüm ölmeyi bile düşünüyorum ama tek nedeni yalan
Demekki senden kaynaklı o yalanı söylemiş senin onunla beraber olamayacağını para onu daha çekici yapar gibi düşünmüş bence sen kendim düşün ben ona nasıl bir profil çizdim ki bana böyle yalan söylemesi gerektiğini
00 YorumlaTokinin bir üstü Nirvana zaten kardeşim ne ayrılması
20 Yorumla
+1 yılAyrılmak ani bir olay ama bu gerçekten belki de kendinden utandığını belirten bir yalandır bence konuşmasılın
00 YorumlaKesinlikle ayrıl derim yalancı bir insanla hayat geçmez bu derece bir yalanı söylemek büyük yalancı olduğunu gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılNiye yalan söylemiş onu öğrenirdim. Söylediği yalan güvenimi kırardı güven de kolay kolay onarılmaz açıkçası bu ilişki yürümezdi
00 YorumlaBence küçük bir yalan ama yalanın buyugu kucugu olmaz. Şimdi bunu saklayan belki neler neler saklar ilerde şimdi bile saklıyordur. Affetme bence
00 Yorumla
+1 yılDemekki sen onu para için seversin diye düşündü yalan attı om
08 Yorumla
Soran+1 yılBu benim sorunum mu?
- +1 yıl
Ona diyeceğin şu olmalı ben seni parani yasadigin yeri arabanı sevmedim seni sen olduğun için sevdim ama. sende ben böyle ışık göremiyorum çocuğun iyiliğine ayril
Soran+1 yılAy ruh hastaları hepinizin fakirlik gururunamı dokundum ne yaptım SORUN EVİ ARABASI VS DEĞİL BENDE SARAYDA OTURMUYORUM SORUN GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEMESİ
- +1 yıl
Sen cok mu mükemmelsn cok mu durustsun her insan hata yapar para sevdana hayranım
Soran+1 yılOfff gerçekten anlamamak için yırtınıyorsun lütfen bana yorum yapma sen Ben kendi hayatımla ilgili büyük yalanlar söylemem tatlım kendimi başka biri gibi göstermem
- +1 yıl
Gösterme ama kabul ediyorsun paragöz olduğunu çok güzel dürüst olmak
Soran+1 yılUlan hoştttt
- +1 yıl
Çok kibariz
+1 yılDemkki bi gizlisi var ya da kendini sana luks gostermek istemis
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı