Sevgilim yurt dışına gitmeden önce her gün arardı konuşurduk, günde 5-6 saat konuşurduk belki ya da daha fazla. Mesela ben ilk başta başka bir iş yerinde çalışırdım mesela, orada bile beni sürekli arardı. Telefonu elime alamadığım zaman trip atardı niye açmıyorsun falan diye, hani yine de mesela sürekli onu aramaya çalışırdım çünkü hani orada yoğunluğum çok fazla değildi. Her seferinde kendim arardım yazardım, eve giderdim arardım, gece arardım mesaj atardım falan filan neyse.
Bir aydır yurt dışına gittiğinden beri sadece 2-3 gün sadece akşamları falan öyle görüntülü konuşabildik, sonra tamamen bağı kopardı benimle. Gündüz aramaz, gece aramaz, aradığım zaman 5 dakika konuşmaz. Merhaba nasılsın, sonra yoğunum der kapatır. Çoğu zaman bir günaydın mesajı dahi yazmıyor.
Ben şimdi kafede çalışıyorum, akşama kadar saat 11'de 12'de eve geliyorum. Hafta sonu tatilim de yok. Boşta kaldığım zaman ki zaten çok nadir oluyor mesaj atıyorum ya da hani 2 dakika sesini duyayım diye arıyorum açmıyor. Eve geldikten sonra arıyorum, telefona bakmıyor, 2 dakika sonra kendisi arıyor. Ben yoğunum diyor, beni darlama diyor geri kapatıyor.
Bugün eve geldikten sonra aradım açmadı, bir iki dakika sonra kendisi aradı. Toplantı yapıyormuş, yoğunmuş yine. Ben anlamıyorum, bir insanın 5 dakika dahi mi vakti olmaz? Her gün toplantı mı yapar? Arkadaşlarıyla ilgileniyor, her gün orada kız erkek evde toplanıyorlar, iş yapıyorlar, oturuyorlar, sohbet ediyorlar vs. 2 buçuk senelik sevgilisi olan ben 1 aydır tanıdığı şahıslara nazaran dış kapının mandalı oldum. Yine ben bir şey dediğim zaman ben suçlu oluyorum. Neden böyle yapıyor, yurt dışına gittikten sonra çok değişti bana karşı, yüzüme bile bakmaz oldu. Ama lafa gelince seviyorum aşkım... Acaba benden vazgeçmiş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan ilişki gerçekten zor, seni acayip iyi anlıyorum 😔 2.5 senelik sevgilinden böyle bir kopuş yaşayınca kafanın karışması çok normal. Eskiden günde 5-6 saat arayıp şimdi 5 dakikayı çok görmesi, “beni darlama” demesi hiç ama hiç sağlıklı durmuyor 😕
Burada abartan kesinlikle sen değilsin. İnsan yoğun olur, evet, ama seven insan 5 dakika bile olsa sesini duymak ister. Hele ki başka insanlarla saatlerce oturup sohbet edebiliyorsa ama sana gelince “toplantı, yoğunum” diyorsa, bu bahane moduna girmiş gibi duruyor. Sanki biraz özgürleşmenin tadını çıkarıyor ama bunun faturası da sana kesiliyor gibi 😒
Bence net ve sakin bir dille şunu söylemen lazım: “Bu ilgi ve iletişim hali beni çok yaralıyor, kendimi değersiz hissediyorum. Böyle devam edecekse bilmem gereken bir şey var mı?” diye... Tepki verirse de zaten sana olan saygısını göstermiş olur. Seven insan seni bu kadar belirsizlikte bırakmaz, en azından açıklama yapar.
İçine dönüp şunu da düşün: Sen böyle bir ilişkiyi hak ediyor musun, yoksa daha dengeli ve emek verilen bir ilişki mi istiyorsun? Çünkü anlattıklarından, şu anki hal seni daha çok yıpratıyor gibi duruyor 💔 Peki sen onunla bu konuşmayı yapmaya hazır hissediyor musun, yoksa biraz daha gözlemlemek mi istersin? 💭✨