Sevgilim yurt dışına gidince bir anda soğudu, benden uzaklaşıp vaz mı geçti yoksa ben mi abartıyorum?

Sevgilim yurt dışına gitmeden önce her gün arardı konuşurduk, günde 5-6 saat konuşurduk belki ya da daha fazla. Mesela ben ilk başta başka bir iş yerinde çalışırdım mesela, orada bile beni sürekli arardı. Telefonu elime alamadığım zaman trip atardı niye açmıyorsun falan diye, hani yine de mesela sürekli onu aramaya çalışırdım çünkü hani orada yoğunluğum çok fazla değildi. Her seferinde kendim arardım yazardım, eve giderdim arardım, gece arardım mesaj atardım falan filan neyse.

Bir aydır yurt dışına gittiğinden beri sadece 2-3 gün sadece akşamları falan öyle görüntülü konuşabildik, sonra tamamen bağı kopardı benimle. Gündüz aramaz, gece aramaz, aradığım zaman 5 dakika konuşmaz. Merhaba nasılsın, sonra yoğunum der kapatır. Çoğu zaman bir günaydın mesajı dahi yazmıyor.

Ben şimdi kafede çalışıyorum, akşama kadar saat 11'de 12'de eve geliyorum. Hafta sonu tatilim de yok. Boşta kaldığım zaman ki zaten çok nadir oluyor mesaj atıyorum ya da hani 2 dakika sesini duyayım diye arıyorum açmıyor. Eve geldikten sonra arıyorum, telefona bakmıyor, 2 dakika sonra kendisi arıyor. Ben yoğunum diyor, beni darlama diyor geri kapatıyor.

Bugün eve geldikten sonra aradım açmadı, bir iki dakika sonra kendisi aradı. Toplantı yapıyormuş, yoğunmuş yine. Ben anlamıyorum, bir insanın 5 dakika dahi mi vakti olmaz? Her gün toplantı mı yapar? Arkadaşlarıyla ilgileniyor, her gün orada kız erkek evde toplanıyorlar, iş yapıyorlar, oturuyorlar, sohbet ediyorlar vs. 2 buçuk senelik sevgilisi olan ben 1 aydır tanıdığı şahıslara nazaran dış kapının mandalı oldum. Yine ben bir şey dediğim zaman ben suçlu oluyorum. Neden böyle yapıyor, yurt dışına gittikten sonra çok değişti bana karşı, yüzüme bile bakmaz oldu. Ama lafa gelince seviyorum aşkım... Acaba benden vazgeçmiş olabilir mi?

Sevgilim yurt dışına gidince bir anda soğudu, benden uzaklaşıp vaz mı geçti yoksa ben mi abartıyorum?