Aşık değil gibi hissederken sevgiliyle evlilik düşüncesiyle devam etmeli miyim ayrılmalı mıyım?

Bir çocukla tanıştırıldım, ortak çevremiz yakıştırdı, bizi uyumlu buldu. Başlarda ben de çekim hissettiğim için olumlu karşılık verdim ve biz görüşmeye başladık ama o çekim kısa sürede kayboldu. Neredeyse 1 yıl olacak, teorik olarak sevgiliyiz ve çocuk bana karşı çok yüksek, ama ben ona karşı yoğun bir duygu hissetmiyorum. Varlığı yokluğu bir gibi geliyor. O görüşmek istemese ben de hiç öyle bir talep olmayacak, böyle ilerliyor. Ben 27 yaşındayım o 25 yaşında ve meslek olarak benden daha alt pozisyonda. Oldum olası güçlü egemen kişilere çekim hissetmişimdir. Bunlar mı etkiledi beni bilmiyorum ama ilk çekim dışında hiç yoğun olamadım. Bir insan sırf yoğun duygu hissetmediğin için bırakılır mı? Evlenmek istediğini dile getirmeye başladı, çok güzel aile kurulur onunla, bunu biliyorum. Ama bunun tek başına yetmediğini de biliyorum. Zor durumdayım anlayacağınız. Çocuğa karşı ne hissettiğimi de asla çözemedim. "Bana biraz aşık olan şunu yapar, şöyle hisseder" gibi deneyimlerinizi yazar mısınız?

Aşık değil gibi hissederken sevgiliyle evlilik düşüncesiyle devam etmeli miyim ayrılmalı mıyım?