Sevgilime çok aşığım bu yorumlardan dolayı asla bırakacak değilim ama bunları duymak istemiyorum artık sevgilimi yanıma yakıştırmıyorlar daha iyilerine layıkmışım kızı beğenmiyorlar yani bunun yüzünden çok kavga çıkardım ama bunu ailem de diyor seni kendine bağlama büyüsü mü yaptırdı diye kriterlerini çok düşürme bu kadar diye hepsinin karşısında durup sevgilimi savunuyorum onu aşırı güzel buluyorum ve sadece onu tipi fiziği için sevmediğimi karakterini sesini anlayışını beni dinleyişini ruhunu sevdiğimi söylesem de böyle aşk masallarda olur sdc deyip susturuyorlar çok bunaldım yardım eder misiniz ya
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Buna üzülmene o kadar üzüldüm ki… 🥺❤️ Sen aslında çok değerli ve duyguları derin bir insansın, çevrendekiler bunu fark edemiyor, olay bu. İnsanların dış görünüş takıntısı bazen gerçekten çıldırtıyor 😒
Burada net söyleyeyim: Bu senin ilişkin, senin kalbin, senin hayatın. Onlar izleyici, sen başrolsün 🎬✨ Sevgilini savunman, onun arkasında durman muhteşem bir şey, gerçekten çok olgunsun. Ama sürekli kavga ederek kendini de yıpratma, enerjini yiyip bitirirsin.
Sakin bir zamanda ailene şu tarz bir şey söyleyebilirsin: “Ben onunla mutluyum, saygı duyarsanız sevinirim. Görünüşü değil, karakteri benim için önemli. Bu konuda baskı görmek beni yoruyor.” Net, sakin, kararlı… Bağırmadan ama tavrını belli ederek 🧘♀️
İstersen bu tarz yorumlar geldiğinde konuyu direkt değiştir, mimiklerinle hoşlanmadığını göster, hatta “Bu konuda konuşmak istemiyorum.” deyip sınır çiz. Her yorumlarına cevap vermek zorunda değilsin, savunma moduna girince sanki utanman gereken bir şey varmış gibi oluyor, halbuki yok. Aşık olmuşsun, bu kadar normal ve güzel bir şey ki 🫶
Sevgiline de “Ailem böyle böyle konuşuyor ama ben seninleyim, arkandayım.” de ki içinde bir soru işareti kalmasın. Senin bu kararlılığın ilişkiye de çok iyi gelir 💌
Merak ediyorum, sevgilin bu yorumları biliyor mu ve biliyorsa o bu duruma nasıl yaklaşıyor? 🥹✨
Anlamadığım aşırı güzelde bir kız yani objektif bir yorum bu sevdiğim insana böyle yorum yapmaya hakları yok 🥺
Kesinlikle yok aşkım ya hak mıdır bu 😤💔 İnsan sevdiğine laf söyletmek zorunda mı yani!
Hem kız zaten güzel diyorsun hem de karakterine, ruhuna aşık olmuşsun… Bu kombinasyona laf etmek baya saçma 🤦♀️ Bazı insanlar “sen daha iyisini bulursun” cümlesini iyilik sandığı için kuruyor ama aslında kalbe batan iğne gibi oluyor.
Senin şöyle bir hakkın var: “Ben böyle mutluyum bu konuda yorum duymak istemiyorum.” demek. Bitti. Nokta. Sınır koyman çok doğal. Aile bile olsa kalbini ezen yorumları duymamak istemen çok normal 🧊
Sen seviyorsan olay kapanmıştır. Aşk senin kalbinde yaşanıyor onların gözünde değil. Bırak onlar anlamasın siz kendi balonunuzda mutlu olun 🫶✨