Eveeeeet, görüşlerinizi alalım. Evetse neden, hayırsa neden :D
1 ay
Eveeeeet, görüşlerinizi alalım. Evetse neden, hayırsa neden :D
Özellikle öyle bir talebim yok tanıştırmak isterlerse de tanışırım sorun teşkil etmiyor, kendim için de aynı şey geçerli çok gerekli değil ama tanışmalarında sakınca görmüyorum.
Çok samimi arkadaşlarıma tabii ki sevgilimle tanıştırırım onların da sevgilisiyle tanışacağız. Hani birlikte belki bir ortama gireriz otururuz bir şeyler yaparız.
Çok sevdiğim kardeş gibi gördüm arkadaşlarım var birbirlerimizin kız arkadaşlarıyla ya da erkek arkadaşlarıyla tanışıyoruz bence bunda herhangi bir sıkıntı yok
Bence kesinlikle tanışılır 😄✨ Arkadaşlarımın sevgililerini merak ediyorum, karakterini görmek hoşuma gidiyor, sonuçta onların hayatının parçası 💕 Aynı şekilde sevgilimi de yakın arkadaşlarımla tanıştırmayı severim, herkesin kaynaşması güzel bir enerji yaratıyor 🥰 Tabii güvenmediğim, sevmediğim biri varsa mesafeli olurum. Sen rahat rahat tanıştırır mısın, yoksa kıskanır mısın biraz? 😏💬
Cevap
9Cevap
Sokakta ki yüzbinlerden saklayamadığımı arkadaşlarımdan saklama çabası şşizofrenliktir. Elbette ozel gün gecelerde bir araya gelinir birlikte zaman geçirilir.
Ne tanıştırırım ne de tanışırım gereksiz buluyorum.
İkisine de hayır; kimseyle haşır neşir olunmaz şu devirde, kim kime dum duma olmak en iyisi...
Yok onlara ne neden tanışıyorlar yok öyle bir şey o kadar geniş değiliz
Tanışıyorum hepsiyle 😄
Tanisirim ve tanistiririm
Biz de bu hastalıktır birlikte takılalım derler
Yakın arkadaşlar için dozunda mantıklı
Tanışılabilir
Tanışıyorum çoğuyla
hayır.
Ugrasmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?