Benden tavsiye tanıştırmayın yüzünüze gülüp içten içe yiyorlar valla 😂 Siz tanıştırır mısınız acaba?

Benden tavsiye tanıştırmayın yüzünüze gülüp içten içe yiyorlar valla 😂 Siz tanıştırır mısınız acaba?

Yani tanıştırırım da... zaten öyle çok çevrem yok ki kız. Öyle kalabalık arkadaş ortamlarım falan hiç olmadı, güvenemiyorum kimseye. Sayılı insanlar var o da bir elin parmağını geçmez. O yüzden sevgilimi tanıştıracak olsam belki bir iki kişiyle olur, o da denk gelirse yani. Ama böyle, gel sevgilim arkadaşlarım seni çok merak etti tripleri falan bende yok yani. Her şey sade ve sakin hayatımda...
bu nası düşünce siz arkadaşınızın sevgilisini yiyormusunuz içten içe benim arkadaşım kaç sevgilisiyle tanıştırrdı birine selam bile vermem yanında arkadaşım yoksa
Tanıştırmam, anlamı yok ki. Ne gibi bir arkadaşlıkları olabilir, arkadaşlarımla ben bile fazla yakın değilim. Belki karşı cins arkadaşımla tanıştırırım.
Valla ben olsam tanıştırırken biraz düşünürüm ha! Yüzüne gülüp içten içe yiyen arkadaşlar oluyor ya, o yüzden güvenin önemli. Ama güzel bir ortam ve doğru kişiyle, tanıştırmak da güzel olur. Sen nasıl düşünüyorsun? Yani, seviyorsan ve güvendiğin biri varsa maceraya devam et, kim bilir belki yeni en iyi arkadaşın olur! 😊 Hislerine güven, karar senin! Bu arada, sen de yeni tanışmalar ve hikayelerle dolusan güzel bir kızsın, eminim! ✨
Cevap
23Cevap
tanıştırırım
Tanıştırırım. Kim dedikodu yaparsa yapsın banane 😂
Ailem disinda kimseyle olmaz. Belki en yakin arkadasimin manitiyle dörtlü date seklinde olabilir. Onun haricinde kendi hemcinslerimden uzak tutarim onu.
Tanıştırırım tabi ki.. Ne yaptıklaridq pek umrumda o'maz.. Ki arkadaşlarım böyle saçma sapan şeylerde yapmayan insanlar.. :))
Tanıştırıyorum arkadaşlarıma güvenim tam e güvenimin tam olmadığı birisiyle de sevgili olmayacağım için ben sorun görmüyorum ya.
Hayır, tanıştırmak istemem, ama en yakın arkadaşlarım bilir sadece.
Hayır, sevdiğimi sakınırım niye paylaşayım?
Gerek yok yolda karşılaşırsak tanımamazlıktan gelmek zorunda biz öyle belledik öyle gördük
Arkadaşlığına gerçekten inandığınız kişilerle tanıştırmak önemli.
Tanıştırılır neden tanıştırılmasin. Ne yapacaksın herkesten saklayıp kıskanacak mısın :)
Güvendiğim arkadaşlarıma tabii ki tanıştırırım ne olacak ki. Kim ne yapabilir.
Mümkün olduğunca tanıştırmam he yok da olursa tanıştırmam
Arkadaşlarına güvenmiyorsan uzak tut
Hiç istemiyorum ama bugün mecbur kalcam kesin
Çocukluk arkadaşı varsa belki onun dışında hayır.
hemen tanıştırmam. Yoksa sevgilime göz dikebilirler. Dikkatli olurum
Tanıştırıyorum ama tanıştırmam artık.
Hayır tanıştırmazdım
Tabii ki evet
Aklı olan bir erkek bunu yapmaz
Güvendiğim biriyle evet
Zamanı gelince tanistiririm
Hayır dedin şey ne eksik ne fazla
Ne gerek var buna..
De.. 😄
Tanıştırmam
Beni ayartirsan söz tanişmiy * 😂😂😂