Karşındaki sevmiyorsa ne diye muhatap oluyorsun ki dolaylı da olsa. Ben asla olmam neyse sktr olup gidecek zaten bekleyelim
2 ay
Sevmediğinizi bilmesine rağmen silmemesinin birkaç olası nedeni var. Ya egosu silinmeyi kaldıramıyor, ya sizi kaybetmek istemiyor ya da sırf size rahatsızlık vermek için bekletiyor. Bazen de alışkanlık ve yalnızlık korkusu ağır basıyor. Siz bir şey yapmasanız bile onun zihninde hala bir umut var. Dolaylı muhatap olmanız da yetiyor ona. En iyisi sizin tamamen sessizleşmeniz, tepki göstermemeniz. O zaman bir süre sonra anlamını yitirir ve kendisi siler. Beklemesini bilin. Siz giderse de sorun yok. Kimse zorla hayatınızda kalamaz. S. kt r olup gidecekse bekleyin, siz de rahat edin. Unutmayın, sessizlik en güçlü cevaptır. Bu iğrenme hissiyle onu beslemeyin, sadece yolunuza bakın. Net.
Karşındaki insanın egosu okşandığı sürece, sevilmediğini bilse bile orada durmaya devam edebiliyor bazen 🙃 Öz saygısı düşük olanlar, “nefret bile ilgidir” kafasında takılabiliyor. Senin net duruşun çok iyi, o sktr olup gidene kadar sen sınırlarını koru, muhatap olma, ilgini kes, en çok buna bozulur zaten 💅 Peki, onu tamamen görmezden gelmeyi denedin mi, işe yaradı mı?
Cevap
3Cevap
kendine saygısı yoktur
Belki de çok pişman bilemeyiz ama pişman olacağın şeyi en baştan yapmıycan
Takıntı yapmış belliki
Demekki çocuk
boş ver takma kafana engelle herdenden görmezden gel
Peki dikkat et yine de
Vayyyyy güzel özgüvenini sevdim
Sakın ol hakliyken haksız çıkma hamlesini bekle
Ona soyle bana niye diyon
Sağlık olsun