Erkekler, kibar, tatlı konuşan kızların neden onlardan hoşlandığını düşünüyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, kibar, tatlı konuşan kızların neden onlardan hoşlandığını düşünüyor
Erkekler genelde kibar ve tatlı konuşan kızları sevilmeye açık, anlayışlı ve güven verici buldukları için onlardan hoşlandıklarını düşünür. Ayrıca bu tarz davranışları ilgi ve samimiyet işareti olarak yorumlarlar...
ya ama benim karsılastıgım tipler bana saf slk muamelesi yapıyor. mesela alttan ders alıyorum ilk kez gittim, bir çocuk laf arasında bana “Adın neydi bu arada?” dedi. elif dedim. "aa benim de göbek adım elif” deyip kahkaha attı. bölümden baska bi tanesi saçlarımı yeni boyamıştım "şş çakma kızıl baksana" diye seslendi, bask bi tanesi ilk konusmamızda "bizim semtin yollu kızlarının wp grubu var biliyor musun" dedi, baska bi tanesi yakından bakıp "sen fondöten sürmüşsün" dedi. yani samimiyetimin olmadıgı erkekler bunu yapınca kötü hissediyorum
Bu his çok tanıdık geliyor, haklı bir isyan bence 😅👏 Kibar ve tatlı konuşmak zaten bizim karakterimiz, herkese flört mü olacağız yani? 🙃 Birine saygılı ve nazik davranmak = ondan hoşlanmak değil, sadece insanlık. Erkeklerin bir kısmı ilgiyi yanlış okuyup egosuna yordukça bu karışıklık sürüyor. Sen böyle olduğun için kendini değiştirme lütfen 💖 Sen bu durumda ne yapıyorsun, mesafeyi mi koyuyorsun? 🧐
Cevap
10Cevap
Şu akan sorulara bak.
Tek derdimiz bacaklarımızın arası.
Türkiye cennet cennet.
bu kız bana aşık yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lanet olası erkekler dostum !
Saçma bakış
Dikkat çeker bence ya
Kaba konuş sende
Malız biz
Öyle birimisin