Sizi de üzdüler mi benim gibi?

Ben buradan değil ama başka bir uygulamadan tanıştım biriyle. İşte çok s*ıktı, ona rağmen o kadar yalnızdım ki ilgisiz kalmışım ki onunla sevgili oldum. Kafamda sesler işte, hiç sevgilin olmadı, insanlar sana gülüyor, ne kadar saf kaldın, tecrübesizsin işte, kaç yaşına geldin 27'sin, hâlâ yok mu gibi gibi şeyler. Bir de üç beş akrabadan senin kimsen yok işte bilmem ne, hayır kimsem var ama demek ki o imalarla beni zor zamanlarımda yalnız bırakacakları için bıraktılar da zaten. Babamı kaybettiğimden beridir hiçbiri ne aradı ne sordu, psikolojim o kadar çöktü ki bana d*li gözüyle baktılar, canımı acıttılar, kalbimi kırdılar. Bir de yıllarca açılamadığım biri vardı. Kurstan biri işte. Onun tavırları beni bazen korkuturdu, çekinirdim, bir şeyler içiyor gibiydi hatta. Sonra onunla sevgili olmadım diye bana arkadaşça toplanıp bazı zorbalıklar yaptılar, biri bana ithafen dedi ki onun yanında ona bakarak sana v*rmeyecek galiba bu gibisinden saçma sapan olaylar yaşadım, hepsine sustum, içime attım, sineye çektim. Ailevi çok zor zamanlar geçirdim. Onun üstüne kötü komşu olayları yaşadım, onun da üstüne babam vefat etti. Yapayalnızdım. Tek değildim ama öyle kötü, yalnız, bitmiş hissediyordum ki. Annemle kavgalıydım. Komşuyu da her zaman rahatsız edemezdim. Bir kız arkadaşımı da edemezdim. İçimi tamamen dökeceğim birini aradım ve işte o uygulamadan buldum. Ama bulmaz olaydım. Neredeyse kendime z*rar verecektim. O düşüncelerle baş etmeye çalışıyordum, en doğrusu uzman bir psikologdan yardım almaktı ama o çocuk bana kötülük ettikten sonra ancak gidebildim. Aslında yıllar önce destek almalıydım, böyle değil. Bana uzanan erkeğin eli beni kırdı. İstemediğim şeyler yaşadım. Midem bulanıyor. Yaşamak çok acı hissettiriyor. Ben onun evine içecek bir şeyler alıp gittim, başta konuştuk böyle şeyler olmayacaktı ama tecrübesizliğim ve destek dahi almayışım beni bu kadar cahil cesaretiyle davranan birisi hâline getirdi, bu çok korkunç. Hem de bu konularda çokça okumama, bilgi edinmeme, risklerini fark etmeme rağmen.
Güncellemeler
2 ay
Bu arada o yıllarca açılamadığım erkeğe bir bir açıldım herşeyimi içimi döktüm bana kötü davrandığı zamanlarda sorunlarla baş ettiğimi vs. falan babam çok hastaydı hepsini anlattım isterse ağlasın isterse sızlasın
Güncellemeler
2 ay
Onun da gelecek zor zamanları baş etmeye çalıştığı ağır ailevi şeyleri o zaman da ben keyif çatıyor olacağım büyük ihtimalle biliyor musunuz ben anlattım o hep sustu görüldü attıkça yazdım kız arkadaşı varmış bide
Sizi de üzdüler mi benim gibi?