Aşk İlişkileri Seni de üzdüler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seni de üzdüler mi?Kırdılar mı?Kalbinin üstüne basıp geçtiler mi?Kişiliğini, benliğini onurunu gururunu, verdiğin onca emeklerini hiçe saydılar mı?Peki sen ne yaptın?🌺🌺🌺 Seni de üzdüler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Üzdüler ama bu sitedeki çoğu insan gibi yıkıklık tribine girip hayata küsmedim. Deneyim oldu ve önüme baktım. Özetle; beni de çok üzdüler ama sabah kalkıp okula gittim. 2 0 Yorumla
Aşka_Aşuk Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Merhaba,Üzüldüm ama suçlusu benim, ben izin verdim, canları cehenneme! 😅 1 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl sorma benim gibi bir seriyi bile üzdüler düşünebiliyormusun ne hadlerineydi ama bunu yaptılar ben bi halt edemedim 2 0 Yorumla
Mahinuurr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hep iyi davrandım kırmadım. Kötülük yapınca elimize ne geçiyor ki? 2 3 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl İyi davrandığın için, kırmadığın için, kırmazsan kırılırsın en iyisi uzak durmak Yorumla Mahinuurr +1 yıl @Aşka_Aşuk 😊 Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl 😊 Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üzdüler bir şey yapmadım eden bulunca izleyecem sadece. 2 0 Yorumla
aşksadakatmerhamet Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Evet ara ara böyle şeyler yaşadım ama sabrım geniştir dayanırım her acıya 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Üzdüler ama kalkıp sofra hazırladık sısjs 1 0 Yorumla