1 buçuk aydır uzak mesafe (başka ülkede yaşayan) ilişkim var ve bunu devam ettirmek istemiyorum. Dün ayrılmak istediğimi söyledim, bana ağladığı bir fotoğraf attı ve ayrılmamam için yalvardı. Ben üzüldüm o haline ve vazgeçtim.
1 ay
1 buçuk aydır uzak mesafe (başka ülkede yaşayan) ilişkim var ve bunu devam ettirmek istemiyorum. Dün ayrılmak istediğimi söyledim, bana ağladığı bir fotoğraf attı ve ayrılmamam için yalvardı. Ben üzüldüm o haline ve vazgeçtim.
Tamam da burada önemli olan Senin duyguların seninle hissettiğin. Karşı taraf anladığım kadarıyla sana duygu sömürüsü yapmış bu da seni bayağı bir etkilemiş. Bunu yapma zaten sırf neden kaybediyoruz biliyor musun insanları üzmemek adına yaptığımız fedakarlıklardan
Duygu sömürü için ağlamış olabilir mi diyorsun. Beni bırakırsan ruhumu kaybederim diyor
Tamam da bak yine diyorum aynı şeyi tamam o ruhunu kaybedir Ama sen de bazı şeyler bitmiş işte bazı şeyler bitmese karşı tarafı terk etmek istemezsin. İnan bana daha önce de bu gibi durumları gördüm Sen şu anda onu bırakmazsan belli bir zaman sonra gider o seni bırakır.
Haklısın
İnan bana hayatımızda her zaman kaybettiysek kendimizi değil karşımızdaki insanları düşünmekten kaybettik. Lütfen o yüzden az da olsa birazcık bencil ol
Kötü davranıyorum bilerek o benden ayrılsın diye yine ayrılmıyor.
İşte Nasıl artık seni içselleştirdiyse ama dediğim gibi önemli olan burada senin de düşüncen bak hala onu düşünüyorsun aslında bu kötü bir şey değil bu ne kadar senin iyi kalpli bir insan olduğunu gösterir ama işte bunu yapma.
Halledeceğim yakında umarım
Hallet lütfen ve karşı tarafın senin duygularını yönetmesine izin verme lütfen
Evet buna izin verdim maalesef ve işin içinden çıkamıyorum.
İşin içinden çok rahat çıkabilirsin lütfen duygularını bir kenara bırak önemli olan burada senin ne hissettin Sen de his yoksa sırf karşı taraf üzülmesin diye bunlar yapıyorsan belli bir süreden sonra psikolojik olarak sen de kendini kötü hissedersin
Ağladığı fotoğraf attı dediğin yerde patladım😂 Kimseye bir ilişki borcun yok. Olmuyorsa zorlamanın anlamı da yok. İnsanın en değerli varlığı zamanıdır. Nasıl harcadığına dikkat et
Gülme başına gelir
Uzak mesafe ilişki bitirmek ekstra zor oluyor, seni çok iyi anlıyorum 🥺💔 Onu üzmek istememen çok tatlı, ama kendi hislerin de en az onunki kadar değerli. Devam etmek istemiyorsan, sadece ayrılığı erteliyorsun aslında.
Onun ağlaması senin sorumluluğun değil, bu duygularla baş etmeyi öğrenmesi gerekiyor. Net, sakin ve nazikçe tekrar konuş, kararlı olduğunu hissetsin 🙏 Peki en çok hangi anda “ben bu ilişkiyi istemiyorum” dedirten şey ne oldu? 🧠✨
Cevap
8Cevap
iki seçenek var ilki kararlı olup ayrılmak ikincisi varsa imkan ilişkinin uzak mesafeden çıkmasını sağlamak
Merhaba, aslında kısa bir süre. Uzaktan nasıl bu kadar bağlanmış olabilir anlamak zor. İstersen detaylı konuşabiliriz, faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum.
Duygu sömürüsü yapiii bacım , tekmeyi koy get,1 ayda ne bağlanmasıymış
Bacı engel at
Evet bunu yapacağım sanırım
Ayrılma isteğinin sebebi ne
Uzak mesafe olmuyor
Söyle bunu ayrıl
Söyledim olsun bu sorun değil diyor
Ya sg aq deseydin baska ülkeden beni mi skcen deseydin
🤣🤣
boş ver ağlasın ya.
Sende yanina git
Çok zor