1 yıllık erkek arkadaşımdan nasıl ayrılabilirim?

Bir yıldır beraberiz ama karakter olarak çok farklıyız. Birbirinizin tam tersiyiz bu güzel bir şey olarak bakılıyor ama çok kötü bir durum. Bir olaya bakış açımız falan, aşırı kıskanç, baya bir yobazlığı var sürekli tartışıyoruz anlaşamıyoruz da hani ama işte çok güzel davranıyor güzel seviyor bende onu seviyorum defalarca ayrılmamıza rağmen geri barıştık. Mesela ben ne Instagram kullanıyorum ne de başka bir sosyal medya hesabı, TLF tüm erkeklerin numarasını sildirdi, üniversitesi öğrencisiyim illaki oluyor ama işte kabul etmiyor biraz geri kafalı birisidir. Ayrıca ailelerimiz birbirinde farklı onunki daha muhafazakar benim ki daha seküler ailem hepsi okumuş insanlar falan onun ailesi öyle değil hani maddi durumu da iyi değil köyde yaşıyorlar küçümsemek için demiyorum ama ailem karşı çıkacaktır muhakkak ben tıp öğrencisiyim üniversitesitem bitecek bir yıla o ise lise terk yani düzgün bir işi olsa yine tamam diyecem de işi de yok okumamış da bu durumdan ona bahsedip üzmek istemiyorum diğer sebeplerden ayrıca kabul etmiyor bırakmıyor. Benden ayrılırsan canıma kıyarım falan diyor korkuyorum geri barışıyorum. Ama işte uyuşmuyoruz da ben nasıl ayrılabilirim

1 yıllık erkek arkadaşımdan nasıl ayrılabilirim?