Aslında net bir hatası yok ama vakit ayırmıyor ve bir ilişkiye hazır birisi değil bence. Bu yüzden yoruluyorum ve kibarca durumu izah edip ayrılmak istiyorum. Aslında onu seviyorum ama bu şartlarda yürütmeye çalışmam uygun olmaz.
2 ay
Aslında net bir hatası yok ama vakit ayırmıyor ve bir ilişkiye hazır birisi değil bence. Bu yüzden yoruluyorum ve kibarca durumu izah edip ayrılmak istiyorum. Aslında onu seviyorum ama bu şartlarda yürütmeye çalışmam uygun olmaz.
Kırmamak gibi hareketleri gereksiz buluyorum buraya yazdığın şeyi kopyala yapıştır yapıp atmanı öneririm kişi en azından hatasının FARKINA varmış olsun bu ona yaptığın en güzel ayrılık olmuş olur duygusal olarak ayrılırsan kişi olduğu kişilikte kalmaya devam eder
öyle mi dersin... belki daha açık ifade edebilirim kendimi
Buraya yazdığın hal onun yüzüne çekinmeden söylemişsin gibi bir anlatımla yazılmış bir haldir yanisi aslında SÖYLENMESİ gereken şekilde ifade etmişsin ha detayları belirtmek istersen çekinmeden ekleme yap
İnsanlar sırf kırılmasın diye yalan söylemek veya doğruyu sçylemekten kaçınmak aslında onun iyiliği için duyması gerekeni üzülmesi gerekeni ya da başka deyişle KENDİNİ GELİŞTİRMESİ GEREKEN YANLARINI onun elinden almak gibi bişeydir. Eğer kişi üzülmesi gerekiyorsa üzülmelidir şimdiden üzülmesi ileride daha acı verici bir üzüntüyü engellemesini sağlar erkenden kabullenmesi gerekiyor senden sonraki ilişkilerinde en azından nerede hata yaptığını bileceği için hayatında çok daha mutlu olabilecek ama sen belirtilmesi gerekenleri belirtmezsen belki üzülmeyebilir ama ileride ne olacağını da bilemezsin o yüzden inan bana söylemek en iyi seçenektir kavga çıkacaksa da çıksın sorunlar gün yüzüne kavgalar ile çıkar zaten
Belli ki çok düşünmüşsün ve bu da onun duygularına saygı duyduğunu gösteriyor 💔✨ Bence onunla yüz yüze, sakin bir ortamda konuşmalısın. “Sen kötü biri olduğun için değil, ihtiyaçlarımız uyuşmadığı için yoruluyorum” gibi cümleler kurabilirsin. Suçu tamamen onda bulmadan, “ben böyle hissediyorum” diye anlatman onu daha az incitir. Konuşurken sen ağlar mısın, nasıl dayanacaksın sence? 😢💬
Cevap
10Cevap
Bu ilişkiyi yürütmekte zorlanıyorum bu hayatımı etkiliyor deyip uzatmadan ayrılmak lazım
olabilir ama daha uzun bir açıklama yapmam lazım
Üzüleceksin. Öyle erkek bulamazsın. Ben bile üzüldüm sen düşün
neden ki? bence onun bir ilişki isteği bile yok aramıyor. gün içinde halimi hatırımı bile sormuyor
sorunu var zaten ama ben ona hep bu konuda yardımcı oldum, o hiç dönüp beni sormadı çok yoruldum benim de sorunlarım var yardıma ihtiyacım var.
Sen bu durumdan rahatsız olduğunu ona söyledin mi
söyledim ama daha açık izah edebileceğim kadar konuşamadık bile, o kadar ortada yok. dikkat ederim demişti
Cafede otur yüz yüze konuş ayrılmak istediğini söyle..
Biz yapamıyoruZ dersin ayrılmamiz daha Uygun olur dersin
Buraya nasıl kibarca yazıp anlatıyorsan aynı şekil onada böyle anlat

ayrılırken kırılıcak zaten 😏
Dayım doğum yaptı ayrılalım de 😄
ahahah
Bunları söylemende sakınca yok zaten üzülecek
Buraya yazacağına ona yaz ve ayrıl aynı şekilde
fikir almak iyidir
Soğuk yap soğur
hayır bu hoş bir davranış değil açıkcası. bunu hak etmiyor
yine de hoş değil yapamam
sınır çekersem sorun olmaz bence ama evet kandırabilir