Ben bundan 3 ay önce öncesinde flörtleştiğim ama bir sebepten konuşmayı kestiğim bir çocukla tekrar konuşmaya başladım. Öncesinde uzak mesafe olduğu için pek sıcak bakmadım fakat karşımdaki kişiden o kadar ilgi ve istek geldi ki bir süre sonra olabilir mi acaba derken kendimi bir ilişkide bulmuş oldum. Arkadaş olarak konuştuğumuz zaman muhabbetimiz sohbetimiz gerçekten çok sarıyor ama ben aşık olduğumu hiçbir zaman hissetmedim. Benim için sürpriz yapıp şehrime geldim buluştuk. Çok da iyi davrandı çiçekler hediyeler vesaire...
Ailesine anlatmış beni ablasıyla tanıştırmak istiyormuş. Onun tarafından her şey çok güzel ve normal gidiyor. Fakat aile yapısı olarak da o kadar farklıyız ki gelecekte evlilik gibi bir şey düşünsek pek mümkün değil. Çok uzun zamandır hayatında biri olmadığını benimle beraber olduğu için çok mutlu olduğunu hayatının çok güzel gittiğini falan anlattı. Fakat ben asık olamadıgım için aynı hisleri hissedemiyrorum ve her defasında kendimi suçluyorum. Bu kadar hızlı nasıl olabiliez ve ben nasıl kendi çizgimi çizedim diye çok kızıyorum kendime. Gerçekten kalbini kırmak istemiyorum ama ne zaman nasıl bir bahaneyle ayrılabilirim... Tip olarak da uyusmadıgımızı söyleyebilirim bulusmadan hemen sonra da ayrılırsam bunun için ayrıldığımı düşünecek diye hemen ayrılamıyorum da.. gerçekten berbat bi durum içerisindeyim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer