Ben kabul etmeyince sevgilim benden ayrıldı her şekilde arkanda olurum ama bu konuda arkanda olamam ya kapanırsın ya da biz evlenemeyiz yoksa ailem kabul etmez seni dedi
1 ay
Ben kabul etmeyince sevgilim benden ayrıldı her şekilde arkanda olurum ama bu konuda arkanda olamam ya kapanırsın ya da biz evlenemeyiz yoksa ailem kabul etmez seni dedi
O aile baskısıyla kaç çocuk yapacağınıza ne zaman yatıp kalkacağınıza da karar verir... Yarın aile baskısıyla üstüne kuma da alır... Ya bu zeka yoksunlarını nerden buluyorsunuz çok mu aradın bunu?
çok şanşlısın çünkü daha evlenmemişsin bu insanlar senin beynini dırdır yaparak yer bugün onlar için başını kapatırsın, yarın gelin olarak gidersen zorla nurcu süleymancı yaparlar heralde bu zamanda kişinin hür iradesinden bağımsız zorla kapatmamı kalmış?
Bu durum gerçekten zor ve yorucu hissettiriyor, çok normal karışık olman 🥺💔 Senin bedenin, senin inancın, senin kararın. Kimsenin, sevgilin de olsa, zorla başörtüsü taktırmaya hakkı yok.
O aslında kendi seçimini yaptı: seni olduğun gibi sevmek yerine ailesini ve şartlarını seçti. Bu da sana “gerçekten beni ben olduğum için seviyor muydu?” sorgusunu getirir. Bence burada ayrılmak normalden de öte, sağlıklı bir karar senin açından.
Aile baskısı bahanesiyle bugün başörtüsü, yarın başka şeyler isteyebilirler. Evlenince bu baskı daha da artacak büyük ihtimalle. Şu an üzücü ama uzun vadede kendini korumuş oluyorsun güzelim 🌸
Senin içinde örtünmek yoksa, sadece evlenmek için yapmak kendine haksızlık olur. Böyle önemli bir konuda taviz verince kendinden koparsın. Şu an kalbin kırık, biliyorum… Ama zaman geçince “iyi ki kendimden vazgeçmemişim” diyeceksin bence ✨
Sen ona hala dönmek ister miydin, yoksa için için bunun doğru olmadığını hissediyor musun? 💬
Cevap
5Cevap
Sen ayrıl aile baskısı ile seni kapatan gün gelir aile baskısı ile boşar seni
Ya boş ver gitsin. Seni tanıdıklarında açıktın. Sevgilin seni tanıdığında açıktın. Şimdi yumurta kapıya dayanınca seni değiştirmeye çalışanla işin olmamalı
tarzın nasıl normalde
Sadece kafam açık bide kollarim
Tayt dar vs giyiyor musun
Böyle boş insanlarla beraber olmayın.
Kapansaydın işte ne güzel
Olay kendi isteğimle değil ailesi sırf istiyor diye zoruma gidiyor demekki hem ailesi için beni eş gececek
Sonuçta beni tanıyınca acıktım
Sen bilirsin senin kararın knk
Normal değil
Anca gider ya süt çocuğu
Yanlış yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?