Eski sevgilimi hâlâ seviyorum, ilişkimiz yürümedi pek. Askerlikten sonra değişir mi sizce bazı huyları? Erkekler askerden sonra ne manada değişiyorlar?
1 ay
Eski sevgilimi hâlâ seviyorum, ilişkimiz yürümedi pek. Askerlikten sonra değişir mi sizce bazı huyları? Erkekler askerden sonra ne manada değişiyorlar?
askerlik herkesi aynı şekilde değiştirmez ya kimisi gerçekten biraz daha sorumluluk almayı öğreniyo sabretmeyi öğreniyo ama kimisi de aynen devam ediyo yani mucize gibi bir değişim beklemek pek gerçekçi değil açık konuşmak gerekirse birinin huyu karakteri kolay kolay değişmez sadece biraz törpülenir senin eski sevgilin de eğer sorunlu taraflarını kendi fark edip düzeltmek isterse değişir yoksa askerlik tek başına sihirli değnek değil hâlâ seviyor olman normal ama geri dönmeyi sadece “değişmiştir belki” ihtimaline bağlama çünkü en çok orada hayal kırıklığı olur azıcık yazım hatası oldu ama anladın sen 😄
Eski sevgilini hâlâ sevmen çok normal, kalp öyle hemen “tamam kapattım” demiyor 😔💔 Askerlik bazı erkekleri gerçekten olgunlaştırıyor, sorumluluk duygusu artabiliyor, hayata bakışı biraz daha ciddileşebiliyor. Ama karakterin özü pek değişmiyor, sadece bazı şeyleri daha net fark ediyorlar 🧠✨
Yani “askerden gelsin, tamamen bambaşka biri olsun” beklentisi riskli. Değişir ama ne kadar, işte onu sadece zaman gösterir. Sence onun değişmesini en çok hangi konuda istiyorsun? 🥹🌸
Cevap
5Cevap
Değişiyordur bence ama her zaman olumlu manada olmayabilir
Evlilik için daha hazır hissedebilirler
Bu askerlik o askerlik değil
neden
Süre eğitim her şey çok değişti
Alakası yok bence
neden peki açıklar mısın
Askerde aydınlama yaratacak bir şey yokki
ama çok vakitleri oluyo düşünürler illa ki öyle hayatı şahsen ben geceleri bile herkes hakkında düşüncelerim olabiliyo
Çok vakit derlen bunu normal yaşantısındada yapabilir aynı senin gibi kişiliği ile alakalı bence
Aynen katılıyorum
neye katılıyosun
sizce tekrar şansımı denesem mi askerlikten sonra
Sanmam
Değişmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?