• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Askerlik öncesi ve sonrası erkek nasıl değişir?

betofen
betofen Takip Et
Xper 5 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
hani hep derler ya askere giden erkek değişir diye sizce tam olarak ne açıdan değişir ? Lütffen ciddi cevap verecek olanlar yazsın ..
Askerlik öncesi ve sonrası erkek nasıl değişir?
Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Freshwater
    Freshwater Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51 , eic 47%
    +1 yıl

Az veya çok muhakkak askerlik birşeyleri değiştirir. Kendimden örnek verirsem: Ben, askerde insanları daha iyi tanıdım. Gerçek dünyayı gördüm. Kişiliğimin gelişmesine çok büyük katkısı olmuştur. İyi karakter özelliklerinden daha çok özgüvenin ve cesaretin insanlar üzerindeki etkisinin çok büyük olduğunu gördüm. İnsanlar, size o zaman saygı duyuyor. Tereddütsüz, dik duran, korkusuz bir insan olmanız gerekiyor. İnsanlar bakışlarınızdan bile kurt mu, kuzu mu olduğunuzu anlıyor. Hiç açık etmemeniz gerekiyor. Kısa dönem bir çavuş olarak, alt devrelere yatağımı yaptırmaz, hepsinin derdini dinler, hallerini hatırlarını sorardım, kibar davranır, şakalaşırdım. Yanlış olduğunu farketmem uzun sürmedi. Belki garip gelecek ama, karın altında pijamalarıyla yat içtiması aldım, poşet diye arkadaşımla dalga geçen bir başka çavuşu yere serdim. Ama, hep adaletli davrandım. Özet hayatı, askerlikte yaşadım. Terhis günü bölüğün üçte biri beni kapıya kadar uğurladı. İnsan psikolojisi...

İnsanların kendilerinden zayıf olanlar üzerinde çok gaddar olduklarını gördüm. Zalim olanlar karşısında ezilenleri korku salarak korudum (kendimi de). Gerçek hayatta o denli başarılı olamadım ama faydası oldu.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Jockerist
    Jockerist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ben kendimden örnek veriyim şimdi 15 ay çok uzun bi zaman bi erkeğin hem orada yasadığı zamandan sıkıntısı oluyor birde erkek ordayken sivil hayatında müdehale edemediği değişiklikler çaresizlik özlem araya girince psikoloji gidiyor tabiki birde asker bekleyen bi kızın çok dikkatli anlayışlı ve sadık olması çok önemli kızlara önerim seviyosanız gelddiğinde ayrılır diye bi düşünceniz olmasın sevgiler bitmöez askerde ama onun yapma dedi şeyleri yapmayın geldiğinde çıkarın acısını sonuçta siz o ordayken sevginizi gösterebilirsiniz o yanınızdayken zaten kolay bu iş önemli olan gözden ırakken gönülden ırak olmamaktır onun haricinde bi değişkenlik olmaz aksine olgunluk çöker mantık çöker insanlara inşallah açıklayıcı olabilmişimdir kardeşim.

7
    1 Yorumla
    • M_ea06
      M_ea06
      +1 yıl

Merhaba ben size seyi sormak istiyorum eski sevgilim 2 sene sonra askere gidicek hatta 1 sene diyelim kafadan bir arkadasim seni Şu an sevmiyo ama askerdr yanında olursan gecmisteki guzel gunler gibi hissettirirsen elinden tutarsan sana doner dedi ne kadar dogru oyle bir psikoloji mi oluyor en cok onu seven kiza donuyolarmis sivil hayatindaki yani

Yorumla
  • JadeM
    JadeM Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

sevgilim teskere alınca bi kere ağzı çok bozulmuştu herşeye küfür ediyordu. bi de gergin ve tedirgin halleri sürdü bir süre sık sık da yanlışlıkla komutanım derdi:)

2
    0 Yorumla
  • bitter_moon
    bitter_moon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

mesela sol fraksiyondan biri

3 ay sonra agzinda bicak elinde silahla bi foto yollayabilir

icindeki canavari hortlatabilir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

49

Cevap

• ApranaxPh
    ApranaxPh Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 42%
    +1 yıl

Karakterine ve kişiliğine yansıyacak bir değişiklik olmaz. Askere giden adamın, askerlik engelini kaldırdığı için hayatına yön verme, hayatı daha ciddiye alma eğiliminin artması beklenir, genelde de böyle olur. Artık henüz evlenmediyse önünde bir evlilik meselesi vardır, bunun için maddi ve manevi anlamda daha ciddi düşünmeye başlar, bununla alakalı daha ciddi adımlar atmaya başlar ;)

2
    0 Yorumla
  • armorking
    armorking Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Erkek askerlik görevini tamamladıktan sonra (özellikle uzun dönem) hayata bakış açısı biraz daha değişir,ciddileşir ve ayaklarının üzerinde durmaya çalışır.

Tahmin ediyorumki bu soruyu yakın zamanda askere gidecek olan arkadaşınızın askerden sonraki halini merak ettiğiniz için soruyorsunuz.Eğer ilişkinizde bir engel varsa ve şuan çok seviyorum olsun bişey olmaz dediğiniz veya üstünü sevgi ile örttüğünüz sorunlarınız varsa arkadaşınız askerlikten sonra bu sorunlara daha gerçekçi yaklaşacağından emin olabilirsiniz.

Her erkek askerlik görevini yerine getirmeli, bir erkek okulda bazı şeyleri öğrenemez ve ailesinden de bir takım ciddiyet almamışsa zaten en son tabiri caizse 'ADAM' olacağı yerdir askerlik.

Orada insan adamlığı öğrenir nasılmı? silsileyi öğrenir,saygıyı öğrenir,büyüğü ve küçüğü öğrenir,

Sevmeyi ,sevilmeyi ve sevdiklerininin ne kadar kıymetli olduğunu öğrenir..

1
    0 Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.

Bu tamamen psikolojiye bağlı bir durum. Değişime açık kişilik mutlaka değişime uğrayarak döner; diğerleri içinse pek bir değişiklik olmaz.

Erkek aileden uzak ve kendi başına hareket etme, disiplin altına alınma ve bazı korkuları yaşamak durunda kaldığı için bir süre sonra fiziksel, düşünsel olarak bu duruma ayak uyduruyor. Döndüğünde de aynı durumu bir süre devam ettiriyor. Sonra hayatın akışına göre kendi kişiliğine kavuşmanın verdiği rahatlıkla hayatına devam edebiliyor...

0
    3 Yorumla
    • betofen
      betofen
      +1 yıl

yai değişsede değişmesede hepsi döndüğünde belli bir süre devam ediyor ..

Yorumla
    • betofen
      betofen
      +1 yıl

yani dönemsel tamamen değişsede değişmese de sonuçta eski halini alıyor :D

Yorumla
    • timid61
      timid61
      +1 yıl

Hiçbir şeyin garantisi yok...

Yorumla
  • canburak
    canburak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

eğer toy bir delikanlıysa değişeceği kesin..ama kendini geliştirmiş hayatta birşeyler görmüş geçirmiş ve en önemlisi ailesinden bağımsız kendi ayakları üzerinde duruyorsa hiçbir değişiklik olmayacaktır...onun için askerlik sadece bi süreçtir gözlerini yumar ve açtığında sivil yaşantısına kaldığı yerden devam eder...

3
    1 Yorumla
    • Cazanova
      Cazanova
      +1 yıl

Tespit doğru

Yorumla
  • ToprakGenc
    ToprakGenc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Askerden yazıyorum askerlik beni hiç değiştirmedi fikirlerim ve düşüncelerim aynı sadece sivil hayatından çok uzak kaldığından dolayı biraz gidince ne yapıcam kaygısı oluşuyor biraz içinde ama bu hâlin burayla alakalı olduğunuda anlıyorsun gidince illaki herşeye devam ediceğini biliyorsun ha bir arkadaş benden ayrıldı çok pişman oldu felan yazmış askerliği yapan bir erkek o kadar çok şey görmüştürki annesi ve babası hariç hiç kimseyi kaybetmekten korkmaz sadece bunu bilin yeter 12 ay ailesini görmeyen birine bir kızdan ayrılmak pek koymaz alışır

0
    0 Yorumla
  • alfacombo
    alfacombo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 42%
    +1 yıl

emin ol o daha çok korkacaktır sen değişeceksin diye... dışarısıyla iletişimi kesilecek olan o çünkü... ve de askerlikten sonra değişimi de... işte bi miktar ağzı bozulur ama kısa süre sonra düzelir... vee aklına daha önce belki hiç düşünmediği hayat kurup herşeyi yoluna koyma düşüncesi gelir... ama genel yapı olarak askerlikten önce nasılsa birebir aynısı olarak gelir :D

1
    0 Yorumla
  • extree
    extree Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

hayatında hıc odasını toplamamıs adam once onu gorenır. el bebek gul bebek anası bakmıstır ama orda bol sekerlı cayı sabah kahvaltısında onune dayayınca bıraz silkelenir. ıstedıgı kanalı ızleyemez ustlerının ıstedıgı kanal ızlenır. burdada zevklerını dızgınlemeyı ogrenır. nobettede kıçı donunca kendı yatagının kıymetını anlar.sapların arasında geze geze sevgılsıının ne kadar narın ve sefkat dolu oldugunu ogrenır. yanı hersey var orada

1
    0 Yorumla
  • kolpacino
    kolpacino Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı.

orda sefaleti görürsün,cehaleti görürsün,çay alacak parası olmayanı görürsün,türkçe konuşmayı bilmeyenleri görürsün,konuşurken ağzından tükürük saçanlardan emir alırsın...askerlik zordur oraya giden adam olur...arkadaşlarımdan gitmeyen kalmadı..ben gitmesemde iyi gözlemledim...

1
    0 Yorumla
  • Clasdrifter
    Clasdrifter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

askerlik adam eder adam ama kimi hani emir altında çalışmamış zengin bebeleri varya onun gibi adamları ipe getirir mantığın bittiği yerdir askerlik kimi kafayı bozar gelir kimi çok sever ayrılmak istemez bir iş size mantıksız gelebilir ama siz o işe mantıksız deme lüksüne sahip değilsinizdir yapcaksınızdır seve seve olmasada yani anladınız;)

0
    0 Yorumla
  • ReaL_İst
    ReaL_İst Takip Et
    +1 yıl

Suan en yakın arkadasım askerde ondan gorduklerımı soyleyeyım 1. askerlıgın baslarında su acemılık kısmında gercekten cok sıkıntı cekıolar artı orada aldıgın emırler ve zorunlulukların senı olgunlastırıyor.Hayatta yasadıkların sana farklı bakıs acıları kazandırır ya o da oyle ıste yenı bır bakıs acısı.Kotu yanlarıda var tabı anlat anlat bıtmez ya askerlık :D

0
    1 Yorumla
    • manyak19946
      manyak19946
      +1 yıl

abi böyle hayata alışıyosan gitmeye istekelndim :D

Yorumla
  • balköpüğü
    balköpüğü Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Çok eziyet çekmiş benim dinlediklerim. Ilk geldikleri zaman çok sakin ağır başlı bi havaları oluyor kimi sabahın köründe kalkıp koşuyor sürekli komutanım diyen de oluyor önüne gelene. Zamanla normal hayata dönüyorlar.Keşke kimse gitmese askere :(

2
    0 Yorumla
  • VeYalnızlık
    VeYalnızlık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

ben pek bu söe katılmıyorum .mesela bi erkek seni çok severse askerden öncede çok sever askerden sonrada çok sever eger sevdigini söyleyip ama emin değilse askerde bol bol düşünecegi vakti oldgu için ilişkiyi düşünür ve ne yapması gerektigine karar veriri . her insan böyledir aslında . bide askerlik insanı olgunlaştırır daha düzgün kararlar veririr hayatında

0
    0 Yorumla
  • lost_in_dreams
    lost_in_dreams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Bence nerede ve ne şekilde askerlik yapıldığına bağlı. Rahat askerlik yapan adamda bir değişiklik olmaz sanırım. En fazla askerlik bitiminde sivil hayata adaptasyon sorunu yaşar oda bir kaç güne gider. Fakat doğuda askerlik yapıp çatışmalara operasyonlara girip dağda kalan askerleri düşündükçe, illa ki psikolojik bir travma olabilir. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

1
    0 Yorumla
  • obensaltan
    obensaltan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

ben askere gitmeden önce çok geç saatlere kadar otururur, sabah sürüne sürüne işe giderdim

askerden dönünce bu ortadan kalktı... başka da bi değişiklik görmedim, sadece ne kadar şanslı kaymak tabakada yaşadığımı daha bi anladım o kadar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ozellikle uzun donemler yedikleri saglam birkac dayaktan ve her gun isittikleri kufurlerden sonra askere giderkenki.dunyanin etrafinda dondugunu ve kralin da kendileri oldugu havasindan cikmak zorunda kaliyorlar, onun sadece ergenlik oldugunu anliyorlar. Demek ki neymis ergeni adam etmeye dayak gerekirmis, bu son kisim saka tabi

0
    0 Yorumla
  • cnyt92
    cnyt92 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Askerde sabrı ögrenıyorsun Paran varsa senden iyisi yoktur dışarıda asla rastlıyamıcagın karekterlerdeki insanları görüyürsun, Her türlü o. çocugu var işte , bitirip geldiginde aynı tas aynı hamam düzen kurmak iş bulmak calışmak gibi sıkıntılar yaşanıyor bazen bunalıyorsun Askerlık cok gereksiz bişey :)

0
    0 Yorumla
  • NeoMask
    NeoMask Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.

Askerlik insanı değiştirir daha mantıklı düşünmesini sağlar biraz olgunlaştırır. Bu anlamda değiştirir. Hayatı daha fazla ciddiye alır yani .

1
    0 Yorumla
  • errsin
    errsin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl

değişir .. temel karakteri nasılsa o daha da güçlenir .. yani şerefsiziz teki olarak ta çıkabilir, adam gibi adam olarak ta ..

0
    0 Yorumla
  • çömez1
    çömez1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

emin ol çok bi fark olmuyo.ordaki hali çok farklı evet ama geri dönünce aynı tas aynı hamam

0
    0 Yorumla
  • inadinamutluluk
    inadinamutluluk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Askerden sonra ağzım acaip bozuldu zor toparladım kendimi amk.. Ya da hala toparlamaya çalışıyorum...:D)))

0
    0 Yorumla
  • Osiris
    Osiris Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Ben nasıl gittiysem öyle geldim =) Ha psikolojisi zayıftır ortamı kaldırmaz kafayı yer gelir o ayrı

0
    0 Yorumla
  • xburcux
    xburcux Takip Et
    +1 yıl

kendinı olgun sanar.sevglsını terkeder.hayatnd dgsklık yapma kararları alır.askerden dönùnce verdgı bu kararlarla mal gbı ortada kalır.

1
    0 Yorumla
  • trkbiyo
    trkbiyo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Askere giden erkekler olgunlaşır doğruyu yanlışı ayır etme yetenekleri biraz daha gelişir ama tüm erkekler için anı şeyi söyleyemem adam olmayan askerden sonrada olmuyor

0
    0 Yorumla
  • seyduna1
    seyduna1 Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=BNTaJu2CVBg&feature=related

ee 500 erkekle 15 ay geçirdikten sonra normal.

0
    1 Yorumla
    • JadeM
      JadeM
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

iki askerin birbiriyle nişanlandığını bile gördüm, düşün ne kadar değişebileceklerini.

0
    0 Yorumla
  • EdmondDantes
    EdmondDantes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

sakin gittim arıza geldim1,5 yıl psikolojik tedavi gördüm 75mg anti depresan ilacı kullandım .yıllar geçti herkeze derim.ASKERE GİTMEYİN...

0
    5 Yorumla
    • yetersiz
      yetersiz
      +1 yıl

gitmeyip napalım vatan mı elden gitsin ?

Yorumla
    • EdmondDantes
      EdmondDantes
      +1 yıl

sen askere gidince o vatanı kurtardığını mı sanıyosun.hala uyanamadınız dimi?komutanların valilerin vatanına kastedenlerle kanka olduklarını sen de görürsen bana hak verirsin.şimdiki tepkini anlıyorum.umarım benim gördüklerimi yaşadıklarımı yaşamazsın

Yorumla
    • dreammLifee
      dreammLifee
      +1 yıl

onun bunun ıcın gıtmıcez pampa vatan anamızdır anamızda namusumuzdur kendı namusumuz ıcın gıdecez

Yorumla
    • ApranaxPh
      ApranaxPh
      +1 yıl

Komutanlar ve valilerin kankalıkları bizi ilgilendirmez. O zaman bir komutan ya da vali olmak için uğraş, işini düzgün yap, bu ülkeye hizmet etmeye devam et. Çözüm için bir önerin ve fikrin yoksa, sadece şikayet ederek alacağın yol sıfır... O ilişkileri vatan aşkıyla işini yapan başkaları çözecek, bize düşen görevi de bizler yapacağız, yaptıkta zaten...

Yorumla
    • EdmondDantes
      EdmondDantes
      +1 yıl

umarım askerlik yapmışsınızdır.yapmışsanız da terör bölgesinde yapmadığınızı tahmin ediyorum.bizler teröristleri görüntülediğimiz zaman bir de komutanlardan azar işitirdik.devam edin arkadaşlar...

Yorumla
  • bertuğ
    bertuğ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

insan ne ise odur degişim filan olmaz

o sadece askerligin verdigi psikolojisinin altında kalınarak verilen bir sözdür kurtulana kadar

0
    0 Yorumla
  • Mustirikkk
    Mustirikkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Genelde askerden yeni gelenler ilk 2 hafta sessiz sakin tepkisiz kalır. Askeri düzenden kaynaklanıyor bu durum. 5 ay yada 15 ay limon gibi sıkılınca özgür dünyaya adapte olamıyor insan.

0
    0 Yorumla
  • Jenko
    Jenko Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

askerden önce erkek kültürlü ve aydınsa tam tersi oluyor

askerden önce erkek serseri ve kıroysa evlenmeği düşünüyor

1
    0 Yorumla
  • redneck71
    redneck71 Takip Et
    +1 yıl

Askere gitmeden önce delisi dışına olan bir asker askerden gelince kedi gibi oluyor. bu yakın çevremde adam olmaz bu çocuk denilen birisinde olan değişiklikten sonra kanıtlanmış bir durumdur.

0
    0 Yorumla
  • nefret1
    nefret1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

askerdeyken yasamın degerini cok iyi anlıyorsun evde sessizce oturup tv izlemenin bile degeri bambaşkaymıs

0
    1 Yorumla
    • Flegmatik
      Flegmatik
      +1 yıl

tezekereyi aldıktan sonra bu dediğin geçerli ama bir süre geçince eski tas eski hamam...

Yorumla
  • cooler
    cooler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

değişir tabiki insanların fikirleri uzaklık araya girince değişir

0
    6 Yorumla
    • betofen
      betofen
      +1 yıl

tam olarak ne demek istedin . yani uuzaklıktan dolayı sıkılır mı demek istiyorsun ?

Yorumla
    • cooler
      cooler
      +1 yıl

Sıkılma değil.Yaş ilerlediği için askerliğin psikolojisiylede başka eğilimleri olabilir buna hazır olman gerekir

Yorumla
    • betofen
      betofen
      +1 yıl

başka eğilimlerden kastın ne?

Yorumla
    • cooler
      cooler
      +1 yıl

senden soğumuş olabilir

Yorumla
    • betofen
      betofen
      +1 yıl

ama uzun dönem yapmıcak

Yorumla
    • cooler
      cooler
      +1 yıl

tamam ama daha 135 günü var

Yorumla
  • sean3772
    sean3772 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

vicdanene reddeiyoru kimse bana zorla insan öldürtemez

0
    2 Yorumla
    • ApranaxPh
      ApranaxPh
      +1 yıl

Askerliği insan öldürme yeri olarak mı görüyorsun? Başta Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş savaşına katılmış silah arkadaşları için ne düşünüyorsun? Sence bugüne kadar vatan için savaşmak zorunda kalan insanlar, ölüp toprağa düşenler ya da birilerini öldürmek zorunda kalanlar, birer cani mi? Bu nasıl bir yorumdur, vicdani red nasıl bir vicdansızlıktır, anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten...

Yorumla
    • sean3772
      sean3772
      +1 yıl

tey tey tey bu kafayla zaten bir şey anlamazsın.benim görüşüme göre bütün liderler cani insanlık vasiflarını yitirmişlerdir yoksa lider olunmaz zaten.sen git sen öldür ben vicdansızım tammmamm

Yorumla
  • lawyers
    lawyers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

askerlik öncesi ve sonrası pek değişmezde, askerlik yaptığı süre boyunca, baya bi değişir.

0
    0 Yorumla
  • rmzn2014
    rmzn2014 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Daha kısmet olmadı lakin giderimde gelmeye bilirim kafama uyarsa kalırım

0
    0 Yorumla
  • dexterforvette
    dexterforvette Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

sevişmek itemeyen sevişmek ister :D küfreder sağa sola komutnım çeker felan :D:D

0
    1 Yorumla
    • NeoMask
      NeoMask
      +1 yıl

Askerde kimse kimseye zorla birini öldür emri vermez vicdanı ret bir saçmalıktır zaten sayısıda çok azdır.

Yorumla
  • overclocked8
    overclocked8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

valla bende bisk değişmedi öncesi de sonrası da aynı

0
    2 Yorumla
    • spagetti3
      spagetti3
      +1 yıl

gay gibi konuşmuşsun?

Yorumla
    • overclocked8
      overclocked8
      +1 yıl

olduğum gibi işte

Yorumla
  • İstanbulman1
    İstanbulman1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

onun bir kıstası yok, tam tersi bir kişilikte de gelebilir, biraz daha farklı kişilikte de gelebilir

0
    0 Yorumla
  • JustAFriend
    JustAFriend Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

adam olur. Ana kuzusu olmaz. Abartmayın zaten adamsa kızla ilişkisi oynamaz

0
    0 Yorumla
  • Kttrffnsnfnsnf
    Kttrffnsnfnsnf Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Evet değişiyor ben sozlendigimin ertesi günü askere yolladim 2 hafta sonra yüzük atacagini söyledi oraya gidince ordaki ortam ve insanlar değiştiriyor

0
    0 Yorumla
  • realmann
    realmann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Akıllı adam için tecrübedir askerlik. Ama realiteye bakarsak hiç bir şey değişmez. Tezkere sonrası sivil hayata alıştıktan sonra normale döner.

0
    0 Yorumla
  • crazylove
    crazylove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kafa yapısı değişir bakış açısı değişir yani beyni değişir...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

gay bile olma ihtimali var

manitayı kaptırabilirsin bileeeee

0
    0 Yorumla
  • Sakınca
    Sakınca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

180 derece bir dönüş olabilir, tabi sivil hayata tam bir uyumu yeniden sağlayana dek.

0
    0 Yorumla
  • manyak19946
    manyak19946 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ben gitmedima askere ben gidince nasıl olucamacaba :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

daha çok olgunlaşır gereksiz şeylerle uğraşmaz ve en önemlisi abazalıktan çıkar :D

0
    0 Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

erkek adam delikanlıysa uzaya bile gitse değişmez.

1
    0 Yorumla
  • degisikmegisik
    degisikmegisik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Olgunlasir. Cocukluktan cikar

0
    0 Yorumla
  • snblrsnn
    snblrsnn Takip Et
    +1 yıl

umarım adam olma yolunda değişim gercektir..

0
    0 Yorumla
  • 14531987
    14531987 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

komutan gibi emir verme yeter :D

0
    0 Yorumla
  • kopukucurtma3
    kopukucurtma3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

psikolojisi bozulur. manyak olur.

2
    1 Yorumla
    • pesimist06
      pesimist06
      +1 yıl

dogrudur :)

Yorumla
  • elinisobayadegmeCIS
    elinisobayadegmeCIS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Aynı aynı sen bakma :P

0
    0 Yorumla
  • fatihpasavat
    fatihpasavat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

beyni değişir kalbinde hiç merhamet duygusu kalmaz

0
    0 Yorumla
  • EleSSaRTR
    EleSSaRTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

olgunlaştırır sadece

0
    0 Yorumla
  • duvaramalavuramıyom
    duvaramalavuramıyom Takip Et
    Xper 2 Yaş: 109
    +1 yıl

değişmiyor

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Askerlik öncesi ve sonrası erkek nasıl değişir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Askerlik öncesi ve sonrası erkekler değişir mi? 94 cevap verildi
Erkekler askerden sonra değişir mi? 159 cevap verildi
Erkekler askere gidip geldikten sonra değişir mi? 65 cevap verildi
Erkekler askere gidince değişiyorlarmı? 8 cevap verildi
Askerlikte erkek neden değişir? 9 cevap verildi
Erkekler, askerlik insanı nasıl değiştirir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨