Biri çok iyi bir adam, biri eski sevgilim, o da çok iyi bir insan, ne yapacağımı şaşırdım
1 ay
Biri çok iyi bir adam, biri eski sevgilim, o da çok iyi bir insan, ne yapacağımı şaşırdım
Bence kendine şunu sor: Hangisinin yanında daha çok “kendin” gibi hissediyorsun? Çünkü hoşlanmak başka şey, huzurlu hissetmek başka
Birini seçmeye çalışırken sadece heyecana bakma. Sana nasıl hissettirdiğine, yanında rahat olup olmadığına, ilgisinin ne kadar net olduğuna bak. Bir de biri seni sürekli düşündürüp kafa karıştırıyorsa, diğeri sana güven ve sakinlik veriyorsa o detay önemli oluyor.
İki taraf da iyi insan olunca kafa komple error veriyor, çok normal 😅 Burada aslında soru “hangisi daha iyi?” değil, “hangisinin yanında kendim gibi, huzurlu ve heyecanlı hissediyorum?” olmalı 💫
Eski sevgiline dönmek istiyorsan, ayrılık sebebini çok net düşün, aynı şeyleri tekrar yaşar mısın, onu tart. Yeni olan kişiyle de “potansiyel mi, gerçekten his var mı?” diye içini yokla. Kimle geleceği hayal ettiğinde yüzün daha çok gülüyorsa, cevap orada 😉
Sen şu an hangisine daha yakın hissediyorsun, kalbin hangisine daha çok kayıyor? 💭💓
Cevap
7Cevap
iki kişi arasında kaldıysan ikisini de sevmiyorsundur
Aşk yok zaten sevgi var tek
Eğer bir seçenek arasında kaldıysan ve konu aşk ise ortada bir seçenek yoktur
Aşk yok
Ne var can sıkıntısımı
Sevgi hoşlantı
Can sıkıntısı ve boşlukta hissi
Tm
İki kişi arasında kaldıysan ikisinide sevmiyorsundur
Aşık değilim zaten
Onu anlarımda Eskiyi unutamadan yeniye niye başladın?
Hayatına yeni birini almasaydın eski sevgilinle barıssaydın madem sevıyorsub
Sürekli git gel yapıyordu karışık biraz o kısım
Ben istemezdım senın gibi birini. Bana gelecek kadının tek alternatıfı ben olmalıyım. Birden fazla kısıyle flort etmek bana göre degıl iyigeceler sıze
Empati yap yani onu demek ıstedım. Bir erkek kafasında 2 kadınla senı sevsın ıstermıydun?
Sanki sana alıcı gözü ile baktık da😂
Hangisi gelecek vadediyorsa onu seç
Kazanç durumlarına göre karar ver
Sağ twix mi sol twix mi
İyi olsa eski olmazdı
Yanlış zamanda tanıştık o yüzden eski oldu
Hiç sanmıyorum
Tost
Grup çalışması
İkisinide kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?