2 kişi arasında kaldım
1. Olan ka 6 aylık ni ilişkim varama hiç bir zaman gerçek bir değer görmedim hep değer gösteren ben oldum hayatındaki yerimi bilmiyorum hala
2 olan da aramda hiç bir şey yok ama beni çok seviyor çok değer veriyor ve evlenmek istiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
😂 işte Türk kızları maalesef böyleler hep çıkarıcı menfaat olurlar maalesef eğitimsizlikten oluyor bunlar hep
Eğitimsizlik demişsiniz ama sizin yüzünden bu durumdayız biri size değer mi veriyor neden suistimal ediyosunuz. Neden ilkte koşa koşa gelip artık kız sıze gelince geri kaçıyosunuz bence sizin psikolojik sorunlarınız bulunmakta sizde bizim kadar eğtimsizsiniz sizin genelemenize karşılık benim genellemem.
Biliyormusun ben gayet aklı başında biriydim ama psikolojik sorunlarla uğraştim sırf sevgili yüzünden en son beni terketti gitti denediğini bırakmadı alay etti dalga geçti tam bugün 1 yıl oldu ayrılalı mesleğimi kotuledi ailemi kotuledi mehsebimi kotuledi anlayacağın para arabam dükkanlarım varken beni görünce o kadar kibar davranıyordu bana tapiyirdu resmen. Kendimi abartmak için demedim ama gerçekten böyleydi ve hala resimleri cüzdanımda yüzü görünmeyecek şekilde duruyor
Etrafınızdaki insanları değiştirmenizi tavsiye ederim üzüldüm sizin adınııza ne yalan söyliyeyim …
Ama yine de psikolojik tedavi almanızı öneririm çok ön yargılısınız ve herkezden şüphe ediyosunuz en azından bi kaç seansa gidin lütfen 🙏🏼
Gerçekten işe yarıyor mu psikolojiye gitmek
Benim sorunum yok gitmek için sadece hala onun yaptığı şeyleri unutamıyorum yediremiyorum kendime ama az kaldı yurtdışına gitmeden onu bulup baştan aşağı herşeyi yüzüne vurmaya onu o kadar değersiz hissedirecemki zor zaman neymiş öğrensin hainlik yapmasın diye bana senden koparsam nefes alamam ölürüm diyordu şimdi tahminimce kim bilir kimin kolunun altındadir hayat işte değer verdiğin insan terketti her neyse türk kadınların zihniyeti değişmeyecek hiç bir zaman bilmiş ol 😅
Gerçekten işe yarıyor lütfen gidin..
yaptığınız ve kullandığınız kelimeler le kalitenizi belli ediyorsunuz yapıcamlar edicemler burdan bakıcak olursak pekte olgun biri değilsiniz çünkü kendi kanıtlama çabaları sadece istediğini alamayan küçük erkek çoçuklarının yaptığı şeyleri yapıosunuz . Bu arada türk kadınlarına kurban olun iyi günler.
Peki kurban olurum iyi günler 😅
ilkinden ayrıl
dğer görmedin çünkü
ikincisine söyle biraz zaman iste
kafanı toparla öyle hareket et
nasıl mutluysan öyle olsun
senin hayatında başrol sensin
İkisiyle de olmaz. Sanki başka insan kalmadı ya şu hayatınıza devam etmeyi deneyin lütfen.
İkinciyi seç siz kızlarda ikiden az bulunmaz zaten
2 numaranın duygularından emin misin
baha demişsin karar vermişsin
Soyadım Baha 🙄
erkek isimi sandım
niye boylesiniz
Olum kadınlar ilgi bekler çiçeğe su verme ya kuruyo ama kurumamak için elinden geleneni yapıo
Ben çok güzel baktım çiçeğe çiçek gitti başkasının balkonunda duruyor simdi
Özür dilerim böyle demek istemedim ama benimki çok ilgisiz alışkanlık olduğu için de bırakamıyorum
Sana su versem sende gidersin başka birisinin balkonunda güneşe bakarsın
Knki o kişiye göre değişiyor emin ol ki herkes öyle die bi şey yok temiz bir çiçek bul suyunu fazla verme
Nerde
Anana söyle bulsun da 😁
Oldu
Anandur da seni senden iyi bilur
Nerelisin sen
Annem de taniyamiyor beni
Valla bizim oralarda bi laf vardur anandan gelmediyse elalem ne yapsun sana
Nerelisin sennnnn
Türkiye 😂😂😂😂😂
Hangi il
Genel bi il yoğtur 😂
Oyyyy