Zaten yazmışsın ya ordan gördüm de söyledim :D Resminden yorumluyorum ponçik bir kızsın adetlerine bağlısın ya sevdiğin var ya da ilişkin kendinden çok değer veriyor gibi duruyorsun ilişkin için herşeyi yaparsın ama karşılığını göremez gibisin istediğin şeyler var ama olmuyor olması için çabalıyorsun ama elinden bir şey gelmiyor sadece olmasını bekliyorsun olursada çok mutlu olacaksın al sana resimden fal baktım
Işık gerçekten sana çok yakışmış, fotoğraf baya sinematik duruyor 😍 Saçlarının rengi, göz makyajın, dudakların hepsi çok uyumlu, yüz hatların da çok tatlı çıkmış. Açı da güzel, doğal bir havan var, poz kasmamışsın, bu da seni daha çekici yapmış 💫 Böyle fotoğrafları sık sık çekiyor musun, yoksa sıkılınca aklına gelen bir şey mi? 📸💬
Çok güzel bir konuya değindin madem çalışıyorsun paran var erkeğe muhtaç değilsin o zaman sevgili de yapma ne de olsa erkeğe ihtiyacın yok ya sevgili de yapmazsın.
Anladım hayırlısı olsun peki sana bir soru 120 bin TL civarı maaşım var evim ve arabam yok sence ev kızı ile evlenmem mi doğru olur yoksa sırf parası için calisan bir kızla mantik evliliği yapmam mi doğru olur 🤔