Hiç denemediğim bir konsept.
Kendi fotoğrafınız olabilir karikatür olabilir, caps olabilir, yazı olabilir, bir müzik yahut kitap kapağı olabilir
Max puan 20
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Hiç denemediğim bir konsept.
Kendi fotoğrafınız olabilir karikatür olabilir, caps olabilir, yazı olabilir, bir müzik yahut kitap kapağı olabilir
Max puan 20
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

Çiçekleri çok sulamayın, tıpkı aşırı ilgi gösterilen insanlar gibi yaprak dökerler. Bak incecik kalmış zavallı. Puanım 11 🤣
Bay bilginden puanımı aldığıma göre devam ediyim 😅🙏
Bybilginmiyim grçktnn🥺👉👈
Evet 👑
Teşekkürler 😄😄
🫴Ricalarrr 💅😅
Buna yorum yapmak haddime değil. 20 üzerinden 100 hocam.
Bu olur mu
Adamsın reis. Söyleyecek çok fazla söz yok. Puanım 14
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
al yorumla sdfdf
İlk başta sevimli gelse de baktıkça ürkünçleşiyor. Puanım 9 reis 🤣🤣
Eyvallah :D
♥️💱💵
Yorumla
Bitap düşmüş, hassas kalpli ve şatafattan çok sadeliğe önem veren bir çiçeğin eli.
Puanım 16
16 ne ya haha
Detayı okumadan attın değil mi 🤣 üşengeç seni
İymis o zaman
Hahahha evet.
Tam bir şaheser. Geçmiş tarihte diş çektirmiş bir hanım ablanın acı çekmesi resmedilmiş. Dokunuşlar efsane. Puanım 17 🤣
İyi bir yorum ve gözlem jjjksjdjd, bana daha çok aaa çok ayıp der gibi geldi.
Onu elinin tersiyle yapardı, sizin düşüncenize göre ilerleyecek olursak, vışşşşş nettiiin kırdın kırdııın der gibi tutmuş elini
😂😂😂

Bu 🤣
Aa sen 😂
@FıstıklıLolilop Nerden tanıdın 🤣
Enfes bir tablo. Şaheser olarak duvara asılmalık. Puanım 13 reis 🤣🤣
Geçen sergiye koymuşlardı seni 😂
@FıstıklıLolilop bak sen şunlara bana haber vermemişler 🤣
Şah eser dediydiler demek habersiz koymuşlar 😂
@FıstıklıLolilop Telif atarım diye korktular zaar 🤣
Olurr
2. ci filmde yediği dayaktan sonra hayatın anlamını sorgulayan bu dostumuz sonunda amacına kavuşmuştu. Puanım 17 ( torpil yaptım )
17 mi kıskanç
Hıh, hiçte bilem. Çok severim. Ama ben zencinin tarafını tutuyordum 🤣🤣
Hain seni. dfdf
Kendine has geliştirdiği tekme yöntemiyle dünyada en iyi tekme atanlar listesinde 5. Sırada ve sen 17 veriyorsun
Tekmesinin fotoğrafını atsaydın o zaman alla alla, yurmuğunu yorumladım ben 🤣🤣
Hıhhhh
Bide 17 verdiğim için sızlanıyorsun , bak kız menopoza girecek yuri yüzünden. Kırayım mı 2 puan daha hahahahahha
Seni menopoza sokarım görürsün. sdsd
Abow ben kaçtım 🤣🤣
Dövmeler güzel. Sırtta da bir anka kuşu tarzı bir dövme yoksa şayet yazık olmuştur onca emeğe. Puanım 16
16 mı hıhhh
Kız adam resmî atmış 17 bu 16 yazıklar olsun
Attığı adamın adı yuri soyadı Boyka. Seninki böyle havalı mı 😒
Gay mısın anlamadım ki
Değilim. Ama bir fotoğrafa yükselecek biri de değilim 😒🤣
Yav he he sen erkeklere yüksel
Yorumlarda yükseltmeye çalışan da ilk defa denk geldi. Töbest 🤣🤣
Haksız puan veriyorsun
Yooo hiçte bile. Anıtkabir'e 20 üzerinden 100 puan vermek haksızlık mı sence?
Ayrıca helaline git bacım. Ben kıroyum. Anlamam güzel kadınlardan 🤣🤣
Anıtkabir ile bir şey kıyaslanamaz da ben sâdece Yuri denen adamla aramda haksızlık yapıyırsun dedim anlasın mı kanka bey
Ya margot robbie , barbara palvin, ezgi molayı kıskansan tamam diyeceğim de , yuri boyka ile senin alanın aynı değil ki 🤣
😍😍😍
Bir kralın veletliğine benzettim. Buna heath diyemezsin...
Puanım 1. Adam olmuş halini at 20 üzerinden 100 vereyim...
Selams, Galeride başka güzel bişey bulamadım 😅Yorumla🙂
Merhabalar efenim. Öncelikle bu nadide fotoğrafı paylaşmana çok sevindim. Zira bir yerlerde gizli kalması hayalperestlere haksızlık olurdu. Harika bir manzara olduğunu düşünüyorum. Gittiğin bir yer ise tadını çıkarmışsındır. Gitmeyi yahut olmayı düşündüğün bir yer ise, zevkine bayıldım. Sana puanım 19 ♥️
Teşekkürler, henüz gidemediğim gitmek istediğim bi yer..
Puan ve iyi dileklerin için teşekkürler 😌🌼
Rica ederim 😊
Profili yorumla uğraştırma kanka 😂
Küpeyi göstermek için mi yoksa yandan profilin güzel durduğunu kanıtlamak için mi yan durdun reis. İçecek havuz kombini tamam da o pembiş yatak ne gurban olduğum 🤣 puanım 12 (yatak mavi olsaydı 18 verebilirdim ) 🤣🤣
Profil fotomu yorumla😂
Kendinden emin , özgüvenli, hayata karşı hrp pozitif olan, ama günün sonunda sürekli ihanete uğrayan bir aura. Puanım 14 🤣
Yok ihanete uğramaz ya djfjjd niye puanım az🥺
Acaba uğramadığını mı düşünüyor 🤣🤣 puan gayette güzel bi kere. Çok daha güzelleri var ama altta 🤣 onlara kıyasla. Yoksa sadece sen olsan 20 verirdim hahaha
Bilmiyorum belki uğramış da olabilirim🙄😂peki sağol yinede😂
Profil fotomu yorumla
Tatlı bir anime kızı, biraz içine kapanık bir aura hissettim. Kendisine daha çok değer vermeli diye düşünüyorum. puanım 12 :)
Teşekkürler
Rica ederim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?