vallaha ben gördüm içim bi cız etti de kanka dedim bozdum büyüyü :D çalım atacaktı
2 ay
vallaha ben gördüm içim bi cız etti de kanka dedim bozdum büyüyü :D çalım atacaktı
Cevap
2Cevap
Herkes herkesi unutur unutulmayacak kimse yok. Unutamadığım kimse olmadı
noktayı bastın vallaha yenge
Öyle birisi yok şükür
Unutamadığım biri yok
allah korusun diyorum
allah korusun diyo biz napak olum içimiz kan ağladıda abin cool görünmeye çalıştı :D
1 kere a2ptal gibi duygusal olarak kaptırdık kendimizi şu an hale acısı çıkıyor bu saf dönemler zor geçtide izleri geçmedi bi geçse piyasanın a2wcuguna koyacamda
aynen öyle oylede olecez böylede koy g2öte gitsin diyon
ASDŞLASASJASOAS Bİ FİLİM ÖNER LA BANA İZLEMEDİĞİM FİLİM KALMADI
karı filimini napam la ben kan gövdeyi götürmesi lazım
haahahaha
ula kanka güleceğim yoktu :D
GİTTİ TÜM DERTLERİM ALLAH RAZI OLSUN
çok fazla güvenme temassızlık yapabilir xd
yoğğğ izlemem milattan kalma filim buldum onu izleyecem şimdi lavuk gözlüğü takınca millet zombi oluyor :D gözlüğü çıkarınca normal insan oluyor acar filim
https://vt.tiktok.com/ZS92GndHu/
Fragmanı bu şaka maka sardı cigarada bitti awq 1 paket daha var saniyom yokmuş sıçtık
Heeee 😂
İzlerim diye kaydettigim filim +999 ilk defa birini açtım kaldı 998
Kanka benim birşeyin toplanmasına gerek yok awq can sıkısı açtım bakıyorum o an bi dız geldi cool durdum ve olay bitti 😂 fazla takmam kafaya öyle bi tip değilim başka kız yok memlekette o olmassa başkası olcak illlakine
Mı
Aferin ne olum ben derim genelde o kelimeyi
Yakışmadı sana
Kelime bana ait satarım 10 milyon dolara
Normalde 15 milyonda sana indirim yaptım bal hadi iyisin
aferin aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka o içinin cız etmesi yok mu… İşte tam orada anlıyorsun aslında hâlâ tam bitmemiş o mevzu 💔 Ama senin “kanka” deyişinle büyüyü bozman efsane hareketmiş, resmen plot twist 😂
Ben görsem önce bi donarım, sonra cool görünmeye çalışırım, içimde fırtına, dışımda “hmm tanıdık geldi sanki” modundayım 😎 Sen sonra ne yaptın, yoluna mı devam ettin, baktın mı tekrar?