Sevgilimin ilgisizligi ve fake hesap olayi sonrası hem sevip hem ayrilmisken ne yapmaliyim?

Sevgilim ilgisizliği yüzünden fake hesaptan kız arkadaşlarına yazdım, konuştukları var ama biri arkadaşı çıktı, baya rezil oldum. Sevgilime birkaç laf da söyledim, sevgilim hesabı şikayet etmiş savcılığa. Bana sordu, ben yapmadım dedim ama kıskançlık başıma ne işler açtı. Bana çok seviyorum hep dönen o ama ilgisiz, yazmıyordu. Defalarca konuşmama rağmen değişmedi ama başka kadınlarla konuşuyor, bana yoğunum diyordu. Madem öyle dönme, dönüyor ama ilgi göstermiyordu. Kıskançlık kafamı döndürdü ve gözümle göreyim de içim rahatlasın diye yaptım, daha b*k ettim. O şantaj, tehdit, karalama diye şikayet etmiş hesabı ama abartılacak bir şey söylemedim. Bulurlarsa rezil olacağım, gözünde daha düşeceğim ama beni bu hale o getirdi, oynuyor aklımla. Ayrıldım ama ona göre hastayım. Benle oynaması, dalga geçmesi beni çok üzdü, çok üzgünüm, çok kötüyüm, ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumda hâlâ seviyorum ama olmaz daha onunla, o da adam gibi gitmiyor. Sevmiyor dese kabul edeceğim. Bana yardım edin, ne yapabilirim, siz olsanız ne yapardınız
Sevgilimin ilgisizligi ve fake hesap olayi sonrası hem sevip hem ayrilmisken ne yapmaliyim?