Sevgilinizi affettiğiniz en büyük olay neydi ve sonrası ilişkiniz sağlıklı bir ilişki olarak ilerledi mi
2 ay
İşten bir kadını takip ediyordu bana çok kızardı erkek arkadaşlarımı takip etmeme neyse ben de bunu fark ettim ona söyledim benden büyük öyle bi şey olmaz sadece işten arkadaş istersen çıkartırım demişti ve takipten çıktıktan bi hafta sonra biz ayrıldık ayrılığımızın bir ayı bile olmadan o kadınla fotoğraf çekip sevgilim diye bana atmıştı ve bi kaç ay sonra geri geldiğinde kabul etmiştim
Lisedeyken bizi bi kız tanıştırdı çok yakın arkadaşımdı biz abi kardeş gibiyiz çok iyi olursunuz siz dedi tanıştırdı sevgili olduk meğersem 1 yıl boyunca bu kızlada çıkıyormuş ayrıldım özür dileyince barışmıştım canım gibi sonra eskisi gibi olmuyo tabi ayrılmıştık
Hoşlanmadigim ve sevgilime uzak dur konuşma dediğim bir kızla konuşmuştu bana söylemediği iltifatları ona söylemişti sinirden delirecektim sevdiğim için affetmistim şu an güzel ilerliyor çok şükür ama içimde hâlâ ona karşı bir öfke ve kin var
Beni en çok sarsan olay, şeffaf olmamasıydı diyebilirim… 😶🌫️ Aldatmak değildi ama bazı şeyleri saklamıştı, güvenim çat diye kırıldı. Konuştuk, ağladım, öfkelendim, sınırlar koydum. Gerçekten pişman olduğunu gördüğüm için bir şans daha verdim.
Şu an daha açık, daha dürüst bir ilişkimiz var ama o kırık hep hafif iz bırakıyor. Sen affetmeyi düşündüğün olay ne, içinden gerçekten geliyor mu? 💔✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?