2 ay

Bana soracak olursan o yüzüğün modeli işaret parmağına yakışmamış, daha çok yüzük parmağı veya serçe parmağa yakışır ki yüzüğün kendiside hoş değil, yüzük daha çok dişil enerji yayıyor, yani erkeğin eril enerjisini sömürüyor cinsinden. Belki resimde öyle çıkmıştır bilmiyorum ama resme baktığımda içimden geçenleri döktüm buraya ama kesinlikle “ürktüm” dediğim bir yüzük tarzı değil
Yüzük baya karizmatik duruyor aslında 😎 Parmak yapına da yakışmış, itici falan değil. 6 köşeli olmasının senin için bir anlamı olması da çok hoş, aksesuarın hikâyesi olunca daha özel oluyor 💍
İnsanlar bazen sert, gizemli tarza “korkutucu” diyebiliyor ama bu genelde meraktan geliyor. Sen samimi davrandıkça o algı zaten kırılır. Peki bu prensipler ne, paylaşmak ister misin biraz? 🖤
Cevap
0Cevap
Yani burada sorularda çoğu aklımdan geçeni söyleyemiyorum. Ama mevzunun korkuyla alakası yok
ya sanki antin kuntin seylere inanıyormussun gibi bisey sanılıyor olabilir kendin bundan sorun duymuyorsan umursama kimin ne dedigini ama gercekten insanlar seni yargılayıp uzaklasıyorsa o kadar da onem vermen gereken bi esya oldugunu dusunmuyorum
Hmmm
Kötü
İyi i
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?